Bende epileydi ile alıyorum ama bir zamanlar alt kısma acı yüzünden dokunamadığından sürekli jilet kullanıyodum ama bu site sayesinde emla krem diye bişey duydum araştırdım aldım kullandım ve o günden beri çok rahatım epileydi ve emla krem saolsun...yerimseniben
Gmz :];2437026 .!.:15 dk falan sürüyo,ben gittiğimde sıcak normal ağdayla yapmışlardı tabi acı oluyo ama elleri alışık oldugu çok çabuk bitiyo ama ben utandığım için evde yapıyorum
canım ben gecenlede bi fromda okudumdu karneye yazılıyomus ama bunun için tanıs bi dr lazım biraz özele girdigi için her dr yazmıyokızlar belki daha önce konuşulmuştur ama bu emla kremi sağlık karnesine yazdırabiliyor muyuz?ve de fiyatı ne kadar?
doktor eldiveni tüylerin alımını kolaylaştırıyor bazen ben de öyle alıyorum eldiveni elinize takıyorsunuz ve tüyleri tuutp çekiyorsunuz bu kadar ama yine de aşağı tarafları almak için öneremeyeceğim bence çok acıtıyo
ya ben lazer epilasyon düşünüyorum orası için ama tam bi araştırma yapmadım bu knouda bilgisi olan var mı
kzılar bende bikini bölgemi makine ile almıuodumjilet kullanıyodum ama ben bebek olması için tedavi göruyorum ve sürekli temiz olması lazım jilette malum aksamına cıkyo baskasınada aldıramıyorum utanıyorum)))) bende eczaneden bi sprey aldım sogutucu belki alırsınız diye söyledim bence deneyin zaten 2 defa aldıktan sonra kendiliginden inceliyo
canım ben gecenlede bi fromda okudumdu karneye yazılıyomus ama bunun için tanıs bi dr lazım biraz özele girdigi için her dr yazmıyo
kzılar bende bikini bölgemi makine ile almıuodumjilet kullanıyodum ama ben bebek olması için tedavi göruyorum ve sürekli temiz olması lazım jilette malum aksamına cıkyo baskasınada aldıramıyorum utanıyorum)))) bende eczaneden bi sprey aldım sogutucu belki alırsınız diye söyledim bence deneyin zaten 2 defa aldıktan sonra kendiliginden inceliyo
kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?