Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kızlar ben veet'in 3 dakikada tuğ dökücü kremlerini kullanıyorum. sadece bikini bölgesi için değil bacak bikini kol mol:)) allah ne verdiyse
ya bana pratik geliyo. kuaforden cok utanırım
ya jilet miii eskilerden çok eskiden deendim hem koyulaştırdı hemde sert hem gurleştirid lanet şey:S
valla bende etkisi var eed ilk sesu kulalnıyodum sonra veete geçtim. izlenimlerim şöyleydi
ilk sesunun tug dökücü köpüğünü kullanmıştım şaşırtıcı gelmişti aa ne gusel hemen dökülmüştü tüğler ama sonra pek etkisini göremedim kremine gectim. 10 dakika bekliyodum öle cıkarıyodu farkettim ki sık gelmeye basladı. bi de dedim veet i alıyım bakıyım o nasıl
3 dakika- 6 dk bekliyorum hatta 6 beklemiyorum bile sürdüm ya geciyırum duşun altına teker teekr döküyo ohh pırıl pırıl oluyorum :))
bacam seyreştirdi bikini bölgesini de artık yavas yaavs bişiler yapacaz. sen sakın jilet neym kullanma ha.
git 5 millyona veetin küçük boyunu al bi dene bacagına.yada bikini ben heryerime denerim hiç alerjim yok
sir agdadan korkuyorum çekiyolar cızzz ufff yaptırmadım yaptıramam da :S
sen örnegin git migros tan veet tug dökücü krem al hassas ciltler için olanını tamammı dene onu. ben memnunum valal. tabi bu ciltle de alakalı vardır. mesela sesunun kini almıştım bende de cogalma yapmıştı. veet yapmadı azatlttı
Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum.Eczanelerde satılıyor.Eline takıp,temizliğini yapıyorsun;hiç bir yerde batmıyor.
arkadaşlar artık sir ağda kartuşları ve makinaları var,makina olmadan suyun içinde de ısıtabilirsiniz,bir de ağda bezi alırsanır bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum ve sir ağda alırken yanında yağını alın,aksi takdirde perişan olursunuz.
bu da kartuş resmi![]()