ben de kuaföre gidenlerdenim. 2 senedir gidiyorum ve önceden kendime işkence yapıomuşum onu anladım. Ve gerçekten azalıyor. Ben de ilk başta çok utanarak gitmiştim ama alan bayan o kadar profesyonel ki o yüzden artık utanmadan rahat rahat gidiyorum.
Her reglim bittiğinde gidiyorum çünkü regli sonrası daha az acıyor eğer evde de alacaksan regliniz bittikten sonraki hafta içinde alın gerçekten çok fark ediyor bana da kuaförüm söyledi.
Ben Samsun'da gidiyorum 10 ytl alıyor kuaförüm ve 15 dkdan daha fazla sürmüyor bacaklarımın üstününden bir kısmını alıyor bu zaman içinde.
bir de evde yapan arkadaşlar üst kısımlara buzla masaj yaptıktan sonra alırlarsa acıyı azaltacaktır.
ya jilet miii eskilerden çok eskiden deendim hem koyulaştırdı hemde sert hem gurleştirid lanet şey:S
valla bende etkisi var eed ilk sesu kulalnıyodum sonra veete geçtim. izlenimlerim şöyleydi
ilk sesunun tug dökücü köpüğünü kullanmıştım şaşırtıcı gelmişti aa ne gusel hemen dökülmüştü tüğler ama sonra pek etkisini göremedim kremine gectim. 10 dakika bekliyodum öle cıkarıyodu farkettim ki sık gelmeye basladı. bi de dedim veet i alıyım bakıyım o nasıl
3 dakika- 6 dk bekliyorum hatta 6 beklemiyorum bile sürdüm ya geciyırum duşun altına teker teekr döküyo ohh pırıl pırıl oluyorum :))
bacam seyreştirdi bikini bölgesini de artık yavas yaavs bişiler yapacaz. sen sakın jilet neym kullanma ha.
git 5 millyona veetin küçük boyunu al bi dene bacagına.yada bikini ben heryerime denerim hiç alerjim yok
sir agdadan korkuyorum çekiyolar cızzz ufff yaptırmadım yaptıramam da :S
kısaca "veet krem"
o bölgeye zarar vermiyor bende hem çabuk bitiyor işim hemde acı yok acıııı:1yes2:
tek dezavantajı 15 gün sonra yine almak gerekiyor..Ağdayla bir ay rahat gidiyorda ağda kanatıyor yaw:1no2:
o yüzden "veet krem" :1yes2:
kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım nasıl makinaya dayanıyorsun ya?
Makinayı bacağıma yaptığımda ağdadan daha çok acı verdi. O bölgeyi düşünemiyorum ...
Makinayla almaktansa ağda yaptırırım daha iyi...:bbo:
Evet canım bikini bölgesi denen cinsel organdan bahsediyoruz.
Bazı arkadaşlar ordaki tüyleri almak için kuaföre gidip ağda yaptırıyolar.
Valla canım ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım ama zamanla aynı yere gidince alışılıyormuş sanırım.tatlicadiarzu Ben daha cesaret edemedim.
yaa ben de geçen gün veet tüy dökücü ile aldım ve kullandım fakat bende dediğin gibi pürüzsüz olmadı, jiletle almışım gibi oldu, hatta şimdiden çıkmaya bile başladı.bikini bölgeme de denedim ve yanlış bir yerlere de sürdüm sanırım çok feci yanmaya başladı kendimi suyun altına nasıl attım bilmiyorum.:1no2:
valla mı?? alla alla :S ciltten cilde değişiyo demek bugun ben yine aldım kulalnıyorum bakalım eed taa içine surduysen hehebende de ilk kullandıgımda öle olmuştu. bak ben mesela şimdi dizaltı bacaklarıma sürdüm öle yazıyorum buraya. az sonra spatulayla alacam.
ya şu lanet epilasyon aletiin kullanacam da çok acıtıyo bu pratik geliyo :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?