Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bana göre öncelikle cerrahi eldiveni ile kaba taslka temizlenebildiği kadar temizlenir kalanlarda epilasyon aleti ile alınır ve işlem biter mutlu son

BEn bir başlık açmıştım ağda yapmak benim için çok kolay diye, bir bakın isterseniz..

malum bölgeye veet 3 dakika sürün acısız sızısız olay bitmiştir

bana göre öncelikle cerrahi eldiveni ile kaba taslka temizlenebildiği kadar temizlenir kalanlarda epilasyon aleti ile alınır ve işlem biter mutlu son

ağdayla tek seferde alınmayan yerlere 3,4kez bidaha yaptım bu sefer morardı kızardı çok kötü oldu bende kalanları bırakmıştım epilasyon aleti ile aldım ama inanki ağdadan daha çok acıtıyo tüyleri tek tek aldığı için tektek acı çekiyosun ama ağdayla bi kere çekiyosun o acıyı en ince yerleri epilasyonlada alamadım atık dayanmadım bazı yerleri jiletlede yaptım malesef benmi beceremedim bu ağda işini yada jiletle alıyodum 1 senedir ondanmı acaba offf kadın olmak ne zor yaaaa

Son düzenleme:
BEn bir başlık açmıştım ağda yapmak benim için çok kolay diye, bir bakın isterseniz..

aynen anlattığın gibi yaptım cnm ıslak mendilde çok güzel temizliyo gerçekten ama benim ağdam sesu ılık ağdaydı ben kaynatmadım kaynar suyun içinde işim bitene kadar öyle bekledi 1 saattimi ağda aldı kalanlarıda epilasyon aletiyle aldım dayanabildiğim kadar birazcıkta jiletle yarım saatte yıka kremle derken 2 saat sonra işim bitti ağdaya biraz alışıyım utancımı bırakıp ağda salonlarına gidicem vallah 2 saatlik yaptığım işi 10 dkda yapıyolar koltuk altımı ve bacaklarımı epilatörle alıyorum eğer onlarıda ağdayla alsam heralde tüm günümü alıcak vallahi

çoğunlukla eldiven ve çam sakızı kullanıyorum.
en son ağda bandı kullandım ve pek işe yaramadı

tüy dökücüler acaba köktenmi döküyo ben onuda denedim ama veet değildi sesuydu galiba ama 1 tel bile dökmedibidahada hiç birini denemedim
bende her yolu denedim ağda bandı epilasyon aleti eldiven ılık ağda jilet.son zamanlarda tüy dökücü krem kullanıyorum lapidenin. 3 yada 4 dakika bekliyorum zaten elimi attığmda hemen geliyorlar kendiliğinden.kökten dökmüyo ama kötü yanı o işte..

kızlar en guzel agda oncesı sprey kullanamk ben once uysuturucu sprey kullanıorum Xylocaine adlı 13 tl bı sprey eczaneden aldım agda yapmadan sıkıyorum 5 dakıakda uysuturyor hemen baslıorum yapmaya ve 5 dakıka bıle surmuyor zaten almak hemen alıyorsun ve 1 saat uyusuk kalıor ben normalde agda yaparken ıkı saate yarım yarım yapardım kucuk kucuk yanı sımdık spreyı kualnmaya bı baslaıdm gırmemle cıkmam bır oluyor hemncık sıp sak bıttı

canım bence kuaförde aldır orda tekniğini öğren ondan sonra evde yapmaya başlarsın sesunun hnani ağdasını kullandın çok çekip çıkarma bezle özellikle hem yakar hem derini kavlatır hemde morartır ayrıca üstüne 1 2 saat geçmeden jilet ve başka işlem yapma derine çok yüklenme
eğer yapacaksan paketini teneke sir ağda al ısıt sıcaklığı iyi olunca asla sıcakken sürme orta sıcaklıktayken spatulayla sür çek acıyorsa da arkadaşların dediği gibi uyuşturucu spreylerden al

bu spreyi ilk defa duydum
her bölgede kullanılabiliyor mu canım?
ayrıca uyuşukluğu ne kadar sürüyo?

su yasıma kadar yani 24 yasıma kadar jilet kullanırdım
2 aydır agdayla aldırıyorum kendim gene alamıyorum cok utanıyorum ama cok rahatt oluyor keske bu zamana kadar aldırsaymısım hep :78:

su yasıma kadar yani 24 yasıma kadar jilet kullanırdım
2 aydır agdayla aldırıyorum kendim gene alamıyorum cok utanıyorum ama cok rahatt oluyor keske bu zamana kadar aldırsaymısım hep :78:

ah be guzelım keske agdaya alstırsaydın kendını sımdıge kadr azalırdı sımdık kıl koklerın sakal gıbı olmusdur bende 23 yasındayım kendımı bıldım bılelı agda ıle aldım hamıle kaldım dogum yaptım yıne agda en temzıı ılk defa gecen ay rahatsızlandım bayılcak gıbı oldum gıtım dus aldım ne olur ne olmaz dıye ılk kez omrumde jılet ıle aldım aman yarabımmm o ne bacak bacak ustune atamazsın batar kasındıda kasındı pıs adamlar gıbı hısetım kendımı utanma gıt ılk once kuaforde aldır ama temız olsun ısını bılen bırıne aldır 5 dakıka bıle surmez hemen alırlar utanmanada gerek yok onlar alsık aksam kadar nelerı gelıor

aaah aah nedir bu kadınların çilesi bitmek bilmiooo kızlar ben bu bahsedilen spreyden değil de emla diye bi krem var ondan kullanmıştım alt taraf baya uyuştu üst taraflar pek uyuşmamıştı ama yardımcı oluyo denemek iisterseniz eczanelerde var içinde 5 tüp var ben aldığımda 25tl di şimdi 27-28 falandır

Son düzenleme:

ya ben acısından öyle bi korkuyordumkıı annem ilk agdayla almıstı nasıl bagıra cagırA aglaya aglaya bı daha alırmıyım elıme agdayı tabı almadım asla
evlendıgım zaman bıle jıletle yapmıstım en kotusu
sarısın bı ınsanım ve tuylerımde sarıydı ve azdı jılet sımsıyah ve sert yapıyor ne yazıkki
ama 2 seferdir aldırıyorum ve ne annemin aldıgı gibi acısı var ne o kadar uzun suruyor brde geç çıkıyor nerdeyse bir ay gitti yanii daha sımdıden azaldıda
cok mutluyum tertemiz bi his :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…