Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

sir ağdayı teninizin kaldırabileceği kıvamdaki sıcaklıkta sürüyorsunuz ve çok donmadan çekiyorsunuz çok donduğu zaman tam bir eziyete dönüşür...

bende 4 senedir kuaforde aldiriyorumm cok iyi oluyo valla azaldidaa KUAFORE GITMEDEN ONCEDE AMELIYAT ELDIVENI KULLANIYORDUMM :enbuyukkk:

kızlarr
ben 19 yaşımdayım ve şu ana kadar 1 kez bile ne jilet ne tüy dökücü kullandım
kendimi bildim bileli sir ağda kullanırım
artık hiç acı hissetmiyorum
yanlız kavanozda satılan naturel sirli ağdalarla bi ara başım beleya girmişti.. işi çok iyi bilmeniz gerekiyo derinin soyulup kabuklanmaması için
o yüzden yaklaşık 3 yıldır sirli el ağdaları var onlardan kullanıyorum çok rahat ve kesinlikle soyulma yanma problemi yok
kalıp şeklinde satılıyo benim annem kuaför o yüzden bütün çeşitleri bilio en iyisi bence bu

cnm bayan goruyo ama sonucda annem fln alıoodu bnmkını bende bı kere arkadasımın almıstım gunaha gırdık demekkı tuh bee

töbe bir daha ne bana ne baskasınaa yok yok yok kalsın aman bunca gunahımız war ztn bırde bunun gunahına gırmeyelım allah gunahlarımızı affetsın cumlemızın

Kızlar akıl var mantık var ne diye kuaföre gidiyorsunuz anlayamadım? Her ay her ay kuaföre açılır mı hiç kafamçokkarıştı Hiç mi utanmıyorsunuz?
Onun yerine gidin lazerciye açın. Çok daha mantıklı 5seansta kurtuluyosun ömür boyu...Şahsen kuaföre gideceğime lazerciye açarım daha iyi. Lazeri düşünüyorum ama onada cesaretim yok.Koltukaltım 2seansta %20kaldı. Yani malum bölgemde bu kadar abuk azalacaksa lazer en mantıklısı ama nasıl açarım :1no2:

Yarencim sir ağda yaparken yakmışsın cildini belli, o siyahlık geçmiyor. Benim arkadaşımda yaktı hala koltuk altı siyah... Bu arada bir ömür boyu mutluluklar:teytey:

yarencim Sir Ağda Yaparken Yakmışsın Cildini Belli, O Siyahlık Geçmiyor. Benim Arkadaşımda Yaktı Hala Koltuk Altı Siyah... Bu Arada Bir ömür Boyu Mutluluklar:teytey:

Sağol Canimda Benimkisi Yanik Değil şimdi Soyulmaya Başladi Derisi Fazla Gerdiremediğimden Olmuş Herhalde Canim Bişey Daha Sorucam Kizlar Size şimdi Derisi Kalkmaya Başladi Bunun Hafta Sonu Kalan Killar Var Onlari Alsam Bi Zarari Olurmu Ya....

günah mı gercekten bilmiyordummm...ztn yaptırmadım hıc ama ewlenırken napcas gunahsa..fisfisfis

evet tatlım günahmış,teyzemin kızı güzellik uzmanı o almıyor yanında çalışan kılarada aldırmıyor bende ondan duymuştum araştırdım öleymiş,
ya kendin yapınca gayet güzel temiz oluyor evlenirkenden sonrada gene kendimiz yapacaz nası yapcaz canımcım:roflol::roflol
Şeniz

PEKİ KIZLAR KUAFÖRDE BİKİNİ BÖLLGESİNE AĞDA YAPTIKLARINDA HERHERİNİ TEMİZLİYOLARMI ÇOK HASSAS BÖLGELER WAR ACIMIYOMU AY NE CESARET KORKMUYOMUSUNUZ :1shok::1shok:

Valla kim ne derse desin ameliyat eldiveni kesin ve temiz çözüm.hem daha az acı hissediyorsun hemde hiçbiryerin yapışkan olmuyor :)

ameliyat eldiveniyle alınca ne kadar süre temiz kalıyo...yani kökten mi alıyo?
ve dudak kısımlarını da alıyo musunuz dr eldiveniyle....yoksa sadece üst bölgeyi mi alıyosunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…