bugün ağda yaptım malüm bölgeye çok acıdı ama makinayla alınca daha çok acırdı tek seferde tüyler nedense gelmiyo hepsi kalıyo biraz v aynı yere tekrar yapınca çok kötü oldu morardı kızardı çürüdü resmen yaa nemlendirici sürüyorum durmadan
bana göre öncelikle cerrahi eldiveni ile kaba taslka temizlenebildiği kadar temizlenir kalanlarda epilasyon aleti ile alınır ve işlem biter mutlu son
BEn bir başlık açmıştım ağda yapmak benim için çok kolay diye, bir bakın isterseniz..
malum bölgeye veet 3 dakika sürün acısız sızısız olay bitmiştir
bende her yolu denedim ağda bandı epilasyon aleti eldiven ılık ağda jilet.son zamanlarda tüy dökücü krem kullanıyorum lapidenin. 3 yada 4 dakika bekliyorum zaten elimi attığmda hemen geliyorlar kendiliğinden.kökten dökmüyo ama kötü yanı o işte..tüy dökücüler acaba köktenmi döküyo ben onuda denedim ama veet değildi sesuydu galiba ama 1 tel bile dökmedibidahada hiç birini denemedim
canım bence kuaförde aldır orda tekniğini öğren ondan sonra evde yapmaya başlarsın sesunun hnani ağdasını kullandın çok çekip çıkarma bezle özellikle hem yakar hem derini kavlatır hemde morartır ayrıca üstüne 1 2 saat geçmeden jilet ve başka işlem yapma derine çok yüklenmebugün ağda yaptım malüm bölgeye çok acıdı ama makinayla alınca daha çok acırdı tek seferde tüyler nedense gelmiyo hepsi kalıyo biraz v aynı yere tekrar yapınca çok kötü oldu morardı kızardı çürüdü resmen yaa nemlendirici sürüyorum durmadan
kızlar en guzel agda oncesı sprey kullanamk ben once uysuturucu sprey kullanıorum Xylocaine adlı 13 tl bı sprey eczaneden aldım agda yapmadan sıkıyorum 5 dakıakda uysuturyor hemen baslıorum yapmaya ve 5 dakıka bıle surmuyor zaten almak hemen alıyorsun ve 1 saat uyusuk kalıor ben normalde agda yaparken ıkı saate yarım yarım yapardım kucuk kucuk yanı sımdık spreyı kualnmaya bı baslaıdm gırmemle cıkmam bır oluyor hemncık sıp sak bıttı
bu spreyi ilk defa duydum
her bölgede kullanılabiliyor mu canım?
ayrıca uyuşukluğu ne kadar sürüyo?
1 1 5 saat suruyor canım
eldiven işini bende anlamadım nasıl oluyor ?
hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim canikom:)
süpersin
yarın gidip bakıcam bu spreye
sonra da sana dua edicem:)
su yasıma kadar yani 24 yasıma kadar jilet kullanırdım
2 aydır agdayla aldırıyorum kendim gene alamıyorum cok utanıyorum ama cok rahatt oluyor keske bu zamana kadar aldırsaymısım hep :78:
ah be guzelım keske agdaya alstırsaydın kendını sımdıge kadr azalırdı sımdık kıl koklerın sakal gıbı olmusdur bende 23 yasındayım kendımı bıldım bılelı agda ıle aldım hamıle kaldım dogum yaptım yıne agda en temzıı ılk defa gecen ay rahatsızlandım bayılcak gıbı oldum gıtım dus aldım ne olur ne olmaz dıye ılk kez omrumde jılet ıle aldım aman yarabımmm o ne bacak bacak ustune atamazsın batar kasındıda kasındı pıs adamlar gıbı hısetım kendımıutanma gıt ılk once kuaforde aldır ama temız olsun ısını bılen bırıne aldır 5 dakıka bıle surmez hemen alırlar utanmanada gerek yok onlar alsık aksam kadar nelerı gelıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?