makineyle bikini bölgesini temizleyebilen hanımları öpyüorum saygıyla önünüzde eğiliyorum a.s. Şeniz
yok be sürekli jilet kullanamam.ne uğraşıcam iki günde bir işin yoksa kes dur.stres olurum ben ondan.ben makine kullanıyorum,ağda gibi beklemiyorum uzamasını ucu çıkar çıkmaz zırrrr diye alıyorum.15 dk tertemiz.ondan sonra 15-20 gün rahatım.ohhhhhhhhhhh
iyide iki gün sonra çıkmaya başlamıyormu bu kıllar.bi hafta öyle gezeceksem ne anladımki jiletten...
iyide iki gün sonra çıkmaya başlamıyormu bu kıllar.bi hafta öyle gezeceksem ne anladımki jiletten...
pekı makinayla alınca batık olmuyor mu çıkarken :uhm:
hayır canım 2 günde çıkarmı erkeklerin sakalları bile 2 günde çıkmıyo:1rolleyes:
sadece 3gün sonra nokta şeklinde uçlarıu gözüküyo 6 gün sonra alıncak düzeye geliyo...ve hiç tüylü gezmiyosun zaten işin en güzel yanı bu:)
tabi kişinin yapısına göre değişir büyüme hızı..ama banyoya kaç günde bir giriosan her banyoda jileti sür 1 dk sürmüyo nolcakki..
benim kasteddiğimde o zaten3 gün sonra uçları gözüküyor ve elimle değince pütürlüğü belli oluyor.o hiç hoş değil işte..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?