Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben emla kullanıyorum her agdadan once.suruyorum beklıyorum.sonrada catır catır yoluuorum.acıyı baya baya bı azaltıyor cok mucızevi bişey bu.epilasyon makınesıyle braun silk epil gelin serisini kullanıyorum.baslıkları cok hassas cıltlere gore yapılmış.zaten uyusturmadanda yapsam bı dure sonra alısıyor.ama alt ve ıc kısımlar ıcın aynı seyı soleyemıycem.uyusturmussam ne ala ama uyusturmamıssam cok zor oluyor.ama agda ve makınadan vazgecmem 1 ay boyunca rahat ve tertemız.hem kıllar jılettle alınmış gibi diken diken çıkmıyor harıka bısey.
herkese onerırım.ama artık heryerde bulamıyorum emlayı uretımı azalmıs ne yezıkkı.

ben el ağdası kullanıyorum, sir ağda gibi bezle yapılan ağdaların o bölge için riskli olduğun düşünüyorum çünkü sarkma oluyor, zaten hassas cilde sahip bir bölge. bir de sir ağdanın kendine has kokusu da hiç hoşuma gitmiyor yaptıktan sonra o koku kalıyor hep...el ağdasının o bölge için bezli ağdalara göre daha pratik olduğunu düşünüyorum. yalnız tüylerde sir ağdada olduğu kadar bir azalma olmasa da el ağdası 1,5-2 haftalık bir temizlik sağlıyor. makine denemedim ama denemeyi düşünüyorum, makine hem daha temiz hem daha zahmetsiz, belki ağdadan daha iyi olabilir...

Birkaçkez eldiven kullandım.rahat oluyor tertemiz zahmetsizce geldi bana.tabi biraz çıkmasını bekliyorsun almak için.
Geçen gün makine ile aldım.kolay oldu tertemiz oldu.ama sonuç berbat bi görüntü.yara oldu,sivilce gibi şeyler çıktı ve kıl kökleri çok kalın birde deri altında kalması inanılmaz igrenç.
Önereceginiz bi makine,markası varmı arkadaşlar?uff şimdiden dert oluyor evlenince neyapıcazki yaaa

yaw kizlar biri beni aydinlatsin lutfenbenneyaptımkiben jilet kullaniyom ama cok biktim agda yapmayi dusunuyom ama sarkma olur diye korkuyom:çok üzgünüm:bazi arkadaslar eline koyupta cekmekten bahsetmis ben onu anlamadim yapamam:1no2:acaba epilasyon aleti alipta denesem mi:uhm:

ben laser epilasyona gitmeyi çok istiyorum ama maddi durumum şu sıralar uygun değil.
braun la denemeler yapıyorum ama her seferinde sinir oluyorum. kısaltıyorum bazen.bu seferde kendimi iyi temiz hissetmiyroum.
acaba minik ağda bantları var hani dudak üstü için falan onlar nasıldır acaba.
bayanların kıl derdi de ne zor:)

bence ona hic dayanamazsin.. boyle tek tek yoluyo.. abowwwwwww bi aciyoki.. ilk ve son deneyisim oldu

hehe:) arkadaslar bikini bölgesi tabi diğer yerlere göre çok acıyo ama makinayla alırken önceden pudra döküodum bol bol çokta acımıyodu mutlaka denemelisiniz ama ben simdi emla kullanıorm hiç gerek kalmıyor eğer emla dan çekiniyorsanız pudra döküp alın makinayla derim yumusatıyo ve üstüne serin serin geliyo yanmıo

arkadaşlar ben makineyle alıyorum ve bayağı alıştırdım. kuaföre bende gidemem,belki hamileliğin son aylarında eğilemezsem gidebilirim. bazı arkadaşların söylediği gibi evde almak 2-3 saat sürmüyor.ben en fazla 30 dakikada bitiriyorum.gayette temiz oluyor. sivilcede çıkmıyor.

güzelim bu senin fikrin olabilir, ama baskalarinin görüsünede saygi duymak gerek.. en azindan bu kadar tepkiliysen "gidenlerin akli yok" yazarakda kimseyi rencide etmeye hakkin yok... herkesin keyfine ve bütcesine kalmis bi olay bu! eger bayanlari aids, hepatit b, vs gibi hastaliklar kaparsiniz diye uyarmak istiyorsan ozaman basda hitabini degistirmen gerekecek!!

ayrica bilmiyorsan söyleyim, aidsi kapmak icin iliskiye girmen (arti öyle birdefa girdi cikti ile degil uzun süre penis in vagina ile temasi olmasi gerekiyor [bu kadar acik yazdigim icin kusuruma bakmayin, mecbur kaldim]) veya virüslü bi igneden kapman icin ignenin dakikalarca vücudunda kalmasi gerekiyor!!

ARTI hepatit b yi DIS DOKTORUnda kapanlarinda haddi hesabi yok!!! ki en hijyenik bi ortam olmasi gerekiyor dis doktorunda öyle degilmi??

kusura bakma bunu yazmak zorundaydim, zira benimde bilincsiz arti SAYGISIZ insanlara tahamülüm yokdur

bi ara ne güzel ağdaya alışmıştım sürekli yapıyordum. sonra işe girince haftada birgünde tatilim olunca vakit bulamaz oldum.
şimdi ağustosun 1-2 si düğünüm var yeniden ağda yapmak istiyorum fırsat kolluyorum kendimi banyoya atmak için.
çünkü benim çok zamanımı alıyor

bu arada emla ne ola ki:uhm:

valla enıyısı ameliyat eldiveni..çok defa test edip onaylanmıştır yarım saate bitiyo ve tertemiz oluyo kızlar...ağda da şeker olduğu için kıl köklerini çoğalttığını çoğu kişiden duymuştum ki cidden benim eldivenle aldıktan sonra yok denecek kadar azaldı bence bi deneyinn isteyenlereee

uff bende beceremiyorum..kuaförde aldırdım bi defa ama ne kadar utandığımı anlatamam..ağdayıda cesaret edip yapamıyorum ama amelliyat eldiveni iyi fikir gibi.hem temiz hem ucuz bi yöntem..deniyim sonuçlarını yazarım

solemeyı unuttum agda yapmak cıldı temızlıyo her bolge ıcın gecerlı eldıvende ıı fakat kırıyoooo bıkac gun sonra tekrar cıkmaya baslıyo kırılanlar....

ağda temizliyo ama gözenekler açık oldugu için mikrop kapmaya müsait maalesef:) bende ağdayı seviyorum ama bikini bölgeme yapmadm roll on ağda denedim ama oda istediğim gibi olmuo koltuk altı ve bacaklarımı onla çok güzel alabilryorum ama bikini bölgesine ıı ıı ugrastırıyo bayagı eldivenlede denemiştm oda tek tek tek uzun sürüyo acısı çokta önemli diil sonucta temizlik var ama makina daha kolayıma gidio ama oda malesef batık yapıyo talada denedm ama bilmiorm işe yararda kurtulurmuym ins kurtuluruz hepimiz kıllardan tüylerdenhihoyyyt

kızlar emla krem ve epilasyon makinası başka bişey tanımam ama bikini bölgesi için diğer yerleri rol-on ağdayla alıyorum onunda makinası var incecik sürülüyor hepsini alıyor

aranizda karni burnunda olup onunu bir turlu goremeyen varmi:))) agdayla almam imkansiz egilemiyorum zaten rasgele yapisitirp ceksem aninda karnim kasiliyor cocuk tepinmeye basliyor agrilarim katlaniyor.suan jilet kullaniyorum oda gormedigimden kesilmedik yanim kalmiyo. tuy dokucu krem denedim dr kizdiii.kimyasal maddeler var icinde delimisin cocuga cok zararlii bida kullanma dedi.alternatiiiff hicbisi aklima gelmiyorr sanirim kalmadida
jiletle kesilmeye devam gibi gorunuyo

ben şu eldiven olayını hiç anlamadım çok acımaz mı ya öle tutup çekince :S

ayyy seninkide kötüymüş yaa ama ona da bizden ççözüm çıkmaz herhalde bende en iisi aynanın karsısında yap sen jiletle almayı:) herhalde bu kıllarn en can sıktığı zamanda hamilelik zamanları ama bebişin doğunca rahat rahat yaparsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…