• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Bikini bölgesini ağdayla alan kızlaaar nasıl yapıyorsunuz ? Acıyı gerçekten kesen bir ürün var mı ?:26:
canım bir kaç kez alırsan acımazki ama bi jilet yada krem bir ağda yaparsan acır ben sürekli sirli ağda ile kendim alıyorum acımıyo artık:49:

canım bir kaç kez alırsan acımazki ama bi jilet yada krem bir ağda yaparsan acır ben sürekli sirli ağda ile kendim alıyorum acımıyo artık:49:

Ben uzun süredir jiletle alıyorum.Kuaförde aldırmayada utanıyorum.Yavaş yavaş komple ağda yapıcam kendime bu hafta.Ama bikini bölgesine ne yapıcam bilemiyorum:18:

cnm özel sms atıcaktım sana ama acık degıl sanırım ya sıkarken peki içerisine kacmıcak şekildemi sıkıyorsun hisssizlık falan yaparmı ki ilerde:17:

canım usten sıkıorum asagı dogru akıyor sonra asagıda sıkıorum oraya sıkarken havlu kagıdı katlıorum ellımle tutup sıkıorum ıcerı kacmasın dıge ama ıster ısemez komple uyusuyor sen nekadar dıkkat etsende

İlk almaya başladığımdan beri jiletle alıyorum o da ertesi gün çok kaşınıyor sapıklar gibi dolanıyorum elim oramda :) bugün gaza gelip makineyle alıyım dedim ama anca 10 da 1 ini alabildim o kadar güçlenmişler ki kanadı hep :) kaç saat oldu acısı geçmedi. Kukumla başım dertte :)

ön kısma çamsakızıyla alıyorum ama yinede tam temizleyemiyorum .aşağı hep jilet zaten
eldiven deneyeceğim diyorum kendi kendime ne zamandır.hep eldiven olmadığı zaman denk geliyor :27:

İlk almaya başladığımdan beri jiletle alıyorum o da ertesi gün çok kaşınıyor sapıklar gibi dolanıyorum elim oramda :) bugün gaza gelip makineyle alıyım dedim ama anca 10 da 1 ini alabildim o kadar güçlenmişler ki kanadı hep :) kaç saat oldu acısı geçmedi. Kukumla başım dertte :)

Ben de bir zamanlar jiletle alırdım keşke hiç yapmasaymışım. Jilet mahvediyor,kalınlaştırıyor çoğaltıyor.. En iyisi en temizi ağda!

arkadaşlar zorlanıyorsanız iyi bir ağdacıya gidin onlar zateb sizle sohbet ediyor sürekli size bakıyorlar kadının işi bu utanmayın bende ilk başlarda çekindim ama şimdi ablam gibi oldu resmen bi tane iyi bir ağdacı bulun ve onu :27:

Ben bir ara emlayı kullandım.Her ay alıyordum o şekilde.Sonra tüyler zayıfladı ve çıkma zamanları değişti emlaya gerek kalmadı.Üst kısım çok acıyor ama altı rahat alıyorum artık...Bazen de eldivenle alıyorum.Eskisi gibi ağaç gövdesi kadar kalın değil en azından.:90::90::90:

ben bikini bölgemi sir ağda ile evde alıyorum ama ilk kuaförde almıştım evde ama ılık ağdada kullanabilirsiniz ben ılık ağdayıda tavsiye ediyorum çok acısız ve pürüssüz oluyo en son ılık ağda ile aldım kaç hafta oldu hala çıkmadı

merhaba arkadaşlar ağdadan olan kararıklıklar için neler yapıyorsunuz ne olur yardımcı olur tatile giderken aldırdım tam giderken aldırdım o kızarıklıklar kap kara oldu :(

bn ameliyat eldiweni kullanıorum bi saatte fln bitio tawsiye ederim..

merhaba arkadaşlar ağdadan olan kararıklıklar için neler yapıyorsunuz ne olur yardımcı olur tatile giderken aldırdım tam giderken aldırdım o kızarıklıklar kap kara oldu :(

vallaha ben ağda kullanıyorum ve tenim çok hassas oldugu icin benim direk morarıyor o yuzden bepanten mavi kremi kullanmanı tavsiye ederim. bepantenin icindeki madde cildi tazeliyor yeniliyor o yuzden memnunum ben sende dene eczaneden ıste mavi olanını kullan plus olanları var cok yağlı oluyorlar..

Sir ada makinesi almaktan vazgeçip 2 tane kartuş, 1 de pembe teneke kutulardaki vivet sir ağdadan aldım. Bacaklarımı bikini bölgesine kadar kartuşla alıp gerisini diğer almayı düşünüyorum siz ne ders,niz? Şimdiye kadar hep epilatör kullandım ama bu defa baya bir saldığım içim epilatör hakkımdan gelemez:1:

o kararıkları açar mı bepanten benimki leke oldu resmen morluk değil yani

arkadaşım yeni ağda yapacaksan cildin hassassa koltuk altını ve paketi spatulayla sürüp al kartuşla alırsın bez yakar acıtır tenin hassassa

o kararıkları açar mı bepanten benimki leke oldu resmen morluk değil yani

arkadaşım yeni ağda yapacaksan cildin hassassa koltuk altını ve paketi spatulayla sürüp al kartuşla alırsın bez yakar acıtır tenin hassassa

sen bepanten krem(mavi) kutuyu kullan gayet memnun kalacaksın cunku ıcındekı cıldı yenıleyıcı ozellıgı bulunan maddeler var ben yuzumde bıle kullanıyorum gayet temız bır cıld elde etmeye yarıyor.. :21:

bugün ağda yaptım malüm bölgeye çok acıdı ama makinayla alınca daha çok acırdı tek seferde tüyler nedense gelmiyo hepsi kalıyo biraz v aynı yere tekrar yapınca çok kötü oldu morardı kızardı çürüdü resmen yaa nemlendirici sürüyorum durmadan

Back