• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ya ben bu makinelere baktım aslında almak lazım cezvede ısıtıyorum kartuş ağdayı hemen soğuyor bide çıkarıunca dışı ıslak oluyor sürerkende başlık ıslanmıyor tabi bu ağda bacak için ideal öyle spatulayla uzun sürer ama bikini içinde konserve ağda lazım oraya kartuş olmaz üst bölgeyi bi şekilde alıyorum ama alta inemiyorm acıyo bide en altı göremediğim için yapamıyorum ne zor kadın olmak

canım alt kısımı almak çok zor dediğin gibi gerçekten ben küçük el aynası kullnıyorum yere ayna koyuyorum ondan bakarak yardım alıyorum öyle yapıyorum tavsiye ederm.

nedenemek canım 4-5 ay önce banada sağolsun forumdan bi kaç arkadaş tecrübelerini paylaşıp yönlendirmişlerdi bende onalrın sayesinde o siteyle tanıştım baya eğitici video var nasıl yapıldığını anlatan üründe öyle bikibi bölgesinde kartuş kullanmaya kalkmıştım ilk ben tabi sonu hüsran çok canım acımıştı ve elime yüzüme bulaştırmıştım sonra bikini bölgesi için kalın pudralı titanyum tablet ağda var dediler öyle başladı 4 aydır yapıyorum çok memnunum çokda pratik oluyor bayada azalttı sana tavsiyem bişeyle uğraşmayayım diyorsan depiliddima cevze set var sitede onu alabilirsin Vivol cezve set var onu alabilirsin vivol cezve setin içindeki tablet ağda naturel ben titanyum istiyorum dersin spiariş verirken naturel yerine titanyum alırsın ben öyle yapmıştım birde sir ağda yağı aldım extradan lazım ağdadan sonra

siparis edebilsem super olucak ama yurtdisina servisleri yok sanirim...
baktim ama goremedim
bu markayi burdada bulabilsem cok iyi olacak...

Son düzenleme:
dün akşam hadi deneyim tekrar dedim üst bölgeleri acısada alddım alta indiğimde almadı ağda kağıt boş geldi canımda yandı bıraktım yarı yarıya yaptım nasıl olcak bide koltukaltına dayanamayan bence hiç denemesin benim koltukaldım hiç acımıyor 1 yıldır ağdayla alıyorum belki ondandır bide şurayı alabilsem oofff yine hüsran

Normal sakız canım,çam sakızı değil,

Ben bunu ablamdan öğrendim,ve üç yıldır bikinide uyguluyorum,

İnanın çok çok etkili,hem acımıyo hem de gerçekten bitiriyo,yukarda da yazdım ablam şu an uğraşmıyo bu işle,çünkü bitmiş yani,

Biraz zaman alıyo ama,yaptıkça eli alışıyo insanın,süre kısalıyo,

Ben vaktim olmadığında üstleri mini başlıklı kartuş sir ağdayla alıyorum hemen,alt tarafa da sakızla hemen bitiriyorum,

Bakın gerçekten deneyin yani ekonomik,acısız,evde kendiniz yapabiliyosunuz ve kesinlikle ispatlı bitiriyor tüyleri,

Pişman olmazsınız size söyleyeyim...
boshayallersmile

ben bıkını kısmını sir agda bantıyla alıyorum önce kucuk kucuk yapıstırıyorum hepsını sonra teker teker cekıorum ıkı dk da bıtıyo bıkını bölgesı ama genıtalde kalıp agdayla alıorum ama cok acıyo sızın sakızla yaptgınızı ben agdayla denemıstım ama yınede acımıstı. en iyisi ben yıne bu formule döneyım bakalım sakızla nasıl olcak :)

bıkınıbolgesını
yaparkenagdaıle
acı
gıderıcıenguzel
sey
bıbardaksarappp
bunukesfettım

evet kızlar ben yakında sıyırcam nedir bu kıllardan çektiğim :( ben hala jiletle alıyorum .lazer epilasyon yaptırıım dedim test atışı attırdım neyse atıgı yerler önce döküldü ama şmdi eski haline geldi acısı derseniz acıo e zararıda vardır kanser manser korktum yaptırmadım. agda desen onuda yapıım dedim beceremdm eplatörü dokunduramıorm bile felaket acıo napcam bilmem popo aramda bile var .evlenmekten bile korkuom sırf buyüzden evlensem nasıl eşimin karşısına çıkcam böle orman gibi of:( napcam ben ya jiletten kurtulanlar bi akıl fikir versin şu emlada işe yarıomu pöf:(

evet kızlar ben yakında sıyırcam nedir bu kıllardan çektiğim :( ben hala jiletle alıyorum .lazer epilasyon yaptırıım dedim test atışı attırdım neyse atıgı yerler önce döküldü ama şmdi eski haline geldi acısı derseniz acıo e zararıda vardır kanser manser korktum yaptırmadım. agda desen onuda yapıım dedim beceremdm eplatörü dokunduramıorm bile felaket acıo napcam bilmem popo aramda bile var .evlenmekten bile korkuom sırf buyüzden evlensem nasıl eşimin karşısına çıkcam böle orman gibi of:( napcam ben ya jiletten kurtulanlar bi akıl fikir versin şu emlada işe yarıomu pöf:(

emla nasıl işe yaramıyo :53: benim canım çok tatlıdır tüyüm kopsa çığlık atarım ama emla süper hissetmiyosun bile. sinek ısırığı kadar falan hisssediyosun. ama hava almaması lazım sürdükten sonra suda değmemesi gerekiyor. emlayı sürdükten sonra ağda. kendin yapamazsan kuaföre git 2 dk hallediyolar. kendin yaparsan yapmadan önce ağda yapacağın yere pudra sür hem yapış yapış olmaz hemde terlemez.

nasıdemirciğim sir ağdayla ağda nasıl oluyor. nasıl alıyorsun.acı oranı diğer ağdalara göre nasıl.benim canım çok az jiletten ağdaya geçmek istiyorum:52:

tabiki biraz acısı oluyor ama küçük küçük sürüp alırsan dayanılabiliyor zamanla acısıda geçiyor sir ağda kıl köklerini beslemediği için zamanla kıl kökleri inceliyor acısıda gidiyor ayrıca ben acı aazalmak için soğuk kompres kullanıyorum cnm

emla nasıl işe yaramıyo :53: benim canım çok tatlıdır tüyüm kopsa çığlık atarım ama emla süper hissetmiyosun bile. sinek ısırığı kadar falan hisssediyosun. ama hava almaması lazım sürdükten sonra suda değmemesi gerekiyor. emlayı sürdükten sonra ağda. kendin yapamazsan kuaföre git 2 dk hallediyolar. kendin yaparsan yapmadan önce ağda yapacağın yere pudra sür hem yapış yapış olmaz hemde terlemez.
sen emlayı nası kullanıyorsun sürdükten sonra yıkıomusun ne kadar beklio bişi sarıomusun iice emsin die krem.

canımbenım
enguzelıı
bırazalkol
almak
ıcın
catcar cekıosun
hafıf
kafanıyıoluyo
yaa
gecengun
yınebı ıkıkadehıctımm
sonrabıkınıagdası