canım çok geçmiş olsun iyiki o ağdacıda yaptırmamışsın bin türlü hastalık var genital yoldan bulaşan mazallah çok dikkat etmek lazım ben ağdada baya tecrübeliyim sana tavsiyem olacak depilissimann cecve setler var depilissima tablet naturel yada azulen ağda kullanacaksın depilisima cezve set dediğimde ısıtıcı makinesi cezvesi ağdası 150 ad spatulasu yağlı mendili hepsi var içnde kendine bile kullansan spatulalar tek kullanımlıktır kulşalancan sonra çöpe atacan çokda ucuz bişey aslında 150 tanesi 15 tl tanesi 0.15 kuruşa geliyor neyse konuyu saptırmayayyım bunu şu şekilde uyguluyorsun cezveniniçine bir miktar ağda atıyorun 25 dakika sonra eriyor spatula ile sürüyorsun bikini bölgene 3-5 saniye içinde kuruyor ağda elle çekiyorsun alt tarafları popo tarafları göremediğin yerleri yere küçük bir el aynası koy ona bakarak yap 15 dakiakda tertemiz olursun çokda acımıyor bu yöntem ve 2,3 seferden sonra acaip azaltır bu ürünleri nerden bulacam diyosun şimdik ben bakimli ol mak c om diye bir siteden alıyorum heryerde bulunmuyor çünkü
ay iğrençler ya kabul edip yaptıranı da anlamıyorum böle pis ortamlarda...canım üst kısımlar acımıyor benimde altlar acıyor bikini bölgemi eldivenle çok kolay alıyorum ama altlar ağda kadar olmasada acıyor