S
sis___
Ziyaretçi
azalan arkadaşlarım ama evet sir ağdadan bahsetmiştim ama neyse sağolun bir de bünyeye hormonlara göre değişiyor sanırım bu olay..
sanırım.. yani umarım.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azalan arkadaşlarım ama evet sir ağdadan bahsetmiştim ama neyse sağolun bir de bünyeye hormonlara göre değişiyor sanırım bu olay..
ben oflaya puflaya bol pudra ve el ağdası çamsakızıyla hallediyorum daha rahat oluyor bezle falan almak çok zor. salona gidip yaptıranlar da nasıl yaptırıyor ben düşünemiyorum bile zaten çok fena canım yanıyor bir de oramı açıcam kadına:1shok:
şekil bozulması mehtemelen olacaktır çünkü deri çok hassas ama bu durumda ne yapıcaz ağda haricinde diğer işlemler tam bir felaket ağda en azından azaltıyor...Of ne zor işimiz ya bir hap çıkarsalar bütün istenmeyen tüyler tamamn sonsuza dek yok olsa...Senelerce çekilir mi bu kıl tüy:1no2:
kızlar olay ağda kartuşu bezi falan değil
onları bulmak ve almak kolay
ama sorun zaten sonra başlıyor
çünkü çok hassas bir bölgeden bahsediyoruz
ne yöne çekicem hangi kısma ne kadar sürücem derken ter kana batıyor insan bi de eğilmekten boynu bükülüyor:)
ayrıca yapıştırılan bezi birden çekmeye insanın eli varmıyor
evet kuaföre özel bölgeyi açma fikri çok utanç verici tiksindirici bir şey ama insan zamanla alışıyor
zaten hep aynı kişiye giderseniz sorun kalmaz
10 dakikadan fazla sürmüyor
işinin ehli ve eli alışmmış biri cırt cırt iki dakkada bitiriveriyor vallahi
acıda hissetmiyorsunuz çünkü nereye ne kadar süreceğini ne yöne çekeceğini biliyor
ama enn iyisi bence lazer
lazere başlamayı bende düşünüyorum
yoksa ömür billlah çekilcek çile değil
ayy bende ılk dnememı yapıyım dıyorum hep jiletle alıyorum eşim ağdayla almamı ıstemıyor şekli bozulmasın die.. ama ben sıkıldm artık azalsın ıstıyorum![]()
ya kızlar bişey sorcam.bende malum bölgeme yapıcam ağda.emlanın gelmasini bekliyorum:)merak ettiğim iç kısımlara doğru olan yerleri nasıl alıyorsunuz.daha çok acımaz mı oralar.oralara da sürsem emla zaralı olur diye korkuyorum.nasıl yapıyorsunuz kızlar...