en son doktor eldiveni ile aldım her yerini vallaönceden sadece üstleri alabiliyordum doktor eldiveni ile altlara dokunamıyodum o nedenle heryeri ağda ile alıyodum ama bu sefer ağda ile uğraşmak zor geldi ve doktor eldiveni ile aldım heryerini belli bi süre sonra uyuyştu gerçekten çok acı çekmedim ve de çok sevindim ya gayet pratik diğer ay da öyle alcam bakalım olcak mı yine
elivenle nasıl alıyorsunuz yaa?baştan ağda sürüp eldivenle çekiyosunuz sandım ama sanırımhiçbişey sürmeden eldivenle kılları direk çekiosunuz?nası kopuo kıllar nası çekiosnz?bu araa makine ile alanlar makinenin cımbız başlğı ile mi alıola acımıor mu?
şekerim hiç ağda olayına falan girmiyosun. eldiveni geçiriyosun eline, başlıyosun çıt çıt yolmaya. ama bi süre sonra gercekten canın sıkılıyo
en son doktor eldiveni ile aldım her yerini vallaönceden sadece üstleri alabiliyordum doktor eldiveni ile altlara dokunamıyodum o nedenle heryeri ağda ile alıyodum ama bu sefer ağda ile uğraşmak zor geldi ve doktor eldiveni ile aldım heryerini belli bi süre sonra uyuyştu gerçekten çok acı çekmedim ve de çok sevindim ya gayet pratik diğer ay da öyle alcam bakalım olcak mı yine
Bende dr eldiveni ile aldım içim rahatladı yaaa :dance: gerçi henüz hepsi bitmedi birazda yarın alcam....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?