How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

birde işin hiyjen boyutu olduğunu unutmayalım arkadaşlar günde kaç kişi geliyor o kuaföre diyelim 10 kişi 10 kişiyede aynı konserve sir ağdayı ısıtıp sürüyor çok çok herkese farklı spatula kullanır spatulayı değiştirir değiştirse ne olacak senden önce gelene spatule ile sürdü sonra spatulayı tekrar konserveye batırdı yanı 10 kişinin genital bölgesine değen ayrı spatulalar o konserveye girdi ya sizden önce gelende aids hepatit b varsa ne olacak.

ben depilissima bulamıyorum
her yerim için sesu kullnıyorum
çok güzel valla 2 aydır aymıyorum hala tam olarak çıkmadı tüyleriöm çok geç ve az çıkarıyo

ümraniyede topshoptan 29 ytl ye kuzenıme kartus agda seti aldırıyorum kızlar.. ihtiyacı olan varsa haberi olsun.

ne güzelmilş sen sir ağda yaparsan bi kaç aya onalrda kalmaz ama sir ağdada marka çok önemli ben vivet denedim sesu denedim ama beş para etmez bir arkadaşım depilissimayı önerdi profesyoneler içinmiş çok kaliteli falan dedi 3 aydır kullanıyorum süper bence çok fazlada acıtmıyor bulaşmıyorda öyle koltukaltı bacakalr için depilisismanın kartuş sir ağda setleri var onalrdan al bikini bölgesi için yüz için konserve ağda kullan depilissimanın titanyum konserve ağdası var hassas bölgeler için. nerden bulurum dersen bakimli ol mak c om diye bir site var incele istersen

bunu hiçduymamıstım..bakımlıolmak.com
bakarım saol canım..
kaç lıradır yazarmı..
netten hıç alısverıs yapmadım..bır agda ıçın kargo yollarlarmı pekı..

ne güzelmilş sen sir ağda yaparsan bi kaç aya onalrda kalmaz ama sir ağdada marka çok önemli ben vivet denedim sesu denedim ama beş para etmez bir arkadaşım depilissimayı önerdi profesyoneler içinmiş çok kaliteli falan dedi 3 aydır kullanıyorum süper bence çok fazlada acıtmıyor bulaşmıyorda öyle koltukaltı bacakalr için depilisismanın kartuş sir ağda setleri var onalrdan al bikini bölgesi için yüz için konserve ağda kullan depilissimanın titanyum konserve ağdası var hassas bölgeler için. nerden bulurum dersen bakimli ol mak c om diye bir site var incele istersen

he bak sımdı aklıma geldı..
ben hamıleyım yapmadım .deneyemedım.ama dogum sonrası denemeyı dusunuyorum.
agda sonrası karınca yagı.yada karınca kremı suruyorlarmıs..oda cok azaltıyormus..
deneyen varmı burda..ıse yarıyormu gercekten..

evde neden uğraşıyosun ki.. kuaförler bu işi çok temiz ve zahmetsiz yapıyolar.. bende utanıyodum başta ama şimdi alıştım.. hem bayağı bi azalma sağlıyo.. uğraşma boş yere evde bence..

evde yapmak istiyosan eger depilissima ağdanın tablet olanlarından kullan ısıtıyosun suruyosun hemen donuyo cekıyosun elınle . hem pratık hemde 1,5 ay boyunca cıkmıyo tuyler bacaklarımda tuy azaltıcı bısey kullanmıyorum ben sadece depilissimanın agdasıyla bıle baya azaldı o da bu markayı daha bı kac aydan berı kullanıyorum.tavsıye ederım herkese.

Evde ağda yapmanın kolayı var kartuş ağda ısıtıcıları var onlardan almanızı ve kartuş ağda kullanmnızı tavsiye ediyorum,istediğiniz bölqeyi ve etraf batmadan rahatça kullanabiliyorsunuz...Watsonda indirim var mesela ..Sesu takımı fazlada birşey değil ücreti; 35 TL...

kaydirigubbakcemile4

tabiyki hijyen cok önemli o yuzden bildiginiz temiz bir ağdacıya gitmek en dogrusu. ama dedigim gibi evde yapmak bana cok zor geliyor birde zaten komple alamıosun

Evde ağda yapmanın kolayı var kartuş ağda ısıtıcıları var onlardan almanızı ve kartuş ağda kullanmnızı tavsiye ediyorum,istediğiniz bölqeyi ve etraf batmadan rahatça kullanabiliyorsunuz...Watsonda indirim var mesela ..Sesu takımı fazlada birşey değil ücreti; 35 TL...

kaydirigubbakcemile4

o bacak için oluyor da, bikini bölgesi için kullanılmıyor..

birde işin hiyjen boyutu olduğunu unutmayalım arkadaşlar günde kaç kişi geliyor o kuaföre diyelim 10 kişi 10 kişiyede aynı konserve sir ağdayı ısıtıp sürüyor çok çok herkese farklı spatula kullanır spatulayı değiştirir değiştirse ne olacak senden önce gelene spatule ile sürdü sonra spatulayı tekrar konserveye batırdı yanı 10 kişinin genital bölgesine değen ayrı spatulalar o konserveye girdi ya sizden önce gelende aids hepatit b varsa ne olacak.

kuaför ağdayı direk cilde mi sürüyor ki, beze sürmüyor mu ?

kızlar ben ılık ağda yapıyorum inanın en fazla 15 dk alıyor komple..el alışkınlığı oldu sanırım:))çok rahat ve temiz hissediyorum, eğer diyelim ki oldu bir sebeple jiletle almışsam inanın kaşıntıdan duramıyorum..çok rahatsız oluyorum..en temizi agda...

kızlar ben ılık ağda yapıyorum inanın en fazla 15 dk alıyor komple..el alışkınlığı oldu sanırım:))çok rahat ve temiz hissediyorum, eğer diyelim ki oldu bir sebeple jiletle almışsam inanın kaşıntıdan duramıyorum..çok rahatsız oluyorum..en temizi agda...

kesinlikle size katılıyorum.jiletle aldığımda kaşıntı bir yana bir de kasık bölgelerimde kırmızı kırmızı küçük sivilcenmeler yapmıştı.bir daha asla...
sonra sir ağda ile aldırmaya başladım yaklaşık 3 yıl felan oldu
hem hızlı tertemiz oluyor hem de baya azaldı ve geç çıkmaya başladı
sirle başlarda zorluk yaşarsınız ama sonrasında rahat ediyorsunuz

popo arasını nasıl alıyorsunuz ben jiletle aldıgım için popo arası ve kasıklara kadar yayılmış durumda

ben de 6 yıldan sonra ağdaya geçiş yapayım dedim bütün çeşitlerini aldım eve sabun gıbı sir ağdadan ,ağda bantından ve kartuş olanından aldım emla da aldım ama çok uzun süre jilet yaptıgım için kökler cok fena olmuştu :kedi: emla sadece alt kısımlarda etkılı oldu üstte banamısın demedi malesef cok canım yandı eldıvenle tutup tutup çektım ama üst kısımlar kaldı ya çok rezil oldum kızlar bugun utanmayı bırakıp ağdacıya gideyim dedim sabah işe gelirken camda tüm sir ağda 10 tl yazıyordu aa dedım ne kadar ucuz aaayyyy
içeri bir girdim bu kadar iğrenç bir ağda odası olamaz yaaa aynı spatulayı mı kullancaksın dedim evet herkese ayrı mı kullanim gıbı suratıma aptal aptal baktı kız yaa miğdem kalktı bez iğrençti sedyeye serdiği yaaa tersını çevırdı guya bana ama orası da iğrençti ay midem kalktı canım ben sonra gelim dedim kaçtım resmen yaa napcam yarım yamalak kaldım öle kafamçokkarıştı

canım çok geçmiş olsun iyiki o ağdacıda yaptırmamışsın bin türlü hastalık var genital yoldan bulaşan mazallah çok dikkat etmek lazım ben ağdada baya tecrübeliyim sana tavsiyem olacak depilissimann cecve setler var depilissima tablet naturel yada azulen ağda kullanacaksın depilisima cezve set dediğimde ısıtıcı makinesi cezvesi ağdası 150 ad spatulasu yağlı mendili hepsi var içnde kendine bile kullansan spatulalar tek kullanımlıktır kulşalancan sonra çöpe atacan çokda ucuz bişey aslında 150 tanesi 15 tl tanesi 0.15 kuruşa geliyor neyse konuyu saptırmayayyım bunu şu şekilde uyguluyorsun cezveniniçine bir miktar ağda atıyorun 25 dakika sonra eriyor spatula ile sürüyorsun bikini bölgene 3-5 saniye içinde kuruyor ağda elle çekiyorsun alt tarafları popo tarafları göremediğin yerleri yere küçük bir el aynası koy ona bakarak yap 15 dakiakda tertemiz olursun çokda acımıyor bu yöntem ve 2,3 seferden sonra acaip azaltır bu ürünleri nerden bulacam diyosun şimdik ben bakimli ol mak c om diye bir siteden alıyorum heryerde bulunmuyor çünkü

ben de 6 yıldan sonra ağdaya geçiş yapayım dedim bütün çeşitlerini aldım eve sabun gıbı sir ağdadan ,ağda bantından ve kartuş olanından aldım emla da aldım ama çok uzun süre jilet yaptıgım için kökler cok fena olmuştu :kedi: emla sadece alt kısımlarda etkılı oldu üstte banamısın demedi malesef cok canım yandı eldıvenle tutup tutup çektım ama üst kısımlar kaldı ya çok rezil oldum kızlar bugun utanmayı bırakıp ağdacıya gideyim dedim sabah işe gelirken camda tüm sir ağda 10 tl yazıyordu aa dedım ne kadar ucuz aaayyyy
içeri bir girdim bu kadar iğrenç bir ağda odası olamaz yaaa aynı spatulayı mı kullancaksın dedim evet herkese ayrı mı kullanim gıbı suratıma aptal aptal baktı kız yaa miğdem kalktı bez iğrençti sedyeye serdiği yaaa tersını çevırdı guya bana ama orası da iğrençti ay midem kalktı canım ben sonra gelim dedim kaçtım resmen yaa napcam yarım yamalak kaldım öle kafamçokkarıştı

ay çok kötü bir durum. en iyisini yapmışsın. çünkü midenin kalkmasından önce sağlığın en önemlisi. her yere güven olmuo. ya bu tüy kıl olayları ne zor şeyler, temiz olmak için ağdacıya gidioruz, bende utana sıkıla açtım ama kız beni çok rahatlattı, temiz de bir yerdi. en iyisi ya evde yapıcaksın ya da iyi bildigin bir yere gideceksin canım

kızlar ben hemşire eldiveniyle alıyorum artık..ne makineymiş ne ağdaymış işim olmaz en güzeli ve en acısızı bu.kesinlilkle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Back