Peki gittiğin merkez hangi makinayla çalışıyor.Paylaşırsan sevinirim..
Canım alexandrite cihazı kullanıyorlar. 10 gün sonra falan 3. seansa gircem ama tüyler çıkmadı bile daha ..kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki gittiğin merkez hangi makinayla çalışıyor.Paylaşırsan sevinirim..
cnm sana özel mj attım iki defa şimdi yeni attım okudunmu yerimsenibenyerimsenibenarkadaşlar konuşmayayım diyorum ama öyle mesajları görünce yine dayanamıyorum.forumda her sayfada aaaa!!! o günah değil mi? tarzında mesajlar atanlar var,sanki diyanet işleri başkanlığı kadınlar klübü sorumlusu bu arkadaşlar.günahsa sen ağdanı kendin yaparsın kardeşim,sanane milletin ne yaptığından.konuyla alakasız şeyler yazmayalım lütfen rica ediyorum
ben nasıl yaptım bilmiyorum ama jiletten makinaya geçtim hem de emlasız:hooray: ve 3. alışım olmasına rağmen inceldi kıllar ama heryerini alamıyorum henüz:sm_confused:
bende gecen gün cesaret ettim jiletten epilosyona geçtim bikini bölgem için ama fazla canım yanmadı ben çok korkuyodum ama korktugum gibi olmadı cok az acı oldu kurtuldum ya su jiletten çok mutluyum
ben zaten onlarla yapmaya çalıştım,çok zorlandım:1no2:
tebrik ederim:hooray: ben de çok mutluyum korkuldğu kadar acımıyo çünkü ben de burda okuduklarımdan sonra cesaretlenip denemiştm hırs yapmştm sanırım:1rolleyes:
tatlicadiarzuKIZLAR UTANGAÇLIĞIMI YENİP BUGÜN KUAFÖRE AĞDAYA GİTCEM KOMPLE HERYER 20 YTL YE ALIYORLARMIŞ NASIL YAPILYOLAR ANLATABİLİRMİSİNİZ NE KADAR SÜREDE ÇIKIYOR ALDIRINCA KIZLAR İLK DEFA GİTCEM HEM UTANIYORUM ASLINDA İÇİMDEN Bİ HİS GİTME DİYO Bİ HİSDE GİT DİYO SONUÇTA KARŞINDAKİDE BAYAN DİYO OFFFFFFFF ÇOK KARARSIZ KALDIM YAAAAAA
canım komple 20 ytl demişsin bence oraya gitme derim..çünkü ortalama fiyatlar 50 60 arasında başlıyo.20 ytl olan bir yer muhtemelen çok kaliteli bir yer değildir gibi geliyo bana..tabi tercih senin ama sağlık sonuçta be canım
evet kızlar buna cevap verebilcek olan var mı aramızda?![]()