canımbenım
enguzelıı
bırazalkol
almak
ıcın
catcar cekıosun
hafıf
kafanıyıoluyo
yaa
gecengun
yınebı ıkıkadehıctımm
sonrabıkınıagdası
sımdıpırılpırılhehehehehhe
sende
denederım
canm denedim aynen cart cart tetemiz oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımbenım
enguzelıı
bırazalkol
almak
ıcın
catcar cekıosun
hafıf
kafanıyıoluyo
yaa
gecengun
yınebı ıkıkadehıctımm
sonrabıkınıagdası
sımdıpırılpırılhehehehehhe
sende
denederım
canm denedim aynen cart cart tetemiz oldu
ben emlayı denedim çok memnun kaldım acıyı epey azaltıyo kremi sürüp 1 saat bekledim sonra sir ağda ile aldım 2 gün acısı geçmedi ama ağda yaparken çok acımadı tavsiye ederim kremsiz asla yapamazmışım onu anladım
canım çam sakızı ağda ile almayı başarıyorsan sir ağda ile daha rahat alırsın hemde zamanla azalmış olur sir ağda kullansana hem bikini bölgesi için özel pudralı sir ağdalar var daha az acı için.
siri evde nasıl yapıyoruz bilmiyorum ben hiç , gene kaynar suda kaynıyo mu noluo , kuaförlerde özel makineleri falan var ama evde nasıl olur hiç bilmiyorum , anlatırmısın canım :/
Canım çok basit artık eskisi gibi değil hazır setler var iiçinde ısıtıcısı ağdası bezi hepsi var bikini bölhesi için bahsedecek olursak depilismanın titanyum tablet ağdası çok iyi konserve ısıtıcı makine ile ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten elle çekiyorsun ben bakimliolmak c om diye bir sittede aldım bi bak istersen nasıl yapacağını anlatan uygulama videolarda var.
türkiyede satılıyormu bu ürün,hiç görmedim dearkadaslar ben bikini bölgesi icin size süper bi agda öneriyorum,kendim yaklasik 2 seneden beri kullaniyorum.icinde yikanabilnen bezleri,ve spatulasi olan bi agda.buyrun..coook memnunummEki Görüntüle 116223
canım benim çok teşekkür edeirm çok acıyormu çekerkene dayanabilirmiyim acep.şimdi bakımlı olmak .comdan bakarım parası hiç muhim değil yeterki temiz olsun ve canım çok yanmasıncanım bikini bölgesi için en iyi yöntem tablet kalıp ağdalar depilisismanın titanyum tablet ağdası var bikini bölgesine özel bir ağda tavsiye ederim yalnız bu ağdayı uygulayabilmen için ağda ısıtıcı makinene olması gerekiyor ağdayı ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten sonra elle çekiyorsun
evet mantıklı ozaman çok acıyomu peki prensesim ağdaya geliyomu hani kısa ya15gunde-bır*yapıyorum-ben
bıde*uzamadan*alınca*cok-acıyo