• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bu eldiven dediginiz sey nasil birsey eldivenle nasil tüy aliniyor....cahili bilgilendirin lütfen

kızlar ben hamanda aldırıyorum hep aynı kişiye aldırıyorum çokta rahat oluyor tavsiye ederim

bu eldiven dediginiz sey nasil birsey eldivenle nasil tüy aliniyor....cahili bilgilendirin lütfen

canım bildiğin beyaz ameliyat eldiveni. heryerde satılıyo marketlerde eczanelerde falan. geçiriyorsun eline girişiyorsun işe:))
:lepi:

Kızlar eLdiwenle bende denemiştim çok rahat oluo ama tek tek baya uğraştırıyo.ßanada cımbız kolay qelio desem:lepi: tek tek oluo ama temiz oluo.. Brzda uğraştırıyo tabiki kaydirigubbakcemile2

ben kendim sirle alıyorum hiç biyerede bulaşmıyo. ama sirden kalan kalıntıları çıkarmak için sadece onun özel yağı işe yarıyo. büyük marketlerde ve eczanelerde bulabilirsin.

peki evde yaptığın sir azalttımı?bende sirle evde almaya yeni başaldım kuaföre bacaklarım için falan gittim ama malum bölge için gidemediğimden evde deniyim dedim.daha ilk aldım bi etk,isini göremedim oysa bacaklarıma hemn azalma olmuştu.

canım bildiğin beyaz ameliyat eldiveni. heryerde satılıyo marketlerde eczanelerde falan. geçiriyorsun eline girişiyorsun işe:))
:lepi:

CADIARZU eldiveni elime geciriyorum ve yoluyormuyum dogru mu anladim :uhm::uhm::uhm:

ama denicemmmm ama önce o cremi almam lazim
benim canim cok tatli da

ama denicemmmm ama önce o cremi almam lazim
benim canim cok tatli da

bnmde canim cok tatli :utangac:
öyle cekipte alamam kendim., kiyamiyorum kendime.
agda filan yaparken. kizkardesime falan cektiriyorum.
asla kendim cekemem, o agda kagidi 50 sene durur orda, yinede cekemem :roflol:
o emla kremi almanyadada satiliyomu giz ? fisfisfis

hehehehe bende öle yapıştırıp sayıyorum. 1.2.3 ama olmuyo çekemiom sonra bidaha sayıyom yine olmuyo saya saya100ü buluyom herhalde:))):roflol:
makineye başladım jiletle falan hiç işim olmadı kendim bildim bileli. o yüzden bayağı azalmış vaziyetteler. bide bioxcin kullandım hiçbi işe yaramadı. batık yaptı.:kızgın: bıraktım.
en iyisi makine kısacıkları bile alıyor. herzaman temiz oluyosun.

kolay gelsin herkesekaydirigubbakcemile3

ay bioxcin yazmışım yukarda bioder yazacaktım :)))))))))

hahahah biooxcin kullandığımı düşünemiyorum yani oraya:))))))))
ya edit butonu niye kaldırıldı yaaaa:(((

ay bioxcin yazmışım yukarda bioder yazacaktım :)))))))))

hahahah biooxcin kullandığımı düşünemiyorum yani oraya:))))))))
ya edit butonu niye kaldırıldı yaaaa:(((

bioxcin kullandığını düşenemiyorum ne kadar zamanda etki gösteriyor acaba :roflol:

orman olur vallaa:roflol:

hehehehe bende öle yapıştırıp sayıyorum. 1.2.3 ama olmuyo çekemiom sonra bidaha sayıyom yine olmuyo saya saya100ü buluyom herhalde:))):roflol:
makineye başladım jiletle falan hiç işim olmadı kendim bildim bileli. o yüzden bayağı azalmış vaziyetteler. bide bioder kullandım hiçbi işe yaramadı. batık yaptı.
bıraktım.
en iyisi makine kısacıkları bile alıyor. herzaman temiz oluyosun.

kolay gelsin herkesekaydirigubbakcemile3

savol arkadsim :lepi: (düzelttim senin yerine bloder yazdim)
ya bende aynen. 123 diyom yinede cekemiyom yüz kere desem yinede cekemem.
:roflol:
bende bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorumda.
o malum bölgeye ve koltuk altlarina asla süremem. canim cok yaniyor. zaten bacaklarima alistirincaya kadar resmen CANIM CIKTI. benneyaptımki
ölüyor insan acidan ya. hala aci cekerim aldikca, ama napiyim aliyorum.
o malum bölgeler jiletle :utangac: :çok üzgünüm:
ne yapip ne edip evlenmeden önce alistirmak istiyorum. agdaya epilasyon aletine filan.
ugrasamam evlenince jiletle filan. :1no2:
öyle degilmi ama , cok kötü yapiyo. hem afedersiniz kasindiriyor, hemde cok cabuk cikiyor. hic sevmiyorum (afedersiniz tekrar)

ahhh ah kadin olmak zor cok zor :a015: :delphin:

savol arkadsim :lepi: (düzelttim senin yerine bloder yazdim)
ya bende aynen. 123 diyom yinede cekemiyom yüz kere desem yinede cekemem.
:roflol:
bende bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorumda.
o malum bölgeye ve koltuk altlarina asla süremem. canim cok yaniyor. zaten bacaklarima alistirincaya kadar resmen CANIM CIKTI. benneyaptımki
ölüyor insan acidan ya. hala aci cekerim aldikca, ama napiyim aliyorum.
o malum bölgeler jiletle :utangac: :çok üzgünüm:
ne yapip ne edip evlenmeden önce alistirmak istiyorum. agdaya epilasyon aletine filan.
ugrasamam evlenince jiletle filan. :1no2:
öyle degilmi ama , cok kötü yapiyo. hem afedersiniz kasindiriyor, hemde cok cabuk cikiyor. hic sevmiyorum (afedersiniz tekrar)

ahhh ah kadin olmak zor cok zor :a015: :delphin:
sağol canımŞeniz
alıştırman lazım evet eldivenle başlayabilrsin mesela o fazla acıtmaz. bide ağda yapacaksan. tam o yol ayrımı varya malum yerde:roflol: işte oraya yapıştırıp çekme çok acıyor. baş parmağınla işaret parmağını ağda yap elinle kopar. zaten bikere ağda yaptınmı ikincisinde okadar acı çekmezsin.
ağda yada makine herzaman jiletten iyidir bilirsin cillop gibi olmasını istiyorsan ağda yada makine kullan. eldivende olabilir:)

sağol canımŞeniz
alıştırman lazım evet eldivenle başlayabilrsin mesela o fazla acıtmaz. bide ağda yapacaksan. tam o yol ayrımı varya malum yerde:roflol: işte oraya yapıştırıp çekme çok acıyor. baş parmağınla işaret parmağını ağda yap elinle kopar. zaten bikere ağda yaptınmı ikincisinde okadar acı çekmezsin.
ağda yada makine herzaman jiletten iyidir bilirsin cillop gibi olmasını istiyorsan ağda yada makine kullan. eldivende olabilir:)

temem bacumm :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile4

Kizlar ben artik sirf makina ile aliyorum...agdayla o bölgede cesaretim kesiliyor...yapistir yapistir birak...:roflol:

Ilk epilayson aleti ile aldigimda acidi ve tüylerin kökleri dogal olarak cok kalindi...fakat 2. ve 3. almada gayet iyi ve acisiz oldu...! Artik tikit tikir gidiyor ve seyreliyor...Her hafta yeni cikanlari aliyoru..o zaman acisi yok kadar az diyebilirz..! Tavsiye ederim...!

Güzellik icin ne acilara katlaniyoruz...umarim degerini bilir birileri günün birinde..! sırnaşık şey

canim bende arastirdim ufaktan emla krem almanyadada var yalniz pahali!!
alacam bakalim koltuk alti ve bikini bölgesi icin

hayatimda bir kere koltuk altimi epilasion makinasiyla almak istedem. mübarek tüh yerine etimi cekince birda denemeye bile kalkmadim ama tekrar denedim dügünde kadar bir care bulmam gerek..

Back