şu sakız işini bi türlü çözemdim geçen kalanları alayım dedim beceremedim ya
Canım aslında bi alışsan çok kolay çok pratik,
Sakızın yarısını çiğne biraz ama iyice cıvık olmasın,
Al işaret parmağına yapıştır biraz yayarak,
Sonra aynı ağdadaki gibi çıkış yönünün tersine çek ikişer ikişer,
Bak ilkinde az acır ama ikinci ve daha sonrasında inan hissetmiceksin,
Yanımda olsan da göstersem kız valla,
Önce kolunda ya da bacağında dene elini alıştır,
Sonra bikiniye dene tamam mı?
canimcimm sekersiz sakizda yapisirmi olurmu rahat acaba?
Ya sakız yöntemi çok çok iğrenç geliyor bana..
...Bence en iyisi epilatör ben ağda yapmaya çok tırsıyorum , cesaretim yok ama burdan cesaret aldım bir kere deneyeceğim. (
Epilötör kasık bölgeleri çok feci yapıyor , ama katlanıyorum genede ben (
Aslında çok pratik bir kere denesen yaparsın epilatörle nereye kadar ben 2 senedir sir ağda yapıyorum bikini bölgemdeki kıllar %40 azaldı 1 ay 1 hafta da bir alıyorum illa ağdacıda şart değil bu dediğim sitede evde yapmanız için hazır setler var.
bugunn agda yaptim yine sunu farkettim regle uc dort gun sonra yapinca asiri acimioo
bu arada benim henuz azalmadi iki haftada aliorumm
pardonn yanlış okudum galiba ben ağda yapmıyorum ama ilk defa sizden duydum böyle birşey siz denedinizmi nerden biliyosunuz ağdanın böyle yaptığını ben daha önce tüy dökücü krem kullanmıştım hiç memnun kalmadım sizin bahsettiğiniz olayı tüy dökücüler ve jilet yapıyor malesefağda bence daha çabuk çıkmasını ve daha sert olmasına yol açıyor tüy dökücüler daha sağlıklı
ben 1 aydır sir ağda yapıyorum özel bölgemi çok rahatım ilk başlarda bende düşündüm kuaförü ama cesaret edemedim işte
geldim azul ben 10 lu olanı aldım 80 tl lik..bende 1 hafta sonra kullanmya başlıcam..küçük ama yetiyor her ağda sonrası 1 şişe gidiyormuş..alıyorsun tüyleri sonra yağlanıyosun 1 2 saat sonra losyonu sabah akşam sürüyosun 5 6 gün kadr..bide kullandın ya buz dolabına koyuyprsun ertesi gün yine kllanıyosun
buarada sende 2 şişe var 2 ay yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?