canım bir kaç kez alırsan acımazki ama bi jilet yada krem bir ağda yaparsan acır ben sürekli sirli ağda ile kendim alıyorum acımıyo artıkBikini bölgesini ağdayla alan kızlaaar nasıl yapıyorsunuz ? Acıyı gerçekten kesen bir ürün var mı ?:26:
canım bir kaç kez alırsan acımazki ama bi jilet yada krem bir ağda yaparsan acır ben sürekli sirli ağda ile kendim alıyorum acımıyo artık
cnm özel sms atıcaktım sana ama acık degıl sanırım ya sıkarken peki içerisine kacmıcak şekildemi sıkıyorsun hisssizlık falan yaparmı ki ilerde
kızlar en guzelı uyusturucu sprey ben once spreyı sıkıyorum agdamı hazırlıyorum 5 dakıka surmeden uyusuyor ve 2 saate yakın uyusuk kalıyor sonra agdamı yapıorum ohh mıs gıbı oluor
XYLOCAİNE SPRAY in fiyatı ne kadar cnm?
İlk almaya başladığımdan beri jiletle alıyorum o da ertesi gün çok kaşınıyor sapıklar gibi dolanıyorum elim oramda :) bugün gaza gelip makineyle alıyım dedim ama anca 10 da 1 ini alabildim o kadar güçlenmişler ki kanadı hep :) kaç saat oldu acısı geçmedi. Kukumla başım dertte :)
İlk almaya başladığımdan beri jiletle alıyorum o da ertesi gün çok kaşınıyor sapıklar gibi dolanıyorum elim oramda :) bugün gaza gelip makineyle alıyım dedim ama anca 10 da 1 ini alabildim o kadar güçlenmişler ki kanadı hep :) kaç saat oldu acısı geçmedi. Kukumla başım dertte :)
bn ameliyat eldiweni kullanıorum bi saatte fln bitio tawsiye ederim..
merhaba arkadaşlar ağdadan olan kararıklıklar için neler yapıyorsunuz ne olur yardımcı olur tatile giderken aldırdım tam giderken aldırdım o kızarıklıklar kap kara oldu
o kararıkları açar mı bepanten benimki leke oldu resmen morluk değil yani
arkadaşım yeni ağda yapacaksan cildin hassassa koltuk altını ve paketi spatulayla sürüp al kartuşla alırsın bez yakar acıtır tenin hassassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?