How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bende azula katılıyorum banada formda biri o dediği bakimliolmak sitesini önermişti ordan 3-4 ay önce aldım çokta memnunum bacaklarda kartuş ağda kullanın çok pratik ve kullanışlı bikini bölgesinde ise titanyum konserve ağada var bacakalrda en iyi ağda depilissimanın naturel ve azulen ağdası çok güçlü ve iyi ağda tavsiye ederim depilissimadan şaşmayın bence azul sen ne kullanıyorsun

bende azula katılıyorum banada formda biri o dediği bakimliolmak sitesini önermişti ordan 3-4 ay önce aldım çokta memnunum bacaklarda kartuş ağda kullanın çok pratik ve kullanışlı bikini bölgesinde ise titanyum konserve ağada var bacakalrda en iyi ağda depilissimanın naturel ve azulen ağdası çok güçlü ve iyi ağda tavsiye ederim depilissimadan şaşmayın bence azul sen ne kullanıyorsun

Ben de Depilissima kullanıyorum arkadaşım,o siteden aldım herşeyi zaten...

Kaliteli hem de evinde rahatça istediğin zaman yapıyosun...
zemuszemus

aslen Ankaralıyım. ama doğup büyüme Kırıkkale. kaydirigubbakcemile5
Şimdi başka yerdeyim ama
.

Son düzenleme:
en sevdıgım dızıyı veya tvden herhangı bi programı acıyorumkı dıkkatım dagılsın daha az acısın diyee :))
sonra su soguk agda bantlarını başparmagımın yarısı kucuklugunde kesiyorum tabı elımle ısıttıktan sonra..
o kucuk parcalardan 1 veya 2 tanesını yapıstırıp hızlıca kendıme dogru cekıyorum böyle böyle bıtırıyorum bolgeyı :)
eger tek bıkını tarafının ust kısmını yapacaksam ve vaktımde varsa cımbızla tektek ugrasıyorum :)))

en sevdıgım dızıyı veya tvden herhangı bi programı acıyorumkı dıkkatım dagılsın daha az acısın diyee :))
sonra su soguk agda bantlarını başparmagımın yarısı kucuklugunde kesiyorum tabı elımle ısıttıktan sonra..
o kucuk parcalardan 1 veya 2 tanesını yapıstırıp hızlıca kendıme dogru cekıyorum böyle böyle bıtırıyorum bolgeyı :)
eger tek bıkını tarafının ust kısmını yapacaksam ve vaktımde varsa cımbızla tektek ugrasıyorum :)))

ıc kısmı nasıl alıosun

ıc kısmı nasıl alıosun

cnm önce az acısın diye pudralıyorum sonra o kucuk parcalardan bırını yapıstırıyorum bi elimle diğer elimlede iç kısmını gerdiriyorum ve içimden 3e kadar sayıp hızlıca cekıyorum kıl gelıs yonunun tersine dogru.
ben daha onceden guzellık salonuna gıdıp aldırmıstım ordakı paketci iç kısmını sundure sundure aldı..acıdan nasıl bagırdım tahmın edemezsın halbukı bi eliyle orayı gerdırse bukadar acımazdı.. kaydirigubbakcemile yasayarak tecrube edındım yani

sir ağdadan sonra vazelin sürün kendi yağından daha iyi daha bugn denedm sürdüm yıkadım hiç bişey kalmadı ;)

karınca yumurtası yağı kullanan var mı menmun mu hem nasıl kullanıllıyo sürüldükten sonra ne kadar bekleniyor

mesajların bir kısmını okuduktan sonra hastalıktan korktugum için ve utancımdan emla kremini denemeye karar werdm :) almayı dusunuyorum artı bioder almıstm kullanan deneyen war mı arkadaslar ben bi kac defa epilatörle aldm ama 1 saatten fazla ugrasıorm cnku tez canlıyım cok yavas alıyorum kaydirigubbakcemile3 emla kremini kullanıp bioder kullanıcam bundan sonra bu siteye uye oldugum gune sukurler olsun :dance:

Sir ağda çok bağırdım çağırdım ama sonunda kesin çözüm bu sanırım bikini bölgesi için yerimseniben Zamanla acı da tüyler de azalıyor. :teytey:

mesajların bir kısmını okuduktan sonra hastalıktan korktugum için ve utancımdan emla kremini denemeye karar werdm :) almayı dusunuyorum artı bioder almıstm kullanan deneyen war mı arkadaslar ben bi kac defa epilatörle aldm ama 1 saatten fazla ugrasıorm cnku tez canlıyım cok yavas alıyorum kaydirigubbakcemile3 emla kremini kullanıp bioder kullanıcam bundan sonra bu siteye uye oldugum gune sukurler olsun :dance:

ben senelrece jilet deneyen korkak bi bayan olarak, emlayı 3 aydır kullanıyorum...niye kimse daha önce söylememiş bunu bana yaaaaaaaa.... o kadar mutluyu ki... 3 dk.da aldırıyorum bitiyor, 1 ay rahatım....mucize bişiii vallahiii

mrb kızlar banada yardımcı olurmusunuz ben genital bölgeye lazer yaptırcaktım dün gittim test atışı yaptırdım çok acıyor artı korktum lazer ışın ı bu sonuçta kanıtlanmış bişide yok zararsız die kanser riski vardır die yaptrmamaya karar verdim ama bugne kadar hep jilet kullandıgım için sakal gibi orası artı popo içine kadar çıkıo çünkü tüy dökücü kremde kullanıodum o taşırdı .şimdi makinayla ve agda bantlrıyla halletmeye karar verdim nasıl yapıcam en acısız en pratik nasıl alını popo içini nasıl alıcam incelirmi ala ala tüyler fikirlerinizi bekliyorum

mrb kızlar banada yardımcı olurmusunuz ben genital bölgeye lazer yaptırcaktım dün gittim test atışı yaptırdım çok acıyor artı korktum lazer ışın ı bu sonuçta kanıtlanmış bişide yok zararsız die kanser riski vardır die yaptrmamaya karar verdim ama bugne kadar hep jilet kullandıgım için sakal gibi orası artı popo içine kadar çıkıo çünkü tüy dökücü kremde kullanıodum o taşırdı .şimdi makinayla ve agda bantlrıyla halletmeye karar verdim nasıl yapıcam en acısız en pratik nasıl alını popo içini nasıl alıcam incelirmi ala ala tüyler fikirlerinizi bekliyorum

canım depilisismanın sir ağda setleri var bikini bölgesi için titanyum konserve ağda var kalın pudralı hassas bölgeler için çok üzel ben bununla alıyorum sir ağdaddda başka marka kullanma bence en iyi marka bu yalnız konserve ağda makineside almalısın ısıtmak için makinede ısıtacan spatula ile srecen ağda bezini üzerine yapıştırıp çekecen. çok pratik zamanla tüyleri acaip azaltıyo

canım depilisismanın sir ağda setleri var bikini bölgesi için titanyum konserve ağda var kalın pudralı hassas bölgeler için çok üzel ben bununla alıyorum sir ağdaddda başka marka kullanma bence en iyi marka bu yalnız konserve ağda makineside almalısın ısıtmak için makinede ısıtacan spatula ile srecen ağda bezini üzerine yapıştırıp çekecen. çok pratik zamanla tüyleri acaip azaltıyo
nerede satılıo acaba

canım heryerde bulamıorsun bende baya aramıştım kuför malzemesi saatan yerlerde var birde ben bakimli ol mak c o mdiye bir siteden aldım orda ne ararsan var ağda üzerine

bende agda yapamaya çalsıyorum..arada jılet kullandım..buyuk oglum huysuzdu..wc dw bıle rahat yoktu..
bızle yatar bızle kalkardı.zamanım yoktu açıkcası.
ama sımdı hamıleyım..buyuk oglumda 4 yasında..bana zaman tanıyor artık.kresede gıdıyor.zamanım var..ağdaya basladım..
zaten asırı bır tuy problemım yok.
az sayılır hatta..
koltukaltlarımda da oyle..toplasan 2 kolumun altında 20 kıl kökü vardır..

ne güzelmilş sen sir ağda yaparsan bi kaç aya onalrda kalmaz ama sir ağdada marka çok önemli ben vivet denedim sesu denedim ama beş para etmez bir arkadaşım depilissimayı önerdi profesyoneler içinmiş çok kaliteli falan dedi 3 aydır kullanıyorum süper bence çok fazlada acıtmıyor bulaşmıyorda öyle koltukaltı bacakalr için depilisismanın kartuş sir ağda setleri var onalrdan al bikini bölgesi için yüz için konserve ağda kullan depilissimanın titanyum konserve ağdası var hassas bölgeler için. nerden bulurum dersen bakimli ol mak c om diye bir site var incele istersen

ben ilk defa kuaföre gittim ağda yaptırmaya. böyle bir rahatlık yokmuş meğer. insan kendini tertemiz hissedio. her seyden önce bu önemli zaten. cok utanıodum ama yendin.

doktora gidip açtığımda daha çok tedirgin oluyorm ağdacıya gidip açtırdığımdan :)
ağda yapan kadın üzerine sir'i sürüyor bezi yapıştırıp çekiyor tenine dokunmuyor bile ve kıllara öyle konsantre oluyoki zaten kendinde altının açık olduğunu unutuyosun.

ama doktora gittiğimde o çatal gibi şeye ayaklarını koyup bayaa açarak göstermek içine adı herneyse o şeyi sokması vs ıyyğ inanın kuaföre gidip yaptırmak çok çok daha rahat :D

Back