Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

düşününce bile acıyor:))) zamk gibi diyince birden korktum :)
mesajını yeni gördüm, çok teşekkürler bilgilerin için

ama canim en azindan hepsini alioo bide o yonden bak ben agda bandi kullaniorum bazen bi cekiorum canim acio ama gelen tuy bi kac tane aciisi bosu bosuna en azindan bi kere acio ama hepsini alioo

bencede sir ağda birde şu şekerlı ağda kullananları anlamıyorum o kadar acı cekıyolar 1 tuy bıle eksılmıyo kullanın sir agda zamanla kurtulun sir agda ilk kulllnımda her tarafa bulasabılır normal ben kac sene oldu yınede bualstrdıgım oluyo ama faz gecmem sirden number oneaklinialirimsmile

ben düğünümden 2gün önce gitmiştim hem çok acıdı hemde mikrop kaptım balayımız zehir olmuştu

gecmis olsunn canimmm
sanirim hijyenik deildii bazi yerler agdayi tekrar tekrar kullaniolarmis
en guzeli evde kendin yapmak veya iyice arastirip oyle gitmek

arkadaşlar bu doktor eldiveni baya işe yarıyor galiba..
peki eldivenle kökten aldıktan sonra o bölgenin durumu ne oluyor, sağlık açısından bi zararı var mı?..
alt bölgeleride alıyormusunuz, oralar daha çok acıtıyor..
kıl döngüsü filan yapmaz değilmi arkadaşlar..fisfisfis
bu kıl döngüsünden çok korkuyorum ben neden oluyor ki?

Kendimi bildim bileli bikini bölgemi eldivenle alıyorum ve bu yöntemden çok memnunum.Kıllarda kırılma olmuyor, batık yapmıyor ve cilde herhangi bir zararı olmuyor.Tavsiye ederim.yerimseniben

canım ben sesunun normal ağdasını alıyorum ççok memnunum eline bulaşmıyor yapışmıyor. yalnzı ben yapıştırarak çekemeyenlerdenim. elime bir miktar alıp yola yola alıyorum. tertemizde oluyor. eskiden çok zor gelirdi alıştım.makinayı sir ağdayı bende beceremem

Selam hanımlar ,

Celnur,Pınar nerelerdesiniz ben geldim...

Mini başlıklı kartuş ağdayı denedim dün,

Üstler için çok iyi,yumuşak kıvamda olduğu için çok fazla acıtmıyor,

Ama altlar için aynı şeyi söyleyemicem,

İlk kez ağdayla aldığımdan sanırım altlar çok acıdı,hatta kıl kökleri kanadı hafif,

Ben en iyisi altları kendi alıştığım yöntemle sakızla almaya devam edicem,

İnanın kollarım koptu ya uğraşcam diye,sakızla alırken bu kadar yorulmadım valla,

Ha bi de bitiremedim de yorgunluktan,
akannehir
Bugün sakızla bitircem artık napayım,

Solüsyonu da deneyemedim yorgunluktan,

Bugün hepsini halledip onu da denicem...

Sizler napıyosunuz bakayım?

Pınar sen solüsyonu ne kadardır kullanıyosun,yani azalttımı baya?

Günaydın...

Ayy vallahi daha kollarım ağrıyo,

Acaip yoruldum,

Konserveyle daha rahat olur bence de,bıyıklarımı konserveyle alıyorum ben kolay oluyo,

Neyse bugün başlıcam solüsyonu kullanmaya,

Sonuçları yazarım yine...
boshayallersmile

pıınarrr bende bu sabah ağda yaptım üst kenarı morarttım yaa ilk çekişte gelmedi kağıt yapışıp kaldı sonra bi çektim kan topladı..neyse geçer bikaç güne şimdi ağda yapalı 4 saat oldu solüyonu artık süreyim mi

Geçmiş olsun Celnurcum...

Son düzenleme:
saol azulcum sende baya uğraşmışşsın:)bende akşama solüsyonu kullanmya başlıcam bakalım ne olcak

azul başladın mı solüsyona ben dün akşam başladım..sürdüm pamuk gibi oldu ya:kedi: kokusuda çok güzelmiş inş etkiside güzel olur

arkadaşlar solusüyon dediginiz şey nedir?? ben avonun kullanıyorum oda yumuşacık yapıyor gerçi onu kullanmasamda aynı çünkü tamamen aldıgım için yumuşacık oluyor :) :)

azul başladın mı solüsyona ben dün akşam başladım..sürdüm pamuk gibi oldu ya:kedi: kokusuda çok güzelmiş inş etkiside güzel olur

Başladım canım,gece ve bu sabah sürdüm,

Evet kokusu güzel ve yumuşatıyo hemen,

Ben de beğendim,inş. işlevi de iyidir...

bakalım pınar azul la beraber başladık hangimizinki azalcakkaydirigubbakcemile3ya dün ağda yaptım kenarları morarttım pınar ya ilk çekişte yapıştı gelmedi bidaha çekince tabi morardı ne zamana geçer acaba bu morluk

bir hafta sürcem dimi pınar sabah ve akşam ya ben ayrıyetten tuz limon karışımıda mı sürsem diyorumdelikafadulden

evet bikini bölgemi yaptım ilk defa oldu ya zaten biliyorum 2.kez aynı yere yapıtırılmaması gerektiğini ama bezi çekemedim bi daha çekincede morardı zaten beyaz tenliyim hemen morardı ne kadar sürerkii iyileşmesi

kızlar ağda yaptırırkende yaparkende herzaman en altlardan başlayın kuaför arkadaş söylemişti uyuştukça en acıyan bölgelere doğru gidildikçe acı azalır demişti.ben ağdayla alıyodum 2 senedir yada eldivenle ama 1 senedir yapamıyorum jiletle alıyorum şimdi yine başlıcamağdaya.bacaklarım için int sitesinden aldığım sir ağdayı ve kartuş yağ bezi hepsini kullanıyorum baccaklarımdan kollarımdan çok memnunum acaba özel bölge için demi alsam .bi yüz için olan var birde alt bölge için int sipariş verebilirim ama ikisini nasıl ayırt edicem onun adını bilnmmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…