• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

emla kren sürekli kullanıldığında( seneler boyu ayda 1 kez gibi) o bölgede his kaybın neden oluyormuş. bence kullanmayın. evlilikte cinsellik önemli....

emla kren sürekli kullanıldığında( seneler boyu ayda 1 kez gibi) o bölgede his kaybın neden oluyormuş. bence kullanmayın. evlilikte cinsellik önemli....

evet ama bence şu şekilde yapılabilir:emla kremle birlikte temizliğimizi yaptıktan sonra karınca yumurtası yağı,bioder.. gibi tüyleri zayıflatan ve azaltan ürünler kullanırsak emlaya da bi bağlılığımız kalmaz.zaten bu ürünleri kulllandıktan sonra tüyler zayıfladığı için epilasyon eskisi kadr zor olmaz,belki de EMLAYA GEREK KALMAZ BİLEsırnaşık şey:sm_cool:

Kızlar ewet bencede emla kullanmayın bi çok yerde bende zararını okudum kullanıcaktım ama bunları okuyunca wazqeçtm tmm ewet çok çok çok acıo ama kız olmanın zoruda bu çekices artıksırnaşık şey

off bu emla bi bende işe yaramadı heralde..
bi koltuk altımda kullanabilmiştim ama malum bölgede hiç de uyuşmadı :bbo:

Kızlar bgn ilk defa kendime ağda yaptım.. Daha önce hep jilet kullanıyodum.. Sabah 12,30 dan aşkaç 5,45e kdr ağda yaptım ama nereni derseniz bikini bölgesinin sadece üst tarafı we bacaklarımın alt kısmını aldım.. Sesu nun sir ağdasını kullandım bikini bölgesi çok acıo yhaaa:1shok::1shok: ağdanın almadıklarını cımbozla aldım öldümmm resmen sırnaşık şey yarında alt kısmına bakcas artık ama tertemiz yhaa jilette böle bi rahatlık yokkkk:teytey:

Eldivenle aldım dün ilk defa.ohh be ne rahattıııı.herkeze tavsiye edebilirimmmm.bakalım çıkışı nası olcak deri altında kalıcakmıı..

bende ağdayla alıyorum yaklaşık 1 yıl süredir artık jilet sürmekten sıkıldım hem çoğaltıyor hemde deriyi çizik çizik ediyo ama artık ağda kullandığım için rahatım sadece ilk yapmanda acıyo diğer sefere yaptıklarında hiç acı olmuyo bi arkadaşım sir ağda almış çok memnundu bende sir ağda alıp onunla alacam bi daha hep çam sakızıyla alıyordum sir ağdaya cesaret edememiştim

he bide kızlar aldıktan snra karınca yumurta yağı sürdüm.. Bide yatarken sürdüm.. Bgnde sbh sürdüm. ßen 5 gün boyunca bi sbh bi akşam sürücem ßakalım nası olcak sonuçları yasarımm..

ben jiletle alıyorum ama cok kotu oluyor agdadanda korkuyorum kestigim gunun aksamı batmaya baslıyor jiletlede her seferinde bi yerlerimi kesiyorum kanatıyorum jiletle kestikten sonra bende sivilce cıkıyor bikac tane dudak taraflarında acaba nedendir agda yaptırmayı dusunuyorum ama cok korkuyorum acısından bi tane arkadasımın vaginası gordum o kadar guzel duruyorki puruzsuz yumusacık bide kendimkine bakıyorum cok kotu duruyor hemende uzuyor yaptıran arkadaslar siz ne kadar surede yapıyorsunuz ve ne kadar surede cıkıyor kıllar bide dudak kısmını nasıl yapıyosunuz artık benimde yapmam gerek heralde boyle cok kotu oluyo

Kızlar bgn ilk defa kendime ağda yaptım.. Daha önce hep jilet kullanıyodum.. Sabah 12,30 dan aşkaç 5,45e kdr ağda yaptım ama nereni derseniz bikini bölgesinin sadece üst tarafı we bacaklarımın alt kısmını aldım.. Sesu nun sir ağdasını kullandım bikini bölgesi çok acıo yhaaa:1shok::1shok: ağdanın almadıklarını cımbozla aldım öldümmm resmen sırnaşık şey yarında alt kısmına bakcas artık ama tertemiz yhaa jilette böle bi rahatlık yokkkk:teytey:

baya uzun sürmüş yahu Acıdan olsa gereksırnaşık şey

Eldivenle aldım dün ilk defa.ohh be ne rahattıııı.herkeze tavsiye edebilirimmmm.bakalım çıkışı nası olcak deri altında kalıcakmıı..

Canım eldiven biraz zorluyor ama bende batık olmadı.Umarım sendede olmaz.Çok rahat edeceğine eminim.Kullanmayanlarada denemelerini tavsiye ediyorum...

bikaç gündür rahatım şikayetci durum olmadı.sanıırm hep eldiven kullanıcam.ama evlenince zor olmazmı?evli ablalarım sizlere soruyorum?çünkü kısayken alınmaz heralde eldivenle.e azcık uzamasını beklersek falan.ay utandım yaaa:)

bikaç gündür rahatım şikayetci durum olmadı.sanıırm hep eldiven kullanıcam.ama evlenince zor olmazmı?evli ablalarım sizlere soruyorum?çünkü kısayken alınmaz heralde eldivenle.e azcık uzamasını beklersek falan.ay utandım yaaa:)

Canım zaten ağdaylada alsan azıcık uzamasını bekliyorsun.Özellikle regl döneminde tüylerin normale göre daha çabuk uzadığı söylenir.Sürekli ak pak olması mümkün deil.Ama sen yinede rahatsız olursan tüylerin birazcık çıktığında eline cımbız alıp operasyona geçebilirsin:roflol:

ay ne kadar da rahat söylüyorsun ya
sanki herkez senin gibi belki millet utanıyor zaten utanması gerekiyor insan mahremiyetini elaleme açıpta al yol dr mi ya bir türlü anlamıyorum çok meraklıysan başkasının yapmasınz kocan yapsın canım hayret bir şey ya bir de ukala ukala
git aldır diyor ya
tövbe tövbe
eğer müslümansan başka bir kadın olsa bile onun haram olduğunu bilirdin!!!
:kızgın:

cok cok katılıyorum bende asla ona buna gosteremem

neyse eldıvenle alın kızlar cok asırı ıncelıo azalıo denenmıs bırsey bu kendı uzerımde yemın ederım eldıvenle aldıgım yerler sayılacak kadar azaldı ılk basta bıraz acıo ama alısıo ınsan benım :utangac: valla orası cok seyrek

kızlar utanarak soruyorum:utangac: ama kuaföre gidenler nasıl alındığını ayrıntılı olarak yazabilirlermi?yani genital bölgenin her tarafının pürüzsüz olması için şeklden şeklemi girilyo kuaförün karşısında:bbo:?bide ne kadar uzunluktayken ağda yapılması gerekio uzunmu daha ii olur yoksa yeni çıkmaya başlayınca falnmı?

cok cok katılıyorum bende asla ona buna gosteremem

neyse eldıvenle alın kızlar cok asırı ıncelıo azalıo denenmıs bırsey bu kendı uzerımde yemın ederım eldıvenle aldıgım yerler sayılacak kadar azaldı ılk basta bıraz acıo ama alısıo ınsan benım :utangac: valla orası cok seyrek

canım haklısın, inanilmaz hizla azaliyor hem de :CüvCüv: ben hala saskinim kaydirigubbakcemile2

kızlar bu emla kremıde nedır lutfen bana bırı yazsın cok merak ettım nerden alındıgınıda yazın lutfen

kızlar bu emla kremıde nedır lutfen bana bırı yazsın cok merak ettım nerden alındıgınıda yazın lutfen

unutmusum ilave etmeye...emla kremi eczaneden alinir ama kimi bayanlardan üretimi durmus diye duydum...asli astari varmi bilmiyorum..!

Back