Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tebrik edilecek bi iş bence cok zor herkesın orasını burasını görmek değişik değişlik insanlar var sonucta
ama alma tarzı cok farklı ya ve cok cabuk oluyor
gerçekten burdan butunn kuaför arkadaslarıma kolaylıklar diliyorum ve teşekkür ediyorum
dusunemıyorum yaa kadınız biz kadın nasıl böyle pis dusuncesiz olabilirz anlamıyorum hiç bazen
ben dusumu alıyorum ve direk bir an önce gidiyorum nolur nolmaz akıntı falan olur dıye korka korka
kadın dediğin önce temiz olacak temiz olmadıktan sonra istediği kadar güzel olsun bakımlı olsun
dusunemıyorum yaa kadınız biz kadın nasıl böyle pis dusuncesiz olabilirz anlamıyorum hiç bazen
ben dusumu alıyorum ve direk bir an önce gidiyorum nolur nolmaz akıntı falan olur dıye korka korka
kadın dediğin önce temiz olacak temiz olmadıktan sonra istediği kadar güzel olsun bakımlı olsun
dışarı çıkarken süs püs parfümler temiz giysiler ama iş iç çamaşırına gelince yok sütyen bembeyazken sapp sarı hatta gri olmuş külot 3 gün değişmemiş umurunda değil paketini 2 ay almamış örecek utanmasa öyle tiplerde var ne yazık ki
benim yengem kuaför ama bize uzak gidemiyorum o artık ağdayı bıraktı sizin dediğiniz gibi öyle tipler geliyormuş ki miğdem kaldırmıyor artık diyor sonra kocam beni aldatıyor diyorlar hiç mi almaz uzatığ uzatıp gelioyorlar 2 3 ay uzatıp diyor o kadarda olmaz tamam uzaması lazım alınması içinde 2 3ay uzatmak hiç mi koku olmaz ya da rahatsız olmazsın
bende duşumu alırım hemen üstümü giyinir giderim tuvalete falan girmeden zaten eve yakın giyinir giyinmez çıkarım olduki tuvalete girdim tekrar paketimi yıkar öyle giderim
yengem öyle pis gelenlere duşa girin bi oraıs arınsın hanı terlemişsinizdir tutmaz ağda diyip duşa sokup öyle alıyormuş gelen su parası olsun yeterki temiz olsunlar diyor kadıncağız
mide mi kalır yaa ıykkk ((
kızlaaar ben de 23 senedir jilet kullandım hep baya kuvvetli kökler :2: ağdayle sadece üst kısımlarını alabildim kendim ama dayanamadım alt kısımlara yaaa çok fena acıdı... temizlik açısından artık bi kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama bu acıya nası dayancam. acaba şu bahsedilen spreyi kullansam sonra gitsem ağdya nasıl olur ki?? bi jilet çok dağıtıyo zaten malum.. ancak kuaför başaçıkabilir heralde kendim pes ettim artık...
eldiven kullanabilirsin hijeyenden emin ol öle git kuaförede...pudralayıp alınca fazla acımıyormuş bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?
canm cesaretini topşla kuaföre git evet jilet zor olur ama ilk başta alınnca giderek uyuşuyor sprey kullan git emla krem var onu sür
eldiven kullanabilirsin hijeyenden emin ol öle git kuaförede...pudralayıp alınca fazla acımıyormuş bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?