Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

sanırım kıl yapılarımız farklı. :S ben bacaklarıma da yapmıştım o da 2 gün sonra hepsi çıktı.:çok üzgünüm: ağda yapıcam artık.

kıl yapısından da eed olabilirbenneyaptımki

ne dicem hani ada yapacaksın ya buraa yaz olurmu agda yaptıktan sonra senden haber beklicem ne kadar acıttı ne kulalndın pudra vs kullandınmı felan. benim bacaklarda daha cıkmadı pazar yada pazartesi yavas yavas görünür bende de. CADIARZU

eldiven kullanan arkadaslar malum bolgeyi alirken kac dakkanizi harciyorsunuz?? ben bacaklarimda denedim ama yarim kaldi tamamlayamadim. cok vaktimi aliyor nedense. onun yerine veet soguk agda mi kullansam napsam :uhm: hassas bolgeler icin ozel paketi varmis normaline gore daha ufak..

Bende kuaförde aldırmak istiyorum ama utanıyorum ya..kendim başa çıkamam ağdayla falan biliyorum..bide 13 ünde düğünüm var kesin gitmem lazım ya....ama çok utanırım ben, bide acıtırsa oturup ağlarım orda...hiç dayanıklı değilim ne yazık ki..ne yapçam ben ya...

:teytey:canım bende senın gıbıydım çok utanırdım açamam dıyodum ınsan mucbura kalınca oyle bır açıyokı ,kuofore gıt derım ben evde ağdaymıs ,makınaymıs hıç ugrasma,5 dk da ıslem tamam ıçın huzur doluyor oooh pamuk gıbı hadı hıç durma kooosss

Kızlar kuaförde aldırmaktan vazgeçtim..kimseye açamam valla...tuhaf geliyo bana...annem ne güzel makineyle alıyo 10 dk.sürmüyo bile ben makineyle alamam belki ama pudralı sir ağda alıcam bitane kendime acırsa acısın...zaten hep rahatsız oluyorum jiletle almaktan..hele evlendikten sonra kendime saygı açısından...hemde kocişim beni hep temiz olarak görsün..dimi ya..acı da neymişş

aynen katılıyom bacıma.

Valla kim ne derse desin ameliyat eldiveni kesin ve temiz çözüm.hem daha az acı hissediyorsun hemde hiçbiryerin yapışkan olmuyor :)

katılıyorum arkadaşım ben öyle bir şeyi hiç düşünmedim düşünememde hem utanırım sanki ne bilim 3 saatte sürse 5 saatte sürse acısada kendim yaparım:enbuyukkk:

yaa kızlar sürün emla kremi,ardından da sir ağdayı sürün, yapıştırın ağda bezinizi çekin mis gibi oluyor....

şu ana kadar bikini bölgemi hiç kökünden al(a)madım :1no2: ağdayı sarkar diye yapamadım, epilatör de aşırı derecede acıtıyor :bbo: tıraş yöntemiyle idare ediyorum şimdilik ama hem pürüzsüz olmuyor hemde bir iki gün içinde yeniden çıkmaya başlıyor :bbo: ama evlenince ne yapacağım ben :sm_confused: lazer epilasyona param yok zaten babamdan da hayatta böyle birşey için para isteyemem.. sizin bunlardan başka kökünden alan ve fazla acıtmayan yöntemleriniz yok mu kızlar?? (bir de ağda gerçekten sarkıtıyor mu deriyi çünkü ondan başka seçeneğim yok gibi gözüküyor bu durumda..) :a015:

kızlar koltukaltımı lazer yaptırıyom ama en önemlisi bikni bölgesi ben napcam? :çok üzgünüm: utanıyorum lazer yaptırmaya yaniş açmaya

Kızlar ağda yapmadan bikini bölgesine acıyı hissetmemeniz için krem falan sürülüyormuş böle birşey duyan varmı varsa kremin adını bilen yazabilirmi lütttfeeennnŞeniz

ağda ilk 3 seans kadar acıyo ondan sonra acıyı pek hissetmiyosunuz azalmaya başlayınca öyle mutlu oluyosunuz ki anlatamam ben kuföre gidiyorum 10 dakika bile sürmüyo alması

ben ağdayla alıyorum bi süredir son yaptığımdada çok acıdı ,
bu kez dediğim gibi cansız sanki bakacağım bu kez ne kadar acı olcek :),
şuda var acı oluyo ama sonuç ii geç geliyo vs.
bende başkasına açıp aldıramam o yüzden kendim cebelleşiyorum :)
hamam otu diye birşey var krem gibi oda kötü kokuyormuş ve kökten değil yüzeyden temizliyormuş,aynı jilet gibi geri sert geliyormuş teyzem yıllardır kullanıyo ne azalma var ne ii bi değişiklik.
ameliyat eldivenide ii yöntem kızlar bilginize,
amma konuştum ha,sevgiler...

ben zaten onlarla yapmaya çalıştım,çok zorlandım:1no2:

Bu kartuşlar paket bölgesi için değil arkadaşlar, çok tahriş olur. Ayrıca oraya sir ağdanın kazan olanını kullanın yani kağıtsızı kağıt herzaman tahriş eder. Yapmayı bilmeyeni ise rezil eder :teytey: kartuşu hassas olanlar özellikle kağıt kullanmayın orda...

Kizlar Ya Bende Ilk Defa Sir Ağda Yaptim Ama Koltukaltim Ve Malum Bölgem Kabuk Bağladi Ya çok Kaşiniyo 2,5 Ay Sonra Düğünüm Var Koltuk Altium Simsiyah Geçermi Acaba Kendi Rengine Gelirmi Neden Oldu Acaba Bu Ya Böle Olanlar Varmi Aranizda Kizlar....

bende makineyle alıyorum vallaa fazlada acımıyo alışıyo insan hemde kıllar geç çıkıyo nerdeyse 20 gün falan yani tertemiz

ben dayanamıorum yaaa hem utanırım ben olee baskasına aldırmaya hemde ztn huysuzlugumdan almazz kapa cenenı der ceker gıder hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…