• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Nedir bu ameliyat eldiveni bana da açiklayin bende çok utaniyorum kuaförden..jiletle hallediyorum.ama evlencem ben napcam bilmiyomm.nişanlim sakin kuaföre gitme diyo kamera koyabilirler diyo.napcağimi bilmiyorum yardim edinn...

Nedir bu ameliyat eldiveni bana da açiklayin bende çok utaniyorum kuaförden..jiletle hallediyorum.ama evlencem ben napcam bilmiyomm.nişanlim sakin kuaföre gitme diyo kamera koyabilirler diyo.napcağimi bilmiyorum yardim edinn...

canım pudralı eldıven hanı beyaz ya da krem rengı gıbı bı renkte olur tum marketlerde bulabılırsın ben 10lu almıstım cokta memnunum elıne gecır dırekt cek tuglerı hatta bı cekıste bı tane degıl toplu gelıolar sırnaşık şey:roflol:

bende kışın cam sakızı ağdayla alıyorum yazın eldivenle yazın cam sakızıyla alamıyorum eriyor,sizin cam sakızı erimiyomu?

Son düzenleme:
Ben o malum bölgeyi (bermuda ücgenini :roflol:) komple Braun 5585 ile aliyorum..Tek cimbizli basligi var..daha hic baska türlü yapmiyorum..her haftasonu yeni yeni cikarken kökünden hallediyorum..hem seyreldi diyebilirim..o yüzdende acimiyor daha..!

ILK yaptigimda senağlama acidi tabiki ama ikinciden sonra azaldi...cok uzatmadiktan sonra bi sorun yok..tikit tikir bi kac dakikada islem tamam..! :teytey::nazar:

Makineyle almak için biraz şekilden şekile girmek lazım :sm_confused: Bence en iyisi çamsakızı ağda klasik annelerimizin yaptığı gibi hem o da azaltıyor yapması da kolay pudra ile daha iyi alıyor yumuşamıyor ağda hemen, azaltıyor da valla kuaföre gitmek biraz sakat :1rolleyes:

hiç emla krem sürüp,kuaföre gidip sir ağda yaptıran var mı?bir faydası olur mu?

uf biraz önce hazır agda bandıyla almaya calıstım,üst taraflar aldım sayılır yarısını da,biraz asagı indim kanadı :( bende bıraktım... :(

bu ağdalar kimseye bişi yapmıyo mu yaa ben ağda yaptığım zaman acayip batıyo sonra da kaşına kaşına bi hal oluyo çıkana kadar ölüyorum yaa
onun için makinadan başkasını kullanmıyorum ama özel bölgede o da batma yapıyor ya benim gibi olan var mı bu batmalar için ne yapmak gerek

onun dışında ağda gibisi yok ama
benim gibi sorunu olmayanlara her bölge için ağda tercih ederim
hem çok iyi parlatıyor hem de pürüzsüz oluyor

ilk defa kuaföre aldırdım..
(emla surdum).. 5 dk olay tamam.. bu neymiş yaaaa.. :1shok:

Gülüm, benim merak ettigim su...Gittigin yerde her müsteriye yeni bir kaptami isitiyorlar agdayi? Yoksa sadece sürdükleri tahta cubugumu degistiriyorlar?? Hijyenik bakimdan merak ettim!

ya.. sir ağdayla alıyorum ben. nasıl acıyor ama... aşşağıya indikçe kanamaya başlıyor falan.. keşke ilk çıkmaya basladıgı zaman da tüy dökücü kremle almak yerine ağda yapsaymışım.. ozaman böyle kanamazdı.. incelirdi falan.

Gülüm, benim merak ettigim su...Gittigin yerde her müsteriye yeni bir kaptami isitiyorlar agdayi? Yoksa sadece sürdükleri tahta cubugumu degistiriyorlar?? Hijyenik bakimdan merak ettim!

agda ısıtma aleti sabit canım..
sir agda ile yapıyorlar zaten roll-on seklınde olan kartuslarla..
kartuşu değiştriyorlar, onlar bıttıkce atılıyor tek kullanımlık..
tahta yada spatula ıle surmuyorlar yanı..

Ben ağdaya başlarken emla krem kullanıyorum.Bazen çok güzel uyuşturuyor bazense bana mısın demiyor.Ama öyle böyle alıştım artık.Rahat rahat yapabiliyorum.

arkadaşlar artık sir ağda kartuşları ve makinaları var,makina olmadan suyun içinde de ısıtabilirsiniz,bir de ağda bezi alırsanır bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum ve sir ağda alırken yanında yağını alın,aksi takdirde perişan olursunuz.

kartus.gif
bu da kartuş resmi

ARKADAŞLAR BU KARTUŞLARIN ÜZERİNİ İYİ OKUYUN BAZILARI SADECE KOL VE BACAKALAR İÇİN HASSAS BÖLGELERDE KULLANILMAZ DİYE YAZIYO AMMAN DİKKAT!!!yasakkelime

O BÖLGENİN TÜYLERDEN TEMİZLENMESİ ÇOK ZOR VE ACI VERİCİ:1no2: AMA BU SİR AĞDA TÜYLERİ İYİ TEMİZLİYORDA BEN DUDAK ÜSTÜME DENEDİM BİR KAÇ KEZ ÇOK BELİRGİN OLMASADA LEKE OLUŞTU.. BIRAKTIM BENDE ŞİMDİ ŞİMDİ DÜZELMEYE BAŞLADI!!! O YÜZDEN Bİ BAŞKA YERİME SİR AĞDA UYGULAMAYA ÇEKİNİYORUM AÇIKÇASI:çok üzgünüm:

Back