• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

vallaha gıtmenızı tavsıye ederım 5 dk alıolar bende hamıleyken aldırıodum cok rahat oluo ne yapım gobetkten goremıodum jılette kulanamam sevmıom ama sımdık evde kendım alıorum ve de bı yere bulasmıo sır agda dan sonra kullanılan sır agda yagları var onları tavsıye ederım bıde sır agdayı alırken pudralı laın hem acımaz hemde fazla yapısmaz yanı heryere bulasmaz alamıosanız gelın alım hahahhaah

Belki topicte yazıyordur ama bilen arkadaşlara tekrar danışayım.
Bu emla kremin gebelikte bir sakıncası varmı?

ben sımdıye kadar kendım alıyordum 37 haftalık hamıleyım o kadar buyuk varıslerım varkı parmak kalınlıgında bu yuzden ılk defa bır guzellık salonuna gıdecegım bakalım ne yaparım

kızlar internetten buldum, paylaşıyorum:

BİKİNİ/KASIK AĞDASI
Tercih Edilecek Ağda: Hassas bölge olduğundan pudralı ağdaların tercih edilmesinde fayda vardır. Pudralı ağda kullanılmıyorsa, ağda öncesi bol pudralama yapılır.

İşlem Sırası: Bikini/Kasık bölgesi olarak adlandırdığımız bölge çamaşırın dışında kalan kısımdır. Genital bölgeye kesinlikle sir ağda uygulanmaz. Kasık bölgesi çalışılırken de hassas bölge olduğu göz önüne alınarak küçük parçalar halinde çalışması tavsiye edilir. Antibakteriyal bir jel ile temizlenen bikini/kasık bölgesine kılların çıkış yönüne göre ağda sürülür ve tersi yönde tek hamlede cilde paralel ve cilt alttan gerdirilerek kılların çıkış yönü tersine çekilir. Her ayrılan bölüm aynı şekilde çalışıldıktan sonra ağda kalıntıları çabuk emilebilen bir yağ ile temizlenir ve işlem Allantoin, Salatalık Özü, gibi cildi yenileyen, nemlendiren ve yatıştıran maddeler içeren bir losyon ile tamamlanır.
Tercih Edilen Sistem: Oylumlu ve dar yüzeyler olduğu için bikini/kasık bölgesinde konserve sistem tavsiye edilir.
Tercih edilen Kağıt Boyutu: Ağda kağıdı ile 5- 10 cm boyunda dikine kesilmiş şeritler halinde çalışılması tavsiye edilir.

bunu buldum ben eldiven kullanıyodum sire geçeyim dedim.daha hiç yapmadım, tercih edilen sistem ve kağıt boyutu demiş ne demek anlayamadım ama:sm_confused:

sdir ağdayı kaldırmak için kullanılan beze kağıt diolar daha doğrusu onlar gerçekten özel kağıtla alıyolar.yöntem ise 2 tane kartuş ve konserve canıım :)
ben bikini bölgemin üst kısımlarını kartuş ağdayla alıyorum fakat alt tarafları için tüg dökücü krem kullanıyorum cesaret edemiyorum daha oraları ağdayla almaya

ben normalde hiçbişeyle cesaret edemiyodum ama yazın düğünüm olucak.. yüzüme kullandığım lapiden soğuk ağda bantlarının vücut için olanını aldım. bi sinirle yaptım ama alt kısımlara kadar inemedim, kökleri resmen kanadı ama her banyoda uğraşmaktansa ayda 1 kökten halletmek en iyisiymiş.. temizlerken de zaten cildime kulandığım bebe yağını kullandım.. yapış yapış olmadım yani.. ama bebe yağı kökleri besler mi beslemez mi onu bilemem...

her seyi denedim normal agda ,sir ameliyat eldiveni taki philips satinel ice,seramik baslikli olandan tum kabusum sona erdi,her yerini al tertemiz sarkcak derdide yok iki yildir cok rahatim sukur:dance::dance:

kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım

kuaförde yaptirmayı denesen..))
ben öyle yapıyorum..3 yıldır.. ve yarı yaıya azaldı..inceldi..nerdeyse kalmadı gıbı bırşey..

ben de güzelleik salonunda yaptırıyorum 10 yıldır.
şu anda çok çok azaldı.
artık 2 ayda bir yaptırsam bile yetiyor.
evde uğraşmaktansa yaptırmak daha iyi. 10 dakikada da bitiyor.
tavsiye ederim.

Arkadaşlar peki aranızda bioder tüy dökücü krem kullanan var mı?

hiç kullanmadım acaba iyi sonuc veriyor mu?

ben bu kıl tüy işine giriştiğimden beri her yerimi çam sakızı ağdayla alıyorum.pek de öyle acı falan hissetmiyorum,yarım saatte bitiyor.tutup tutup çekiyorum:) ama ağdayı bulaştırdığınız her yere yayılmaya başlıyor öyle bi sıkıntı söz konusu.alınan yerrler daha koyu renkli çıkıyor azalma falan yok.jilet, denemed,m bile.

jiletten eldivene geçtim ilk defa bugün yaptım belli bi kısmı olmasına rağmen güzel sonuç aldım sanıırım alışacak

öf bu ne gıcık bi iş yaaaa

ben jılet kullanmıyorum ılerde kım ugrascak

agda hıc kullanmadım

eldıven en ıyısı ama cok acıyo yaa:çok üzgünüm:

eldivveni taktım tek tek almaya başladım cırt cırt...bi kaç gün daha uğraşırsam süper olucak.gerdirip yaparsanız daha tahat olur.biraz acıyor ama değer...

Back