Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bana da eldivenle yapmak çok pratik geliyor bi süre sonra uyuşuyor zaten acı hissetmiyorum artık zaten uzun süre bekletmiyorum bi süre sonra insanın canı sıkılıyoo:roflol:kalan kısaları da makineyle alıveriyorum oldu bitti:smiley-cool:a.s.

sir agdanın roolon baslıklısı var ozel bezıde satılıyo 3ytl toplam. genıtal bolgeyı rahatlıkla alabılırsınız cok ısıtmayın leke yapıyor

bende eldiven kullanıorum ama acısız bi yöntem de var (hamam otuydu sanırım) biraz suyla karştırıp bölgeye sürüyosun (yanlş yere sürmessen acımaz ) 5 dk bekleyip suyla yıkıyosun sonra bitti bi dahakine kadar rahatsın

elivenle nasıl alıyorsunuz yaa?baştan ağda sürüp eldivenle çekiyosunuz sandım ama sanırımhiçbişey sürmeden eldivenle kılları direk çekiosunuz?nası kopuo kıllar nası çekiosnz?bu araa makine ile alanlar makinenin cımbız başlğı ile mi alıola acımıor mu?

şekerim hiç ağda olayına falan girmiyosun. eldiveni geçiriyosun eline, başlıyosun çıt çıt yolmaya. ama bi süre sonra gercekten canın sıkılıyo

şekerim hiç ağda olayına falan girmiyosun. eldiveni geçiriyosun eline, başlıyosun çıt çıt yolmaya. ama bi süre sonra gercekten canın sıkılıyo

ya valla aklım almıo tek tek nasıl yolunur yaa tavuk yolar gibi:) vala ben eğik dururken başım ağırmaya başlıo...yaa kolay bi yolu yok mu bunun...

Emla krem diye tavsiyede bulunan ya da kullanmayı düşünen arkadaşlara söylüyorun. Ayda 1kereden fazla kullanırsanız karaciğerde yağlanma yapıyor dikkat edin.

Valla bu bikini bölgesi canıma yetti. Canım çok tatlı ağdayı deneyemiyorum bile, epilasyon aletini ise düşünemiyorum feel peel diye bi şey var önce onu uygulucam, sonrada capilexi denicem bakalım neler olucak eğer sonuç alırsam hemen buraya yazıcam

bende ağda kullanıyorum.şu ılık ağda diye geçen ağdalar varya ısıtıyorsun suda sonrada ağda beziyle kullanıyorsun.ama bazen kasıkları bikini bölgesini makinayla alıyorum cımbızlı kısımıyla deriyi gerdirerek.seneler oldu jilet vurmayalı böyle çok rahatım...

WALLAHİ BENDE NİHAYET C.TESİ GÜNÜ JİLETTEN AĞDAYA DÖNÜŞ YAPTIM :teytey::dance:MALUM DÜĞÜN YAKLAŞTI BİRAZ SEYREKLEŞSİN VEDE TEN RENGİ AÇILSIN DİYE WALLAHİ RÜYALARIMA BİLE GİRİYORDUsırnaşık şey KIZLAAAR BEN EL AĞDASI İLE YAPTIM TUTAM TUTAM KOPARDIM İLK BİR İKİ KERE ACIDI AMA KIZIŞINDA FAZLA ACIMIYOR BAKALIM BİR AY SONRA GENE YAPICAM İNŞ.TEN RENGİDE AÇILIR BİRAZCIK ( bişey söliyimmi? yumuşacık yapıyor) jiletle sem sertti

bişe sorcam kıslar yaa biraz terbiyesizce bi soruysa kusruma bakmayın merak ettim
ben temmuzda evlencem jiletle alıyom malum yeri ağdaya döncem mecbur.
genital bölgeyi alıyoruzya tekrar almamız için azda olsa uztmamız gerekiyo.agda yapcaksak ağdalık kıvama gelmesini beklemek lazım
eşiniz görüyo öle kıllı kıllı utanmıyo musunuz.
ben çok utancam kesinn...yapcak bişede yok:1no2:

Yaa bende ağda yaptırıyordum ama bırakmıştım evde jiletle alıyodum.Haftaya çarşamba kadın doğuma gideceğim için jiletle almak istemiyorum eldivenlemi alsam ne yapsam :çok üzgünüm: çok acıyacak

sir ağdanın yağı olursa ve sirin (halı vb)gibi yerlere bulaşma ihtimaline karşı banyoda yaparsan hiç bi sorun çıkmaz ki...ben ilk yaptığımda sinir olmuştum.pişman oldum.yabancı birinede göstermek istemem.azalttığı için alıştırdım kendimi.gerçekten azaltıyor.

kızlaaar;

ben duvarlara yumruk ata ata makinayla alıyomsırnaşık şey

hayatımın en büüyük acılarından biri oluyo ama napiyiim,en pürüzsüz bu şekilde oluyo,
ama alt tarafları pek alamıyom o kadr da dayanacak gücüm kalmıyoyasakkelime

bu sefer eldiveni deniycem(sadece alt kızımlar için)

ayrıca ben karınca yumurtası yağına başladım,ama sadece koltuk altında deniyom,eğer işe yararsa ilk deniyceğim yer burası olacaaaaksırnaşık şeysırnaşık şey

güzelim ne kendine eziyet edion yapıştır bir seferde ağdayı çek o acıdan daha az hatta acımıo bile böle dene bence

canım saol ama ben ağdayı pek semiyom,
ben epilasyon aletini yeni aldım,süper bişey,

tek bi tüy bile bırakmıyo,o yüzden makinayla almak taraftarıyım,süper oluyo:teytey:

kızlar yaa kafayı yemek üzereyimm..sabahtan beri almadığım sir ağda kalmadı ama ben hala alamıyorum..hertarafımı yapış yapış yaptığımla kalıyorum..jiletle ala ala zaten mübarek ağaç kökü kadar olmuş onları bitirmem lazım..şetan dio kuaföre git ama çok utanıyorum nasıl açıcam ooyle kadına karşı:))) noolur bi akıl verin yahuu..

Bende dr eldiveni ile aldım içim rahatladı yaaa :dance: gerçi henüz hepsi bitmedi birazda yarın alcam....:teytey:

şükür lazer epilasyona başladım ağda için bile başkasına açmamıştım ama utana sıkıla açtım
kurtulacağım en azından azaltacağım epey inşallah
ağdayla alıyordum ve çok alışmıştım rahatca yapıyordum ama azalsın istiyorum

yaa peki istanbul avrupa yakasında özellikle beşiktaş,nişanaşı teşvikiye civarında önerebileceğiniz bir epilasyon merkezi var mıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…