• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

valla kızlar ben veet'in 3 dakikada tuğ dökücü kremlerini kullanıyorum. sadece bikini bölgesi için değil bacak bikini kol mol:)) allah ne verdiyse

ya bana pratik geliyo. kuaforden cok utanırım

valla kızlar ben veet'in 3 dakikada tuğ dökücü kremlerini kullanıyorum. sadece bikini bölgesi için değil bacak bikini kol mol:)) allah ne verdiyse

ya bana pratik geliyo. kuaforden cok utanırım

etkisi nedir tatlım ne kadar zamanda çıkartıyor yada azalma oldumu ankarada giden varmı güzellik merkezine bikini bölgesi için jilet jilet nereye kadar agda yapamam canım tatlı diyenlerdenim ve 2 yıldır sözlüyüm pat die düğün olsa ben ne yapıcam kızlarr acil alışmam lazım bana bi tavsiyede bulunun lütfenn senağlamasenağlama

senelerdir normal ağdayla yaparımm..hiçte jlet kullanmadım...başkasınada yaptırmadım...zaten ağda olunca geç çıkıyor ve oldukça azaldı...ama epilasyonla yada lazerle tamamen kurtulmak çok isterdimm....

ya jilet miii eskilerden çok eskiden deendim hem koyulaştırdı hemde sert hem gurleştirid lanet şey:S

valla bende etkisi var eed ilk sesu kulalnıyodum sonra veete geçtim. izlenimlerim şöyleydi
ilk sesunun tug dökücü köpüğünü kullanmıştım şaşırtıcı gelmişti aa ne gusel hemen dökülmüştü tüğler ama sonra pek etkisini göremedim kremine gectim. 10 dakika bekliyodum öle cıkarıyodu farkettim ki sık gelmeye basladı. bi de dedim veet i alıyım bakıyım o nasıl
3 dakika- 6 dk bekliyorum hatta 6 beklemiyorum bile sürdüm ya geciyırum duşun altına teker teekr döküyo ohh pırıl pırıl oluyorum :))

bacam seyreştirdi bikini bölgesini de artık yavas yaavs bişiler yapacaz. sen sakın jilet neym kullanma ha.
git 5 millyona veetin küçük boyunu al bi dene bacagına.yada bikini ben heryerime denerim hiç alerjim yok
sir agdadan korkuyorum çekiyolar cızzz ufff yaptırmadım yaptıramam da :S

Off ya mahvoldu bikini bölgem eldivenle almıştım tertemiz olmuştu.Şimdi çıkmaya başladılar çok kötü sivilce her yeri tüyler alltta kalmış resmen derilerini çıkarınca çıkıyolar yine jilete devam yani :çok üzgünüm:

en son üst tarfları makineyle altları da cımbızla aldım canım yandı ama hemen bikaç güne tekrar çıkıyor neden jiletle alsam daha iyi valla:kızgın:

ya jilet miii eskilerden çok eskiden deendim hem koyulaştırdı hemde sert hem gurleştirid lanet şey:S

valla bende etkisi var eed ilk sesu kulalnıyodum sonra veete geçtim. izlenimlerim şöyleydi
ilk sesunun tug dökücü köpüğünü kullanmıştım şaşırtıcı gelmişti aa ne gusel hemen dökülmüştü tüğler ama sonra pek etkisini göremedim kremine gectim. 10 dakika bekliyodum öle cıkarıyodu farkettim ki sık gelmeye basladı. bi de dedim veet i alıyım bakıyım o nasıl
3 dakika- 6 dk bekliyorum hatta 6 beklemiyorum bile sürdüm ya geciyırum duşun altına teker teekr döküyo ohh pırıl pırıl oluyorum :))

bacam seyreştirdi bikini bölgesini de artık yavas yaavs bişiler yapacaz. sen sakın jilet neym kullanma ha.
git 5 millyona veetin küçük boyunu al bi dene bacagına.yada bikini ben heryerime denerim hiç alerjim yok
sir agdadan korkuyorum çekiyolar cızzz ufff yaptırmadım yaptıramam da :S

tatlım bu veetin tüy dökücü kremmi nerden buluruz genelde ağda yapmadım bikini bölgeme jilet bende nefret ediyorum yazları çok zorluk yazışıyorum tatildeyken cnm tatlı ağda uff düşünemiyorum başka yerlerime zor dayanıyorum senağlamasenağlama ama bu iyi diorsun birde bunu denim bana tam adını yazarmısın ne bilem bir tane krem vardı sürüyorsun sonra içinde bıçak gibi bşy çıkıyor sonra onla alıyorsun jilet eder gibi onuda yapmak istemiyorum arkşımınkini çoğaltmış :1no2::1no2:

sen örnegin git migros tan veet tug dökücü krem al hassas ciltler için olanını tamammı dene onu. ben memnunum valal. tabi bu ciltle de alakalı vardır. mesela sesunun kini almıştım bende de cogalma yapmıştı. veet yapmadı azatlttı

kızlar bende eplayon aleti kullanıyorum 7 senedir başka hiçbirşey kullanmadım ve çok memnunum ilk başladığımda bazen iki ikibuçuk saat srüyordu şimdi yarım saatte tertemiz valla ben epilasyon aletini herkeze tavsiye ediyorum çevremdekile çok şaşırıyo ama zamanla alışıyosunuz

Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum.Eczanelerde satılıyor.Eline takıp,temizliğini yapıyorsun;hiç bir yerde batmıyor.

ameliyat eldiveni ile almak için uzun olmasi mi gerekiyo?yani mantıklı düşününce kısa olunca tutulmaz sanırım.:utangac:

arkadaşlar artık sir ağda kartuşları ve makinaları var,makina olmadan suyun içinde de ısıtabilirsiniz,bir de ağda bezi alırsanır bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum ve sir ağda alırken yanında yağını alın,aksi takdirde perişan olursunuz.

kartus.gif
bu da kartuş resmi

selam kızlar bir öneri de benden.resimdeki kartuşları ısıtmak için tekli kartuş makinası var.kısa sürede ısıtıyor,sürekli sıcak tutuyor ve hiçbiryere bulaşıp kirletmiyor.epilasyon makinalarından biraz irice.kullanımı da kolay ve pratik.

bende güzellik salonunda aldırıyorum 25 dk falan alıyorlar ilk önce bende utanıyrdum ama aynı yere gidersen ve aynı kişi alınsa bir sorun kalmıyr onlar alışkın zatenn..lülülülülülü

bende hamam tozuyla kenmdim alıyom ama artık agdayla aldırmak istiyorum

sesu nun sirli ılık agdasına basladım ben.. Şimdilik sadece Koltukaltlarımda uyguluyorum.. jiletten dönüş oldugu için biraz acıyor.. ve pürüzsüz olmuyor, yeni yeni ögreniyorum agda yapmayı.. Jiletten bir kurtulsam baskaa sey istemiyoruumm zaten..

Merhaba arkadaşlar.Sitenizde yeniyim bi konus araştırırken kendimi sizin sayfanızda buldum ve cok hoşuma gitti konusmalarınız hemen üye oldum.Benimde biikini bölgesi sorunum var eldivenle alıyorum ama sadece kenarlarını alabiliyorum orta kısıma doğru canım cokacıyor biliyorsunuz damarlar var o tarafı alamıyorum.ve bir ay sonra tatile gidicem nasıl yapıcam bilmiyorum.Bende şimdiye kadar başkasına aldırmadım.Yani mecbur kalmadım ondan elimden geldiği kadar kendim becermeye calısıyorum....üstesinden gelen arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var....

kızlar benim duyduğum kadarıyla evde yada kuaförde ağdayı sürüp bezle çekme yöntemiyle alınma sonucu ilerde deforma oluyomuş ve sarkma oluşuyomuşfisfisfis üstelik ölü deriyle beraber canlı deride kalktığından daha çok acı veriyomuş.. benim gittğim yerde yapılma şekli şöyle ; önce sımsıcak koyu yeşil ve kuruyunca taş gibi olan ağdayı spatulayla bölgeye biraz sürüyo,ve sürdüğü yeri anında çekiyo...hem işlem çok çabuk bitiyo ( zaman tuttum 5dk ) hem de deforme olmuyo..üstelik kullanılan ağda da özel bölge için ayrı bi ağdaymış yerimseniben
konunun tüm sayfalarını okuyamadım,belki daha önce de bahseden olmuştur ama söyliyim dedima.s.

kızlar benim duyduğum kadarıyla evde yada kuaförde ağdayı sürüp bezle çekme yöntemiyle alınma sonucu ilerde deforma oluyomuş ve sarkma oluşuyomuşfisfisfis üstelik ölü deriyle beraber canlı deride kalktığından daha çok acı veriyomuş.. benim gittğim yerde yapılma şekli şöyle ; önce sımsıcak koyu yeşil ve kuruyunca taş gibi olan ağdayı spatulayla bölgeye biraz sürüyo,ve sürdüğü yeri anında çekiyo...hem işlem çok çabuk bitiyo ( zaman tuttum 5dk ) hem de deforme olmuyo..üstelik kullanılan ağda da özel bölge için ayrı bi ağdaymış yerimseniben
konunun tüm sayfalarını okuyamadım,belki daha önce de bahseden olmuştur ama söyliyim dedima.s.
yani eğer kuaförde aldırmayı düşünüyosanız,araştırıp böyle alan biyere gitmeniz çok daha iyi olur yerimseniben

kızlar bende ağda salonuna gidiyorum 2 sene oldu. ondan önce jiletti. çok utanmıştım halen utanıyorum biraz fazla uzattıgımda ama yapan kişi güleryüzlü ise konuşkan ise vucudunu cok incelemeden işini yapıyorsa utanmanız gidiyor.15 dk kople vucudum bitiyor ahh dememe kalmadan :) zamandan kazanıyorum üstelik duş alırken falan.bence işinin ehli kişiler yapmalı. 3 ayda bir gidiyorum düşünün nekadar azalmış,bendeki maşallah tüy vardı :(

Back