• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Kizlar, ben normalde Braun silk-epil 5585i kullaniyorum ve cokta memnunum..! Tek cimbizli basligi ilede genital bölgeyi temizlemek daha iyi oluyor..iyi derken, tabiki aciyor ama disimi sikiyorum...neticeye bakmak gerek...:lepi:

Fakat, herkes agda agda derken...birde ben deneyeyim dedim...Aldim evde denemelik..sirf bacaklarima uyguladim...cildimin hassas olmasindan mi ne...ufak morarmalar oldu...sanki ince damarlar patlamis gibi..! :1shok: o kadar endiselenmedim ama gecer herhalde...!

En iyisi ben Braun´uma sadik kalayim..! :lepi:

arkadaşlar konuşmayayım diyorum ama öyle mesajları görünce yine dayanamıyorum.forumda her sayfada aaaa!!! o günah değil mi? tarzında mesajlar atanlar var,sanki diyanet işleri başkanlığı kadınlar klübü sorumlusu bu arkadaşlar.günahsa sen ağdanı kendin yaparsın kardeşim,sanane milletin ne yaptığından.konuyla alakasız şeyler yazmayalım lütfen rica ediyorum
cnm sana özel mj attım iki defa şimdi yeni attım okudunmu yerimsenibenyerimseniben

ben nasıl yaptım bilmiyorum ama jiletten makinaya geçtim hem de emlasız:hooray: ve 3. alışım olmasına rağmen inceldi kıllar ama heryerini alamıyorum henüz:sm_confused:

bende gecen gün cesaret ettim jiletten epilosyona geçtim bikini bölgem için ama fazla canım yanmadı ben çok korkuyodum ama korktugum gibi olmadı cok az acı oldu kurtuldum ya su jiletten çok mutluyum

bende gecen gün cesaret ettim jiletten epilosyona geçtim bikini bölgem için ama fazla canım yanmadı ben çok korkuyodum ama korktugum gibi olmadı cok az acı oldu kurtuldum ya su jiletten çok mutluyum

tebrik ederim:hooray: ben de çok mutluyum korkuldğu kadar acımıyo çünkü ben de burda okuduklarımdan sonra cesaretlenip denemiştm hırs yapmştm sanırım:1rolleyes:

ben zaten onlarla yapmaya çalıştım,çok zorlandım:1no2:

ben o kartuşları ucuzluk pazarlarında görmüştüm bilmiyorum ama ne kadar iyi.Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum eczanelerde bulabilrsin eline geçir tüglerinin ters yönünde çek pudralı oldugu için tügleri tutar ve kökünden alır.herhangi bi şekilde ortalıgı batırmıyor canım...

tebrik ederim:hooray: ben de çok mutluyum korkuldğu kadar acımıyo çünkü ben de burda okuduklarımdan sonra cesaretlenip denemiştm hırs yapmştm sanırım:1rolleyes:

saol canım benim ki hırs değildi jiletle uğrasamıyodum hergün temizlik yapmak zorunda kalıyodum ama cesaret ettim sonunda biraz acıdı ama öyle abartılacak kadar değildi

güzellik merkezine başlayınca jiletle alan bayanlara soruyorum ne kadar zamanda azalma veya bitme gördünüz?

tatlicadiarzuKIZLAR UTANGAÇLIĞIMI YENİP BUGÜN KUAFÖRE AĞDAYA GİTCEM KOMPLE HERYER 20 YTL YE ALIYORLARMIŞ NASIL YAPILYOLAR ANLATABİLİRMİSİNİZ NE KADAR SÜREDE ÇIKIYOR ALDIRINCA KIZLAR İLK DEFA GİTCEM HEM UTANIYORUM ASLINDA İÇİMDEN Bİ HİS GİTME DİYO Bİ HİSDE GİT DİYO SONUÇTA KARŞINDAKİDE BAYAN DİYO OFFFFFFFF ÇOK KARARSIZ KALDIM YAAAAAA

canım komple 20 ytl demişsin bence oraya gitme derim..çünkü ortalama fiyatlar 50 60 arasında başlıyo.20 ytl olan bir yer muhtemelen çok kaliteli bir yer değildir gibi geliyo bana..tabi tercih senin ama sağlık sonuçta be canım

ben lazer epilasyon yaptırmaya başladım nisan ayında geçenlerde de 2.seansı yaptırdım 3 seans kesin yaptırmak istiyorum ama fazlasını bilemiyorum ve umuyorum ki 2.seansdan sonra azalma ve seans araları daha da uzayacak ve daha rahat edeceğim :1closedeyes:gamyoncuiremsu

tabii orayı açmak bayağı zor geliyor ama mecburen :utangac: ağdamı hep kendim yaptım ama bunu yapamam tabii
bir de emlasız asla dayanamam iyi ki emla var :içelim:

arkadaşlar bikini bölgesine tüy dökücü kullanıyomusunuz? kullananlar varsa bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

canım komple 20 ytl demişsin bence oraya gitme derim..çünkü ortalama fiyatlar 50 60 arasında başlıyo.20 ytl olan bir yer muhtemelen çok kaliteli bir yer değildir gibi geliyo bana..tabi tercih senin ama sağlık sonuçta be canım

20 YTL çok ucuz vardır bişeyi kesin. Bi kere öle olunca fiyat, çok müşteri gelir çok müşteri gelince hem yeterince özenilmez hem de hijyen es geçilir diye düşünüyorum ben.

ya arkadaşlar bikini bölgesi için en iyisi lazer yaptırıp tamamen kurtulmak ömür boyu çekilirmi bu dert yaa ben öyle yaptırdım okadar rahatımkii valla tavsiyem kızlar ben almanyada yaşıyorum burda lazerr çok pahalı bende trde yaptırdım bahçelievlerde yaylada nexus güzellik merkezi var orada tavsiye ederim kızlarrr!!!!!!!!

sir ağdadan bahsedenler için söylüyorum,zamanla azalmasını ya da tamamen bitmesini falan hayal etmeyin öyle bişey yok.benim ağda makinam var epilla,içine de vivet sir ağda kartuşlarından kullanıyorum herhangi bir azalma görmedim.bu işin kesin çözümü lazer epilasyon.

azalan arkadaşlarım ama evet sir ağdadan bahsetmiştim ama neyse sağolun bir de bünyeye hormonlara göre değişiyor sanırım bu olay..

Back