• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bıkını bolgesı ıcın on gun oldu hemen cıkıolar cabuk cıkıo benımkıler

yok tatlım 1 ay garantili bi rahatlık... sen bence kırıyosun tüyleri o zaman... benim kılım saçım tırnağım çok çabuk uzar, özellikle dün hormonlarıma baktırdım kadın doğumcumla konuştum. Ama bunun güzel bişey olduğunu söyledi. sonuçlarda normal çıktı...
buna rağmen diyeceğim 1 ay garanti yanii...2 hafta oldu şu anda hiç bişiii yok bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bu zamana kadar hep jiletle alıyordum çekindiğimden falan değil acır diye korkuyordum çok hata yapmışım ilk defa geçen ay aldırdım kuaföre emla krem sürdüm ama dayanamazdım çünki biliyorum ve iyikide sürmüşüm ama kremden dolayı ağdayı her sürüşünde yaktı kaşığı kaldırdığı an acı hemen kesiliyordu ama nasıl iş anlamadım onu :roflol: yarım saat civarı uğraştı hücrelerimde ama minik minik kanlar oldu kıl köklerinin jilet kullanmaktan güçlendiğini bu yüzden kanadığını birkaç seans sonra kökler zayıflayacağı için olmayacağını söyledi artık kuaför birkaç gün problem çektim biraz yanma falan oldu ama 1 ay oldu öyle fazla çıkmadı ama genede gideceğim bu aralar istanbulda aldırırdım 15 tl ayrıca emla kremi ilk aldığımda 27 tl gibi bir fiyat ödedim sonradan burada ilacın karşılandığını öğrendim ssk tarafından 2 kutu yazdırdım 12 tl para ödedim ikisine ama şuan ne alemde bilmiyorum karşılanıyormu

Son düzenleme:
canım emla kremı devlet karsılamıyor fıyatıda cok ben eczacıya agda ıcın kullanıcam dedım bana anestol pomad verdı ıcerıgı aynıymıs.fıyatıda 1.80 kr bısey degıl denemeye deger

emla karşılanmıyor arkadaşlar malesef.28.69TL fiyatı.anestol pomad ta uyuşturucu özellile sahip ama kaşıntıyı felan geçirecek kadar.çok az yani.epilasyon için uygun değil bence.

kızlar bende yaklasık 1 sene oncesıne kadar jıletle alıyordum hıc ısıme gelmıyordu agdayla ugrasmak. gecenlerde bır arkadasım anestol pomad ısımlı kremı suruyormus ve surdugun bolge 1 saat bekledıkten sonra uyusuyormus.bende denedım 1 saat beklettım ve epılasyonla aldım hıcbır acıda hıssetmedım tavsıye ederım cokta rahat oluyor

ya gerçekten mi hemen bende alıcammm anestol pomad alıyım da bu nası bişi ne kdr sürcem bide cilde zararı varmı nolur cvp yazın bıktım kıllardan:(

hayır canı ikisi aynı özelliğe sahip ikisinden birini kullan ama emla anestoldan daha iyi

acıkcası ben hıc bır sey surmeden yapıorum bes ay alamamıstım ıkı gunde bıtırebıldım cok acıdı ama ne bılııyım emlaya alıstırmak ıstemedım

geniş bi zamanında geçir eline eldiveni, tut önüne aynayı, azmet küçük küçük çek sonrada benim gibi sevinç gözyaşlarına boğul kaydirigubbakcemile3 jiletten döndüm allaha şükürler olsun bugünleride gördüm :Saruboceq: :teytey::teytey:

ben komple makinayla alıyorm alıştım orta okulda başlamıştım makinaya tüyler daha inceyken o yüzden de kalınlaşmadı hiç ama ağdayı da denemeek istiyorum da cesaret edemiyorum yalnız bikini bölgesinin üst tarafını alırken hiç acı hissetmiyorum da alt kısımlar çok feci acıyor makineyle ağdayla da öylemi oluyo??

canım bıraz yapı meselesı heralde bende makıneyı suremem bıkını bolgesıne ama ağdayla alabılıyorum cokta acımıyo zaten ıkı kere yaptıktan sonra alısıyosun elınde hızlanıyo cok buyuk rahatlıkmıs gercekten

başka acısız yöntem yokmu lazerde çok pahalı... ben eve alınan lazerle kökten bu tüylerden kurtulmak istiyorum. hem ağda yapma gibi derdim olmayacak hemde çok pahalı değil... lazerde tüm vucut bir seansı 700 800 tl oluyor eve alınan lazer de 400 700 fiyat aralığında var bir alıp kullancam kullanan varmı acaba.. başkasına da açmıyacam kendi lazerimi kendim yapacağımm

kızlar konuyu bulamadım burda soruyım dedim kararmalar için limon kullanılyomuş limonu sürüp yarım saat falan bekletip yıkıyomusunuz yoksa öyle duruyomu??

kizlar ben yillardir jilet kullaniyorum
aslinda pismanim neden en bastan agdayla baslamadim diye
ama napalim...
jileti birakip baska biseye gecmek istiyorum ama jilet tuyleri sertlestirdigi icin
normalden daha cok aciyo ve ben cesaret edemiyorum bi turlu...

canım biran önce kurtulmalısın jiletten ilk seferde biraz acır belki amam sir ağda kullanırsan 2. 3. seferde daha az çıkacaktır malum bölgeyi yapacaksan depilissimanın titanyum tablet ağdasını kullan kalın pudralı bikini bölgesine özel bir ağdadır tahriş etmez ve daha az acı hiissedersin ben vivol konserve ağda makjinesi aldım birde titanyum tablet ağda tabi birde spatula ile ağda yağı gerekli makinede ağdayı ısıtıyorsun malum bölgeye spatula ile sürüyorsun 3-54 sn içnde kuruyor tek elinle gerdirip tek eline ağdayı çekiyorsun 15 dk tertemiz 1 ayda öyle kalıyor biran önce bala istersen bakimli olmak co m diye bir site var oraya bir bak istersen ağda videoları nasıl yapılacağı falanda anlatılıyor sir ağda setleri var şimdiden kolay gelsin sana..

ben bıkınıagdasında bıseykesfettımm bıbardak sarap ıctıktensonradaha
rahat cekılıo veacısı azoluoo

canım biran önce kurtulmalısın jiletten ilk seferde biraz acır belki amam sir ağda kullanırsan 2. 3. seferde daha az çıkacaktır malum bölgeyi yapacaksan depilissimanın titanyum tablet ağdasını kullan kalın pudralı bikini bölgesine özel bir ağdadır tahriş etmez ve daha az acı hiissedersin ben vivol konserve ağda makjinesi aldım birde titanyum tablet ağda tabi birde spatula ile ağda yağı gerekli makinede ağdayı ısıtıyorsun malum bölgeye spatula ile sürüyorsun 3-54 sn içnde kuruyor tek elinle gerdirip tek eline ağdayı çekiyorsun 15 dk tertemiz 1 ayda öyle kalıyor biran önce bala istersen bakimli olmak co m diye bir site var oraya bir bak istersen ağda videoları nasıl yapılacağı falanda anlatılıyor sir ağda setleri var şimdiden kolay gelsin sana..

cok tesekkur ederim canim onerini dikkate alicam..
o agdayi bulayim ben en iyisi...

siteyede birazdan bakicam isime yarayacagindan suphem yok..

tekrar tesekkur ederimm

nedenemek canım 4-5 ay önce banada sağolsun forumdan bi kaç arkadaş tecrübelerini paylaşıp yönlendirmişlerdi bende onalrın sayesinde o siteyle tanıştım baya eğitici video var nasıl yapıldığını anlatan üründe öyle bikibi bölgesinde kartuş kullanmaya kalkmıştım ilk ben tabi sonu hüsran çok canım acımıştı ve elime yüzüme bulaştırmıştım sonra bikini bölgesi için kalın pudralı titanyum tablet ağda var dediler öyle başladı 4 aydır yapıyorum çok memnunum çokda pratik oluyor bayada azalttı sana tavsiyem bişeyle uğraşmayayım diyorsan depiliddima cevze set var sitede onu alabilirsin Vivol cezve set var onu alabilirsin vivol cezve setin içindeki tablet ağda naturel ben titanyum istiyorum dersin spiariş verirken naturel yerine titanyum alırsın ben öyle yapmıştım birde sir ağda yağı aldım extradan lazım ağdadan sonra

ben uzun süre jiletle aldım sonra görümcemin ısrarıyla onun kuaföre gittim ağda yaptırdım acıdı ama dayanılmayacak kadar değil bikaç ay gittim sonra durumumuz baya bozulunca gidemedim pahalı geldi 45 lira burda tekrar jilete döndüm geçen kartuşla bacaklarımı aldım ama çok sıkılıyuorum bırakıyorum kollarımı aldım başlığı çıktı kartuşun komple elime döküldü battı her yer beceremiyorum yaa

Canım işte kullandığın sir ağdanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor aslında çok pratik benim bacaklarımı komple almam 15 dk sürüyor hiçde bir sorun yaşamadım yok ağda yapış yapış olsun çekmesin morartsın ağda kağıdı yırtılsın bunların hepsi kalitesiz ürünlerin sonucu insanlarıda ağdadan soğutuyor bu ürünler kartuş ağda kullancaksan bacaklarda depilissima naturel yada azulen kartuş ağda kullan bikini bölgesi çin titanyum ağda tabi onun ısıtıcısı ayrı cezve ısıtıcı konserve ısıtıcıda ısıt bazıları ağdayı neyle çıakaracaz diye soranalra sir ağda yağına para verme sıvı yağ kullan diyor yanlış sir ağda yağı sadece ağda kalıntısını temizlemiyor içerisindeki e vitamini sayesinde cilt gözeneklerini nufus ederek tahrişi kızrıklığı sivilceyi önlüyor sonra insanalrımız bende sir ağda kızarlıklık yaptı tahriş yaptı sivilce yaptı diyor yanlış bilgilendirme ve kullanım sonucu bu söyledikelrim senin için değil canım sakın üzerine alınma sene denemişsin ama kalitesiz ürünün azizliğine uğramışsın sadece bu bakimli olmak c om sitesinde var bu bahsettiğim ürünelr ben ağda ihtiyaçlarımı ordan alıyorum.

Back