Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

a kızlar bana da yardım edin

hem ılık ağda aldım hemde el ağdası ama sonuç=0

denilen gibi yaptım elimize alıp sakız gibi çekiştircekmişiz heryerim yapış yapış oldu nasıl kullanılıyor bu

sağolun şimdiden

ağdayı kullanmıyorum.çünkü ağda için belli bir zaman dilimi bekliyorsunuz, tüylerin belli bir uzunluğa gelmesi gerekiyor..bu zamanı tüylü geçirmektense haftada bir banyo sırasında 2 dk jiletle almak tercihimdir.böylece hiç tüyler uzamadan hep tüysüzsünüz..ama ağdayla almaya kalkarsanız uzamalarını seyredip uzadıktan sonra alacaksınız..bu zamanda uzun bir dönem tüylü durmanız gerekecek.

yok be sürekli jilet kullanamam.ne uğraşıcam iki günde bir işin yoksa kes dur.stres olurum ben ondan.ben makine kullanıyorum,ağda gibi beklemiyorum uzamasını ucu çıkar çıkmaz zırrrr diye alıyorum.15 dk tertemiz.ondan sonra 15-20 gün rahatım.ohhhhhhhhhhh

yada epileydi ama dikkatli kullanmak gerekiyor cok uzamasinada gerek kalmadan alabiliyosunuz

makineyle bikini bölgesini temizleyebilen hanımları öpyüorum saygıyla önünüzde eğiliyorum a.s. Şeniz

arkadaşlar ben senelerdir makineyle alıyorum ilk başta acıyor ama bu hepsinde aynısonra uyuşuyor yalnız çok fazla uzatmamak lazım ve de gerdireceksiniz öyle rahat pozisyonda değil şip şak bitiyor tertemiz bir iş tavsiye ederim

yok canım öyle 2 günde bir almıyorsun zaten..haftada bir banyo yaptığın sırada jiletle alıyosun 2 dk bile sürmüyo...hiç uğraştırmıyo...ya da banyoya girdikçe alırsın ne var bunda..

iyide iki gün sonra çıkmaya başlamıyormu bu kıllar.bi hafta öyle gezeceksem ne anladımki jiletten...

Bende epileydi ile alıyorum ama bir zamanlar alt kısma acı yüzünden dokunamadığından sürekli jilet kullanıyodum ama bu site sayesinde emla krem diye bişey duydum araştırdım aldım kullandım ve o günden beri çok rahatım epileydi ve emla krem saolsun...yerimseniben

iyide iki gün sonra çıkmaya başlamıyormu bu kıllar.bi hafta öyle gezeceksem ne anladımki jiletten...

hayır canım 2 günde çıkarmı erkeklerin sakalları bile 2 günde çıkmıyo:1rolleyes:
sadece 3gün sonra nokta şeklinde uçlarıu gözüküyo 6 gün sonra alıncak düzeye geliyo...ve hiç tüylü gezmiyosun zaten işin en güzel yanı bu:)
tabi kişinin yapısına göre değişir büyüme hızı..ama banyoya kaç günde bir giriosan her banyoda jileti sür 1 dk sürmüyo nolcakki..

benim 2 gnde çıkıo ve sinir oluyorum o yüzden ağdaya başlamaya karar verdim ama uygulama yok maalesef tek umudum emla fisfisfis

benim kasteddiğimde o zaten3 gün sonra uçları gözüküyor ve elimle değince pütürlüğü belli oluyor.o hiç hoş değil işte..yerimseniben

valla şimidye kadr jilet asla kullanmadım ben canım makinayıda 8-9 yıl önce bi kere denedim hayatım kaydı bidaha asla sırnaşık şey

benim kasteddiğimde o zaten3 gün sonra uçları gözüküyor ve elimle değince pütürlüğü belli oluyor.o hiç hoş değil işte..yerimseniben

tabi sen bilirsin canım.
ben çok memnunum, o pütürlük halinde de istesen alınabiliyo jiletle 3 günde bir veya 4 günde bir banyo yapanlar için ideal..ucu gözüktümü alıosun banyoda onu da aradan çıkarısoun yani a.s

ağdayı da denedim daha önce uzatmak zorunda kalıosun ve tüylü tüylü bekliosun..hoşuma gitmedi..

makina da etini kaptırma riski çok, o da bana göre değil...

en güzel yöntem o bölge ve koltuk altı için jilet..

ilk kez Emla Krem'i kullandım. Özellikle alt kısımları almak benim için çook büyük bi dertti ama emla'yı sürdükten sonra epilatörle alırken neredeyse hiç birşey hissetmedim . Mükemmel birşey bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…