• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Bayanlar genital bölgenizdeki tüyleri neden kökünden alıyorsunuz? Heryerde söyleniyor, hijyenik olmaz, mikrop kaparsınız, hastalık bulaşır vs vs... Ben açıkçası ondan korkuyorum en çok....

hmm doğrudur siz nasıl alıyorsunuz miss tevtidze ben jiletle ama belgrad ormanına döndü ıiii

tüy dökücü kremler zamanla cildin rengini koyulaştırıyomuş o yüzden doğru değilmiş.en güzeli eldivenle almak çünkü ne ağda gibi bir yerlere yapışıyor ne de fazla zorlama oluşmuyor.zaten eldivenle yapınca geç de çıkartıyor.

hmm doğrudur siz nasıl alıyorsunuz miss tevtidze ben jiletle ama belgrad ormanına döndü ıiii

Aslında jilet bile kullanmayın diyorlar, makasla kısaltın deniliyor ama ben de jiletle alıyorum. En hassas yerimiz, en hassas cildimiz orası, makasla kısaltmak da pek beceri ister diye düşünüyorum...

gidip kuaförde aldiriyorum vallah, artik alıştım napim. Ordaki temiz olduğu kadar ben evde yapamiyorum, zaten banyom çok dar daral geliyor bana. Gidyorum 5 dk alirip geliyorum. Utaniyorummuyum, artik hayir. İlk baştan çok ama çok utaniyordum kendimi kastım felan ama baktım rahatlik varmiş artik utanmiyorumda. Zaten farkli farkli yerlere gitmiyorum sürekli ayni yerde ayni kişiye gidince alişiyor insan.

ya arkadaşlar bende jilet kullanıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum bir ara ıstmalı sir ağda aldım denedim ama denemez olsaydım çok fena canım acıdı hala jilet kullanıyorum fakat son zamanlarda karınca yumurtası yağınıda kullanıyorum açıkcası kökten almadığım için etkileyeceğini düşünmemiştim ama şuanda kıllarda yumuşama var acaba etkimi ediyor diye de düşünmüyor değilim yani

walla arkadaslar bende kuaförde aldırıorum.çok rahat oluo 5 dkda bitio.ewde kendim çok uğrasıorum.daha önceden ise kendm sirle alıodum.kuaför marketten roll on sir.temizleme jeli bide kumasını aldım.üstelik çok da uygun.kuaföre aldrmaktan çekinenlere tawsiye ederm.

emla kremi sürüp uyuşturun 2saat sonra eldiven ile kökünden kırmadan alın sonra karınca yumurtası yagıyla tarif edildigi gibi dört gün ovarak masj yapın ve bu işlemi sabırla bir yıl boyunca uygulayın yağ sahte değilse işe yaradığını göreceksiniz

dün ilk kez eldivenle alayım dedim ağdanın nerdeyse 3-4 katı süre uğraştım ve ağda kadar da tam olarak almadı :oklava:
ben yine ağdaya devam arada da sir ağda yaparım uyuşturmaya falan gerek olmuyor alıştıktan sonra:dilcikar:

:sm_cool:walla bende 4 senedir sir ağda kullanıyorum.memnunum ama çok uğraşıyorum ya..en son kuaförde aldırdım utana sıkıla walla 15 dakka sürmemiştir.artık uğraşmam evde 15 dakkada pamuk gibi

sarkma oluyor demiş bazı arkadaşlar,sarkma olması normal,sonuçta yumuşak bir doku,ya bide şu açıdan bakın,bıyık bölgesinide sır ağdayla alıyorlar,kimin dudak üstü sarkmış buzamana kadar gördünüz mü hiç?laelaelaelaelae ben hiç görmedim,ağda en güzeli tertemiz miss gibi valla:içelim:

Back