bence ona hic dayanamazsin.. boyle tek tek yoluyo.. abowwwwwww bi aciyoki.. ilk ve son deneyisim oldu
onu nerden duydun yaa var mı gerçekten öyle bişi yoksa hurafe mi :1shok:
asıl sen kusura bakma ıncısu..bu konuda cok tepkılıyım..aıds hepatıt B vs'den haberın yok galıba yada hıc tanık olmadıgını sanıyorum bu tur hastalık kapan kadın o kadar cok kı yakalanıpta kımseye soyleyemeyen! yurtdısında ve turkıye'de bu hastalıga yakalanan bırcok kadına sahıt oldum bana neye dayanarak kuafor v.b. yerlerı savundugunu acıklayabılırmısın hele kı ulkemızde bu konuda o kadar bılıncsız kadın varkı kulaktan dolma herseye ınanan tırnak makasından tut dıs fırcasına kadar kullanılan herseyden mıkrop gecıor..
Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum.Eczanelerde satılıyor.Eline takıp,temizliğini yapıyorsun;hiç bir yerde batmıyor.
hehe:) arkadaslar bikini bölgesi tabi diğer yerlere göre çok acıyo ama makinayla alırken önceden pudra döküodum bol bol çokta acımıyodu mutlaka denemelisiniz ama ben simdi emla kullanıorm hiç gerek kalmıyor eğer emla dan çekiniyorsanız pudra döküp alın makinayla derim yumusatıyo ve üstüne serin serin geliyo yanmıo
canım uyusturucu bi krem anestezi kremi yani ameliyatlarda kullanılıyo ama epilasyon öncesi çok işe yarıyor baslığı var ordan bakabilirsinbu arada emla ne ola ki:uhm:
solemeyı unuttum agda yapmak cıldı temızlıyo her bolge ıcın gecerlı eldıvende ıı fakat kırıyoooo bıkac gun sonra tekrar cıkmaya baslıyo kırılanlar....
aranizda karni burnunda olup onunu bir turlu goremeyen varmi:))) agdayla almam imkansiz egilemiyorum zaten rasgele yapisitirp ceksem aninda karnim kasiliyor cocuk tepinmeye basliyor agrilarim katlaniyor.suan jilet kullaniyorum oda gormedigimden kesilmedik yanim kalmiyo. tuy dokucu krem denedim dr kizdiii.kimyasal maddeler var icinde delimisin cocuga cok zararlii bida kullanma dedi.alternatiiiff hicbisi aklima gelmiyorr sanirim kalmadida
jiletle kesilmeye devam gibi gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?