Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

yaaa bayanlarr bu emla dediğiniz krem nasıl temin ediliyor fiyatı nedir? bilgi verirseniz çoook mutlu olucam

gecenlerde arkadaşlarla geyiğini yapmıştım bunun bi daha dişçiye gidersem o uyuşturuculardan çalıcam anca o şekilde hepsini kökten alabilirim die saçmalama olur mu onlarla demişlerdi ama saçmalamışım demek :roflol:yaa o spreyden bende rica etsem parası neyse fazlasını ödesem ??? senağlama

gecenlerde arkadaşlarla geyiğini yapmıştım bunun bi daha dişçiye gidersem o uyuşturuculardan çalıcam anca o şekilde hepsini kökten alabilirim die saçmalama olur mu onlarla demişlerdi ama saçmalamışım demek :roflol:yaa o spreyden bende rica etsem parası neyse fazlasını ödesem ??? senağlama

neden bir baskasina yaptiramiyorsunuz bi türlü anlamiyorum sonucda karsinizdakide bi kadin ve bu onun isi günde kac kisiye bu islemi yapiyor ilk defasinda belki kendinizi tuhaf hissedersiniz ama sonra alisirsiniz eger iyi bir yer bulursaniz mutlaka yaptirin derim hem hizli hem acisiz hemde temiz

bu arada gidiceginiz yeri mutlaka arkadaslariniza sorun. bir kere beni marmarisde perisan ettiler lüks bi yere gittim oldukca temiz gözüküyordu özel losyonlar pudralar vs vs ama ic kismini kanattilar ve siz regl olmussunuz diyip kurtulmaya calistilar tabi bende altda kalmadim senelerden beri regl oluyorum nerden nasil geldigini biliyorum diye bi fircaladim. doktora gidin faturanizida getirin demislerdi :)))

bende agdacıya gıdıordum fakat artık gtmeyı dusunmuorum fıatını yuzde 200 arttırmıslar kendım evde yapıcam sesunun ılık agdasıyla kalanlarıda doktor eldıvenıyle aldımmı tamam :)))

canım sorunun cevabını da kendin vermişsin aslında yaşadığın olayla.. hem herkes senin kadar rahat da olamayabilir karakter meselesi bu ve ayrıca temizlik çok önemli bunun için çok çok kaliteli bi yere gidilmesi lazım ama oda pahalıya patlar ayrıca ben bikini bölgesine ağda yapılmasına karşıyım hiç yapmadım bugüne kadar çok yakın arkadaşım koltuk altına ağda yapıyo ve nerdeyse askılı giyemez oldu daha 23 yaşında olmasına rağmen baya sarktı o yüzden şu emla dnen uyuşturucu krem konusunda bilgi verirseniz onu kullanarak epilatorle devam ederim sonrada lazere giderim. [/B]

bak sen bazi noktalari atlamissin yazimda benim marmarisde gittigim yer lüks bi yerdi ama yinede canimi yaktilar o yüzdende diyorumki gittigin yeri lükslügü önemli degil yapan kisinin tecrübesi madem bursalisin sana söyle söyliim ben bursada heykel yada cekirde bi yere gitmekdense yildirim belediye parkinin karsisindaki döküntü kuaföre gitmeyi tercih ediyorum cünkü sahibi daha önceden güzel yerlerde calismis ve tecrübe edinmis simdi kendi dükkanini isletiyor ve yaninda calisan kizlarada bunu en iyi sekilde ögretiyor o yüzden diyorum mutlaka bi kac kisiye sorunnn tavsiye alin
utanma konusuna gelince bende ilk gittimde utanip sykilmistim ama dedigim gibi karsinizdaki kisi isini yapiyor bi doktor gibi

herkesin affina siginarak sunu söylüyorum dayanamicam " ilk defa esinizle sevistiginizde utaniyorsunuz ama bi zaman sonra alisiyor ve artik utanmiyorsunuz degilmi?"

ayy bende çok sıkıntılıyım bu konuda hama tozu kullanıyoruma ma 2 gün sonra hemen çıkıyo tamam çok azalttı ama agda gibi olmuyo emleyıda denedim bir kere bayagı uyuşturdu ama ben kendim yapamıyom..kendim tek başıma nasıl yapabilirim ya_____________

kızlar ben uzun zamandır emla kullanıyorum.çok rahatım.kendim alıyorum ama ilerde gebelik söz konusu olunca tabiki bir güzellik merkezine gideceğim...

evet kızlar bende emlayı kullanıyorum.daha 2 hafta önce aldım şuanda yeni çıkmaya başladı.e tabi çok zor oldu.hem ilk defa yaptığım için acemiydim.ama zamanla alışır elim.bende başkasına göstermeye gerek yok.sonuçta bi şekilde halledebiliyosun.kökleri baya kanadı.canım yandı tabi ama dayanılmıcak acı değildi.kremi sürüp streçle kapadım.2 saatten fazla beklettim.baya uyuşuyo.tavsiye ederim

en iyisi dr eldiveni ve bende jiletten eldivene dönüş yaptım tek tek almaya başladım bölge bölge aldım şu an çok rahatım tavsiye ederim

canım bu emla denen krem illa reçeteyle alınan bişey mi ? öyleyse doktora nasıl yazdırcaz bunu ya :bbo:

bende evde yapamıyorum ama çoğu arkadaşlar ağda salonlarında yaptırıyor ben gidipte orda amaya çekinirim bAşka acısız yöntem varsa yazabilirsiniz

emla yı eczaneden alabilirsiniz.
reçetesiz satılıyor diye biliyorum.

ya da 1 saat kadar öncesinden etkili bir ağrı kesici de içebilirsiniz.

Son düzenleme:

aa kuaförden mikrop mu kaptınız ilk kez duyuyorum bunu :1shok: dikkatli olmak lazım demek ki..

agda aci veriyor ama uzun bir surede cikarmiyor ve artii seyreltiyor zamanla kesinlikle agda diyorum ben ya kötü oluyor deneyin alisicaksiniz yerimseniben

emla eczanelerde satılıyor.27 falandı galiba fiyatı.aynı zamanda dktorada yazdırabiliyorsunuz.1 saat bekletmek yeterli.içinde 5 tane oluyor....

arkadaşlar emla sürüp epilasyon aletiyle alsak bikini bölgesini acaba sarkma olur mu ben korkuyorum çirkin olur diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…