kizlar bende emla krem kullandim,ama bende zerre kadar bi uyusma saglamadi,nasil köklerim varsa:)
jiletle aliyorum ama malum tertemiz olmuyor.laseride simdilik sadece yüz bölgeme yaptiriyorum,malum pahali...bikini bölgesi icin dis doktoru bir arkadasim var,su dis cektirirken kullandiklari bi sprey var,ondan benim icin siparis etti ilac depolarindan.kullanan arkadaslarim var cok memnunlar,heryerden temin edilmiyo tek sorun o!!gelsin.bi deneyim,sonuclari sizinle paylasirim kizlar...öpüldünüz
kizlar bende emla krem kullandim,ama bende zerre kadar bi uyusma saglamadi,nasil köklerim varsa:)
jiletle aliyorum ama malum tertemiz olmuyor.laseride simdilik sadece yüz bölgeme yaptiriyorum,malum pahali...bikini bölgesi icin dis doktoru bir arkadasim var,su dis cektirirken kullandiklari bi sprey var,ondan benim icin siparis etti ilac depolarindan.kullanan arkadaslarim var cok memnunlar,heryerden temin edilmiyo tek sorun o!!gelsin.bi deneyim,sonuclari sizinle paylasirim kizlar...öpüldünüz
neden bir baskasina yaptiramiyorsunuz bi türlü anlamiyorum sonucda karsinizdakide bi kadin ve bu onun isi günde kac kisiye bu islemi yapiyor ilk defasinda belki kendinizi tuhaf hissedersiniz ama sonra alisirsiniz eger iyi bir yer bulursaniz mutlaka yaptirin derim hem hizli hem acisiz hemde temiz
bu arada gidiceginiz yeri mutlaka arkadaslariniza sorun. bir kere beni marmarisde perisan ettiler lüks bi yere gittim oldukca temiz gözüküyordu özel losyonlar pudralar vs vs ama ic kismini kanattilar ve siz regl olmussunuz diyip kurtulmaya calistilar tabi bende altda kalmadim senelerden beri regl oluyorum nerden nasil geldigini biliyorum diye bi fircaladim. doktora gidin faturanizida getirin demislerdi :)))
evet kızlar bende emlayı kullanıyorum.daha 2 hafta önce aldım şuanda yeni çıkmaya başladı.e tabi çok zor oldu.hem ilk defa yaptığım için acemiydim.ama zamanla alışır elim.bende başkasına göstermeye gerek yok.sonuçta bi şekilde halledebiliyosun.kökleri baya kanadı.canım yandı tabi ama dayanılmıcak acı değildi.kremi sürüp streçle kapadım.2 saatten fazla beklettim.baya uyuşuyo.tavsiye ederim
emla falan almadım veetin sir ağda bezleri varya onları uzun uzun kestim ve kenardan başlayıp az az alıştıra alıştıra aldım acı elbette oldu ama ben bu güne kadar korkudan ağda yapıştırıp sonra 10 kere 1 2 3 deyip yıkayanlardandım ama kuaförden mikrop kaptım ondan dolayı başımın çaresine bakmak adına cesaretle başladım ve şimdi çok rahatım sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?