Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

oooff ben bazen agda yapiyorum ama cogunlikla makina daha kolayima geliyor fakat ben artik bir muddet bikini bolgesine ellememeye karar verdim
cunku bende sivilcelenme yapiyor ve yara yara oluyor
oooofffffffffffffffff
doktora gitmem gerekecek

ben ne makina ne agda anca jilet ama tuy dokucu kremde dusunuyirum burdan bi arkadas onermisti tuvalet kagidiyla vajina girisi ve makat girisini tikayip kremi her yere surup oyle tum tuylerden kurtulunuomus bi denicem umarim ise yarar

arkadaşlar ankara da ağdacıya gidip aldıranlar var mı??nereye gidiyorsunuz.bende artık ağdacıya aldırmak istiyorum.ankara da iyi temiz bi yer arıyorum

chabliss canım izmirde nereye gidiyorsun acaba. bende izmirde böyle temiz bir yewr arıyorum....

bende arıyorum ama utanıyorum da yaaa

anladım canım ama ben onları bacaklrımda denedim yapış yapış oldu bide

beceremedim:1no2:

ben ne makina ne agda anca jilet ama tuy dokucu kremde dusunuyirum burdan bi arkadas onermisti tuvalet kagidiyla vajina girisi ve makat girisini tikayip kremi her yere surup oyle tum tuylerden kurtulunuomus bi denicem umarim ise yarar boylelikle kremin iceri kacmasida onleniomus

bakirelerin denemesi zor bi yontem
ama kremin vajina icine kacmamasi gerekiyor aksi taktirde yanma yapiyor

evet canim vajinaya kacinca yanar o yuzde tuvalet kagidi ile tipa gibi kapatiorum makat ve vajina ic kisimlari

en rahatı güzellik salonu
ilk sefer biraz utanıyorsunuz.
sonra alışırsınız.
rahat rahat 15 dakikada tamam

arkadaşlar bekarlar için lazer yöntemi sakıncalı mı?? bekaret kızlar için iyi değil diyorlardı fikir verirseniz sevinirima.s.

lazer genital bolgede sakincali olmazmi ozellikle ic kisimlara uygulanirken

chabliss canım izmirde nereye gidiyorsun acaba. bende izmirde böyle temiz bir yewr arıyorum....

ben karşıyakada olduğum için ağdacımda karşıyakada. hayat ağda salonu kuaför değil sadece ağda ve manikür-pedikür yapıyo.istersen özelden yerini söyleyebilirim detaylı bilgi veririm:içelim:

en güzeli epilasyon. kalın ve siyah tüylü arkadaslara tavsiyemdir .4 seansta bitiyor ve ömür boyu tertemiz. seansı da ortalama 100 tl civarı... çekilen çileye değer mi yaaa her ay........

lazer epilasyonda genital bolge hassas oldugu icin aciomuyomu bide vajinanin ic kismina nasil yapilioo

bencede herkes gıdemez kuafore bızde bılıoruz daha rahat oldugunu ama benım gıbılerıde gıdıp acamıor oralarını bende evde ılk kez denıcem Ins yapabılırım

bazı arkadaşlar rahat olduğu için anlamamkta ısrar etmiş yok doktora gidiyorsunda ağdacıya niye gitmiyorsun ikisi arasında dünylar kadar fark varrrr
1.si sağlık için 2.si lüksün için başka türlü temizlenme yöntemleride var
ayrıca doktora temiz halinle gidiyorsun kuaföre pis halinle aradaki fark büyük!!
ayrıca bir jinekolağa insan hayatı boyunca kaç kere giderki taş çatlasın 3 doğum vs dışında yada hiç
ama buna her ay düzenli gitmen lazım ben bekarım ve 22 yaşındayım daha hiç doktora gitmedim sanki sürekli olağn bişeymiş gibi konuşmanızı anlamadım
gidenlere saygım var ama gitmeyenlerede var gitmeyenlere güldüm geçtim diyenlere asıl ben sizn rahatlığınıza güldüm geçtim sonuçta merhamiyet diye bir şey var insan tereddüt etmesinde bir şey yok

ben de sana katılıorum canım ben giderim mesela ama heryere değil bir kez yaptırdım zar zor açtım onu da artık alıştım abla kardeş gibi olduk. ama herkes için geçerli değil bu. yalnız söylediğin bir şeye takıldım 22 yaşındayım ve hiç doktora gitmedim demişsin nolur bunu normal görme ve öyle yansıtma doktora gitmiş olman gerekirdi bu yaşa kadar illa evli olman gerekmez allah korusun kanser kist gibi şeyler evli bekar dinlemez. bir kadın her sene jinokolog muayenesinden geçmelidir. sevsek de sevmesek de bu sağlık ve bazı şeyler ancak erken teşhisle çözülür. konunun dışına çıktım biraz ama herkes bu konulara özen göstersin lütfen. sadece hamilelikte ve hastalıkta kadın doktoruna gitmek çok yanlış. bakire olmayan bayanlar da senede bir kez yapılması gereken pop smear testini (rahim ağzı kanseri testi) ihmal etmesinler. her ay ağdacıya gidip gitmemek senin tercihindir istersen evde yaparsın ama haddim olmayarak kadın doğum uzmanına gitmeni öneririm. sakın yanlış anlama yargılamak akıl vermek olarak görme.benimki bir tavsiye sadecekaydirigubbakcemile5

bazi insan rahattir bazi insan cekinir bu her insanin yapisina gore deisir belkide doktorada acmamistir daha o yuzden agdaciya cekiniodur bunu bilemeyiz ben sahsen cekinirim ama rahatlik icin baskasinin almasi daha rahattir herseyin ilki zordur tabi ilkten sonra ikincide daha alisirsin ama ilk adim her zaman zordur yinede kiseye gore deisir isteyen evde isteyen baskasina yaptirir nasil rahat ediosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…