• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bence
bildigim kadariyla islam dininde o bolgeyi bayan dahi olsa birine gostermek iyi degil..
bir baskasina aldirmak yerine evde almak en guzeli bence
epilasyon aletlerini tavsiye ederim ilk basta canim yanio vs denilebilir ama
yavas yavas alistirilmali cok rahat kesinlikle azalmada oluyor tavsiye ederim..

Ben hep doktor muyenehanelerindeki görüntüleri internette paylaşan sağlık personeli bile çıkıyoken hala ağda salonlarıyla alakalı bir şeylerin çıkmamasına şaşıyorum.
Yoksa kuaför arkadaşlar dahamı dürüst. :içelim:

ameliyat eldiveniyle alan arkadaşlara bi soru:

tüyleri almak için nerden baksak en az yarım santim uzamış olmaları mı gerekiyor? başka türlü ele gelmez gibi düşünmekteyim..

ben oflaya puflaya bol pudra ve el ağdası çamsakızıyla hallediyorum daha rahat oluyor bezle falan almak çok zor. salona gidip yaptıranlar da nasıl yaptırıyor ben düşünemiyorum bile zaten çok fena canım yanıyor bir de oramı açıcam kadına:1shok:
şekil bozulması mehtemelen olacaktır çünkü deri çok hassas ama bu durumda ne yapıcaz ağda haricinde diğer işlemler tam bir felaket ağda en azından azaltıyor...Of ne zor işimiz ya bir hap çıkarsalar bütün istenmeyen tüyler tamamn sonsuza dek yok olsa...Senelerce çekilir mi bu kıl tüy:1no2:

ben oflaya puflaya bol pudra ve el ağdası çamsakızıyla hallediyorum daha rahat oluyor bezle falan almak çok zor. salona gidip yaptıranlar da nasıl yaptırıyor ben düşünemiyorum bile zaten çok fena canım yanıyor bir de oramı açıcam kadına:1shok:
şekil bozulması mehtemelen olacaktır çünkü deri çok hassas ama bu durumda ne yapıcaz ağda haricinde diğer işlemler tam bir felaket ağda en azından azaltıyor...Of ne zor işimiz ya bir hap çıkarsalar bütün istenmeyen tüyler tamamn sonsuza dek yok olsa...Senelerce çekilir mi bu kıl tüy:1no2:

valla ya bayan olmak ne zor iş
canım öyle bi hap çıksa saçlar kaşlar kirpiklerde gider:roflol: istenen istenmeyen hepsi gider hertaraf dümdüz:lepi: ayyy gece gece güldüm yaaa

ayy öyle demeyin kiz
öyle bir hap var zaten, sanirim chemo terapide kullaniyor
allah korusun
kanser hastalarinda kullaniliyor, bütün tügleri döküyor
ay allah korusun

bu arada konuya döniyim
bende jiletler aliyorum ne yazikki, ama baska caremde yok. ben acayip aci cekiyorum. bacaklarmi bile zar zor epilasyon aletiyle aliyorum, ama öyle aciyorki. genital bölgeme yapmayi düsünemiyorum bile. birgün cesaretlenip denicem ama ise yariyacagini sanmiyorum. agda da yapamam cünkü ben kendim cekemiyorum, canima kiyamiyorum :)
öyle kalir orda o , cekememki..
sanirim bende krem kullanicam, tüg dökücü krem. artik ona baslicam belki.. ama iste azalmiyor kahretsinki...

üniversiteye kadar jiletle, daha sonra cımbızla birkaç yıl, ardından bir arkadaştan duyup ameliyat eldiveniyle derken, ellerimde uyuşma sorunu, sağlık sorunları vb. derdine düşünce tekrar jilete döndüm. kaç yıl sonra ilk defa yaz tatilinde de sadece jilet kullandım, hiç de sorunum olmadı. bikinimi zaten oyuk model almıyorum, kıl köklerinin görünmesinden rahatsız olduğum için. anladım ki boşuna kasmışım yıllarca. zamanıma yazık etmişim.

bende cok oncelerı jılet daha sonra agda sımdı de eldıvenle alıyorum ama sunu soyleyebılırım kı eldıven kadar rahatı yok hem de azaltıyo agda azaltıyo lafı bana hıc ugramadı hemde sır agdadan bahsedıyorum eldıvenle almak ıcınde bırazcık uzun olması gerekıo ama cok uzun degıl

kızlar olay ağda kartuşu bezi falan değil
onları bulmak ve almak kolay
ama sorun zaten sonra başlıyor
çünkü çok hassas bir bölgeden bahsediyoruz
ne yöne çekicem hangi kısma ne kadar sürücem derken ter kana batıyor insan bi de eğilmekten boynu bükülüyor:)
ayrıca yapıştırılan bezi birden çekmeye insanın eli varmıyor
evet kuaföre özel bölgeyi açma fikri çok utanç verici tiksindirici bir şey ama insan zamanla alışıyor
zaten hep aynı kişiye giderseniz sorun kalmaz
10 dakikadan fazla sürmüyor
işinin ehli ve eli alışmmış biri cırt cırt iki dakkada bitiriveriyor vallahi
acıda hissetmiyorsunuz çünkü nereye ne kadar süreceğini ne yöne çekeceğini biliyor
ama enn iyisi bence lazer
lazere başlamayı bende düşünüyorum
yoksa ömür billlah çekilcek çile değil

kızlar olay ağda kartuşu bezi falan değil
onları bulmak ve almak kolay
ama sorun zaten sonra başlıyor
çünkü çok hassas bir bölgeden bahsediyoruz
ne yöne çekicem hangi kısma ne kadar sürücem derken ter kana batıyor insan bi de eğilmekten boynu bükülüyor:)
ayrıca yapıştırılan bezi birden çekmeye insanın eli varmıyor
evet kuaföre özel bölgeyi açma fikri çok utanç verici tiksindirici bir şey ama insan zamanla alışıyor
zaten hep aynı kişiye giderseniz sorun kalmaz
10 dakikadan fazla sürmüyor
işinin ehli ve eli alışmmış biri cırt cırt iki dakkada bitiriveriyor vallahi
acıda hissetmiyorsunuz çünkü nereye ne kadar süreceğini ne yöne çekeceğini biliyor
ama enn iyisi bence lazer
lazere başlamayı bende düşünüyorum
yoksa ömür billlah çekilcek çile değil

yaa ben gitcem aldırmaya inş.ama hep karar degistiriyorum..cok utanıyom..ama baska secenek yok sanırm bnm icn

walla beni de bir yakınım zorla götürmüştü ağdacıya....
utancımdan yerin dibine geçmiştim...
ama kadın benim 2 saatte yapamadığım şeyi 10 dakikada bitirince alıştım artık..
ben hep ağda yaptırıyorum kızlar..uzun süre tertemiz kalıyor...
Lazere başlıycam ama koltukaltım bile çok acıdığı için ondan korkuyorum daha

Burasi bikini bolgesini nasil aliyorsunuz basligidir

lutfen herkezin dusuncesi kendisinedir

bu tarz tartismaya yol acicak mesajlardan sakinalim arkadaslar a.s.

Arkadaslar nası olabılıo bu sıtede her konu dine sarıyor anlamıyorum

ben dinen gunah mı sevap mı bılemıyorum cok ınceleyemedım ama

ben de agda yaptırmam baskasına, yani kendım yapıyorum yapamadım mı jıletı basıyorum
bu kdr basıt

üstünüze agda mı yapıstı cıkmıyor mu
besle de alamıyorsanız

Neyse, agda suda eriyen bı maddedır

bastınız mı sıcak suyu erır gıder konu mu bu yani.. :delphin:

ayy bende ılk dnememı yapıyım dıyorum hep jiletle alıyorum eşim ağdayla almamı ıstemıyor şekli bozulmasın die.. ama ben sıkıldm artık azalsın ıstıyorum :(

ayy bende ılk dnememı yapıyım dıyorum hep jiletle alıyorum eşim ağdayla almamı ıstemıyor şekli bozulmasın die.. ama ben sıkıldm artık azalsın ıstıyorum :(

bende hep jıletle alan bırıydım ve artık cok kotu oluyo resmen haftada hatta 3 4 gunde bı alıyosun bıkmıstım artık sole cok super olsun ıstıyodummm ::teytey: ama jıletten agdaya gecıs kendım yaparsam cok zor olurdu bı gun kas aldırmaya gıtmıstım kuafore o konu acıldı kadın dedı bende hep jıletle alırdım ama sımdı cok rahata kesın aldır falan ama utanma belası var bı yandan da jıletın kotulugu neyseee aldırcam gıttım aldırdım sahane oldu ondan sonra ya bı kere daha ya da 2 kere daha gıtmısımdır gunah oldugunu dusunuyorum bende herkesın kendıne kımseye hıc bı sey dıyemem demem de sonra kendım almaya basladım cok rahat alabılyorum ama sımdı agdayı da bıraktım eldıvene gectım ve sanırım en en en en rahatı bu asırı memnunum tavsıye ederım

hıc kuafore gıtmeseydım jıletten agdaya bı anda gecıste zor olurdu emınım ama sımdı cok rahatımmm :teytey::teytey:

kuaförde nasıl oluyo yaa heryerinizi açıyomusunuz yani ayy inanmıorum

ya ağdayla şekil mi bozuluyor offff yaa bende ağdaya başlamıştım
kızlar banada yardım edin lütfen

ya kızlar bişey sorcam.bende malum bölgeme yapıcam ağda.emlanın gelmasini bekliyorum:)merak ettiğim iç kısımlara doğru olan yerleri nasıl alıyorsunuz.daha çok acımaz mı oralar.oralara da sürsem emla zaralı olur diye korkuyorum.nasıl yapıyorsunuz kızlar...

hah arkadaşım seni allah mı gönderdi benim derdimde bu iç bölgeler

Back