kizlar butun sayfalari okuduktan sonra dayanamadim
14-22 yaslar arasinda hep jiletle aldim okadar kalinlasmistiki artik her hafta alir olmustum agdayada cesaret edemiyodum bacaklarim k.altlarim heryerime agda yapiyodumda oraya gelince i-ih mumkun degildi yazlari bikini kenarindan temiz gorunsun die sadece kenarlara agda yapmam bile yeterliydi kalan kisimlara korkumu buyutmeye
sonrasinda 10 senelik arkadasim ve surekli gittigim kuaforun sahibi arkadasimin israri hatta tehtitleriyle utana sikila actim elimle orte orte agda yaptirdim ilk aldirdigim andaki aciyi anlatamam bile ama nasil bir rahatlik anlatamam bebek gibi yumusacik oldu sonraki 2-3 almadan sonra aci da azaldi ve tugler azalmaya basladi
sonraki yaz sehir disinda oldugum icin birkac defa jiletle almak zorunda kaldim. tekrar hic aldirmamis halime geri donup tekrar agdaya baslayip o aciyi tekrar yasayinca tobe ettim.
son 1 senedir evliyim ve ve artik kendim yapiyorum agdami evlenene kadar beceremiyodum kendime agda yapmayi daha dogrusu altlarini alamiyodum ama sebebinin kullandigim agadan oldugunu agda bantlarini denedikten sonra anladim. hazir agda bantlari hem cok temiz kullanabiliyosun hemde istedigin gibi makasla kucultup en zor yerleri bile cok rahat acisiz aliyosun. agda bantlarini kullandiktan sonra epilasyon yapilan yer bebe yagiyla cok rahat temizlenebiliyo hem bebe yaginin rahatlatici ve nemlendirici etkisiyle agda sonrasi yasadiginiz aci ferahliga donusuyo
benim soyliycegim butun arkadaslarim mumkunse biran once jiletten kurtulun zaman gectikce killar dahada kalinlasiyo hatta ayni kokten 2ser 3er cikiyo cekiceginiz aciyi arttirip kil koklerinin yonunu degistiriyor. yakin gordugunuz birine ilk agdanizi yaptirabilirsiniz.
yok genede yaptiramam diyorsaniz tavsiyem kucuk kucuk kil koklerinin yonune gore yapistirarak cekin
en buyuk sorun altlar onuda aynayi altiniza koyup tuvalete oturur gibi comelerek ufak ufak alirsaniz goruceksiniz acinin azaldigini
sunuda soylemem lazim her ay regl olmadan once yaparim 1 sonraki regl donemine kadar tertemiz geziyorum. bu agda bantlari cok kisa ikende alabiliyo ve agda bantlari sir bazli oldugu icin azalmasinada yardimci oluyo
canım kullandığın markayı alabilir miyiz ?
kaydirigubbakcemile5