cnm nerde yaşıosun bu ağdacın nerde senin :) bnde bıktım bu kıl tüy olaylarından ve güvenilir bi yer arıyorum ::2:
kızlar en guzelı uyusturucu sprey ben once spreyı sıkıyorum agdamı hazırlıyorum 5 dakıka surmeden uyusuyor ve 2 saate yakın uyusuk kalıyor sonra agdamı yapıorum ohh mıs gıbı oluor
ben bursadaym canm benm ağdacı 16 senelik ağdacı.ben 2 3 aydır tanıyorum ama bende daimi olucam galiba.bikini bölgesi her taraf tertemiz oluyo..acısı yok dediğim gbi bacak daha acıdı benm.en temizi ağda bence sakız makız yok kardeşim eldivende öyle.ağda bezini bir çekti kadın kökleri beyaz beyaz yumurta gbi çıktı öyle beslemişimki..güyaa bende eldiven flan kullanıyodum artık tüy gbi çıkıyo.zaten tamamen 1.5 ayda çıkıyor.bursadaki bayanlara önereblirim yerini..
kızlar en guzelı uyusturucu sprey ben once spreyı sıkıyorum agdamı hazırlıyorum 5 dakıka surmeden uyusuyor ve 2 saate yakın uyusuk kalıyor sonra agdamı yapıorum ohh mıs gıbı oluor
benimd acıma sorunum oluyo çok bu spreyin adı ne ve nereden alabiliriz acil ihtiyacım var şimdiden teşekkürler....
canım eczaneye gıt uyusturucu sprey dınce verıorlar
canım eczaneye gıt uyusturucu sprey dınce verıorlar
xylocaine
Eki Görüntüle 201341
bundan bahsediyosun sanırım başka
başlıkta bahsetmişsin canım
ben de alayım bi deneyeyim
evet canım bunu kullanıyorum ıkı dakıkada alıyorum hemen bıttıyorıkı saate ugrasmam gerek aklmıor
bunu daha önce kullanmıştım ben endoskopi öncesi boğazımı uyuşturmak için
ordan hatırladım inşallah tende uyuşukluğu da iyi olur
kişiden kişiye değişiyomuş uyuşukluğu çünkü
kullanacağın bölgeye sıktıktan hemen sonra mı başlıyosun yoksa bi süre beklemek mi gerekiyo
canım ben sıkıorum almaya baslıorum usten asagı dogru asagısı onemlı benım ıcın ustu degıl alt ıyıce uyuyusor zaten ustu alana kadarsonra pamuk gıbı ohhhh
canım ben sıkıorum almaya baslıorum usten asagı dogru asagısı onemlı benım ıcın ustu degıl alt ıyıce uyuyusor zaten ustu alana kadarsonra pamuk gıbı ohhhh
Acaba bunu hamileler kullanabilir mi?:44:
Az kaldı doğuma :18:
canım hamıle ısen kullanma once eczaneye sor sanmm bı yan etkısı olucanı ama olsun alttan mıkrop falan kaparsın ugrasırsın olmadı gıt guzelce kuaforde aldır ben hamılelıgım boyunc aoyle yaptım rahat oluor
kızlar peki normalde yan etkısı varmıdır yaa sonuctaa hassah bölge orası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?