• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaslar ben bikini bölgesi icin size süper bi agda öneriyorum,kendim yaklasik 2 seneden beri kullaniyorum.icinde yikanabilnen bezleri,ve spatulasi olan bi agda.buyrun..coook memnunumm $Unbenannt.png

kızlar ben senelerdir boşuna kendi kendimi yorup acı cekmişim ... vede boşa utanmışım hep ... gecenlerde bacaklarımı aldırırken kuaforde ısrar ettiler bikinide alalım diye bende sonunda tamam deyiverdim allah razı olsun vallahi kuaforumden ... senelerce neymiş o çektiklerim ... kuaforum iki saniyede cart cart çekti bitti :))) başkası hem kendiniz kadar acıtmıyor ve sonuç mukemmel bundan sonra artık asla kendim denemicem bile almayı :))) :52:

15 yaşındayken annemin zoruyla binini bolgeme agda sürmiştüm annem çekeken canımı yakınca tekme savurmuştum kadına o refleksle :9::9::9::9:ama son 5 yıldır sir agda kullanıyorum valla anneme tekme savurdugum için üzgünüm sekerli ağda çok can yakıyor bikini bölgesini sirle almak daha güzelll adet olmadan 1 hafta önce alınca acımıyo ama bu kişiden kişiye değişiyor

ben emlayı denedim çok memnun kaldım acıyı epey azaltıyo kremi sürüp 1 saat bekledim sonra sir ağda ile aldım 2 gün acısı geçmedi ama ağda yaparken çok acımadı tavsiye ederim kremsiz asla yapamazmışım onu anladım

Evet evet EMLa gerçekten süper uyuşturuyor tavsiyte ederim. Birde lazer epilasyona çok fazla bel bağlamayın kılların tamamen bitmesi bayağı bir sabır istiyor maalesef :/

birazdan kuaföre gideceğim.. bikini ve genital bölge için.. ilk gidişim değil yaklaşık 4 aydır gidiyorum herhalde.. acıyor ediyor ama napayım nisanda evleniyorum alışmam lazımdı.. bitip eve geldiğimi görebilecek miyim acaba :27:

ben sir ağda değilde , normal çam sakızı ağdası kullanıyorum , ağdayı eritiyorum ve minik minik sürüyorum ve marketlerdede satılan ağda bezleriyle çekiyorum ama bazende kuaföre yaptırıyorum , kuaförde abartısız 10- 15 dk içinde bitiyor ama ben resmen 2-3 saatimi harcıyorum , hem minik minik yapmaktan , hem dinlene dinlene yapmaktan falan uzun sürüyo baya ama sonunda bebek gibi :)))

canım çam sakızı ağda ile almayı başarıyorsan sir ağda ile daha rahat alırsın hemde zamanla azalmış olur sir ağda kullansana hem bikini bölgesi için özel pudralı sir ağdalar var daha az acı için.

canım çam sakızı ağda ile almayı başarıyorsan sir ağda ile daha rahat alırsın hemde zamanla azalmış olur sir ağda kullansana hem bikini bölgesi için özel pudralı sir ağdalar var daha az acı için.

siri evde nasıl yapıyoruz bilmiyorum ben hiç , gene kaynar suda kaynıyo mu noluo , kuaförlerde özel makineleri falan var ama evde nasıl olur hiç bilmiyorum , anlatırmısın canım :/

siri evde nasıl yapıyoruz bilmiyorum ben hiç , gene kaynar suda kaynıyo mu noluo , kuaförlerde özel makineleri falan var ama evde nasıl olur hiç bilmiyorum , anlatırmısın canım :/

Canım çok basit artık eskisi gibi değil hazır setler var iiçinde ısıtıcısı ağdası bezi hepsi var bikini bölhesi için bahsedecek olursak depilismanın titanyum tablet ağdası çok iyi konserve ısıtıcı makine ile ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten elle çekiyorsun ben bakimliolmak c om diye bir sittede aldım bi bak istersen nasıl yapacağını anlatan uygulama videolarda var.

Canım çok basit artık eskisi gibi değil hazır setler var iiçinde ısıtıcısı ağdası bezi hepsi var bikini bölhesi için bahsedecek olursak depilismanın titanyum tablet ağdası çok iyi konserve ısıtıcı makine ile ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten elle çekiyorsun ben bakimliolmak c om diye bir sittede aldım bi bak istersen nasıl yapacağını anlatan uygulama videolarda var.

çok teşekkürler canım araştırayım bi :)

yorumları okurken bile içim bi tuhaf oldu.canım acıdı resmen.. bende bikini bölgesi için lazere gitmeyi düşünüyorum

3 ay emlayla aldım sımdı çım bebek gıbı cıktılar cogaldılarrrrr

of of offfffffffffff
arkadaşlar ben dün veed ağda bantlarıtla aldım küçük küçük kesip özel bölgemde kullanmak istedim fena acıyor ya
ve bir seferde çekince hepsini almıyor .eskiden ablam çamsakızı ile ağda yapardı yapıştırıp çekince %80 gelirdi
bunda %50si anca bu sebeple defalarca çekip yapıştırdım sanırım tahriş oldu çok acıdı şimdi zor oturuyorum.ve çok canım yandı.ben yanlış bişimi yaptım acep yoksa böylemi.off jiletten kurtulmak istiyorum bana uygun bi çözüm bulamadım.eldivenlede hangi birini alayım gayet gür :):82:

off ne yapsak ya evli oluncada jilet olmuyorki:59:

canım bikini bölgesi için en iyi yöntem tablet kalıp ağdalar depilisismanın titanyum tablet ağdası var bikini bölgesine özel bir ağda tavsiye ederim yalnız bu ağdayı uygulayabilmen için ağda ısıtıcı makinene olması gerekiyor ağdayı ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten sonra elle çekiyorsun

canım bikini bölgesi için en iyi yöntem tablet kalıp ağdalar depilisismanın titanyum tablet ağdası var bikini bölgesine özel bir ağda tavsiye ederim yalnız bu ağdayı uygulayabilmen için ağda ısıtıcı makinene olması gerekiyor ağdayı ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun hemen donuyor zaten sonra elle çekiyorsun
canım benim çok teşekkür edeirm çok acıyormu çekerkene dayanabilirmiyim acep.şimdi bakımlı olmak .comdan bakarım parası hiç muhim değil yeterki temiz olsun ve canım çok yanmasın

15gunde-bır*yapıyorum-ben
bıde*uzamadan*alınca*cok-acıyo
evet mantıklı ozaman çok acıyomu peki prensesim ağdaya geliyomu hani kısa ya

Back