• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

cnm ağdacıya gitmeyede çekiniyorum,vajinal siğil,miğil kaparım diye ,kendimde beceremiyorum,bu gidişle jilet mahkumluğuna devam....

bende jiletten vazgecemiorum malesef eldiven kullananlar vajina arasi popoarasini nasil kullaniollar bide ameliyat eldiveni diosunuz doktorlardami tuy alio eldivenle anlamadimda

bende jiletten vazgecemiorum malesef eldiven kullananlar vajina arasi popoarasini nasil kullaniollar bide ameliyat eldiveni diosunuz doktorlardami tuy alio eldivenle anlamadimda

canim emeliyat eldiveni dedikleri hani su lateks eldivenler varya onlar
tuyleri tutup cekiyosun okadar ben hic denemedim ama o sekilde killarini alan cok kisi taniyorum

güneş bende sana katılıyorum... ben evde sir ağda ile yaoıyorum.. bölgenin yapış yapış kalmaması için yağini da sürmek gerekiyor.....

ben yıllardır anam babam çamsakızı kullanırım.. çokda memnunum..bide yeni başlayacaklara önerim özel bölgenizi ne kadar çok gergin tutatrsanız o kadar canınınz az yanar yani ben alt kısımlara gelince tuvalete oturur gibi otururum..çömelmek yani ozaman alt kısımlarda hiç acı hissetmessiniz..yani ne kaadar gergin okadar az acı..bide şu jilet belasından kurtulun derim... bide kaşıntı yapmıyomu sivilce falan

offf offf kadın olmak zor zanaat...bende eldiven kullanıyorum artık ve de çok memnunum....

ben yıllardır anam babam çamsakızı kullanırım.. çokda memnunum..bide yeni başlayacaklara önerim özel bölgenizi ne kadar çok gergin tutatrsanız o kadar canınınz az yanar yani ben alt kısımlara gelince tuvalete oturur gibi otururum..çömelmek yani ozaman alt kısımlarda hiç acı hissetmessiniz..yani ne kaadar gergin okadar az acı..bide şu jilet belasından kurtulun derim... bide kaşıntı yapmıyomu sivilce falan

kesinlikle katiliyorum kildonugu gibi bir bela dert olmuyo basiniza agda kullandiginizda

maalesef hiç bir şekilde ağda olayını kendimde yapamıyorum , yıllardır gittiğim bi ağdacım var artık kardeş gibi olduk :) gidiyorum 15-20 dk da pırıl pırıl olup çıkıyorum valla ...

kızlar ya ağda yı kendim yapmak istiyorum kuaföre gitmeye çekiniyorum:(

jilet pratik ama kalıcı değil epilatörde istemiyorum ağda istiyorum ama:utangac:

nasıl alcam nerden alıcam tatlım ay braz cahil kalmışım bu konuda:utangac:

sir ağda bandı kalıcılığı nasıl cnmhihoyyyt

canim veet in agda bantlarini kullaniyorum ben hani su elle isitilip kullanilanlar varya onlardan buyuk marketlerde eczanelerde heryerde satiliyo
ayda bir yapiyorum ben regl den 1-2 gun once bidahaki ay az az cikmis oluyo
ayni zamanda sir agdanin azaltici etkiside var
ayrica bant uzerinde oldugundan istedigin gibi makasla enine kisaltip kucultebiliyosun
temiz temiz aliyosun
agdadan sonra ister kutunun icinden cikan yag ile istersende bebe yagi ile silip temizleniyosun
cok memnunum tavsiye de ederim

offf ne ağdası hayatta kullanmadım canım çok tatlıdır:) jilete devam

canim her almanda jiletin tahris etmesine cikarkenki kasintisina ve kildonuklerine dayabiliyosan cok rahat agda yapabilirsin bence
genede dayanamazsan
lokal uyusturan kremler var onlari deneyebilirsin

jiletle aliorum tabi memnun deilim jilette tam temizlemio dudak aralari popo arasi falan agdada cok acitir bilmem napcammm

jiletle aliorum tabi memnun deilim jilette tam temizlemio dudak aralari popo arasi falan agdada cok acitir bilmem napcammm

canimcim ilk almalarda acir
aciyi azaltan lokal uyusturan kremler var onlari denesen
zaten 2-3 almadan sonra iyice azaliyo acisida kil yogunluguda
temizligini yasadiktan sonra zaten ben niye bugune kadar alistirmamisim kendimi diyceksin

maalesef hiç bir şekilde ağda olayını kendimde yapamıyorum , yıllardır gittiğim bi ağdacım var artık kardeş gibi olduk :) gidiyorum 15-20 dk da pırıl pırıl olup çıkıyorum valla ...

aynen bende ilk zamanlar çok uğraştım.komple ağda yarım günümü alıyodu. bel ağrısı acısı da cabası. sonra ağdacıya gitmeye başlayınca böyle bir rahatlıktan ne diye mahrum kaldım diye kendime kızdım. 3 senedir gidiyorum bende. hem tüyler azaldı hem kendi yaptığıma göre daha az canım yanıyo hemde lkendnizi yaparken yırtılma ve sarkma gibi ihtimaller daha fazla . onlar yönünü yolunu yordamını bildiği için daha kolay oluyo. bütün bu avantajları varken utangaçlığınızı yenip gidin bence ilkinden sonra utanmazsınız zaten . onlar alışkın :):roflol:

chabliss canım izmirde nereye gidiyorsun acaba. bende izmirde böyle temiz bir yewr arıyorum....

Back