• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

napayım pınar kafayı yedim artık bu tüylerden-tatlicadiarzu-bakalım bu losyon faya etcek mi etki etmesi için 3.ağdadan sonrayı beklemek lazım mış

kızlar ağda yaptırırkende yaparkende herzaman en altlardan başlayın kuaför arkadaş söylemişti uyuştukça en acıyan bölgelere doğru gidildikçe acı azalır demişti.ben ağdayla alıyodum 2 senedir yada eldivenle ama 1 senedir yapamıyorum jiletle alıyorum şimdi yine başlıcamağdaya.bacaklarım için int sitesinden aldığım sir ağdayı ve kartuş yağ bezi hepsini kullanıyorum baccaklarımdan kollarımdan çok memnunum acaba özel bölge için demi alsam .bi yüz için olan var birde alt bölge için int sipariş verebilirim ama ikisini nasıl ayırt edicem onun adını bilnmmiyorum

ben çok dengesizim o zaman ya benimde altlar hiç acımıyor üstler acıyor:roflol:

azulcum nasılsın başlamışsın solusyona inşallah sendede etkili olur azaltır ben çok memnunum.

İyiyim Pınar can,sağol,

Evet başladım kullanmaya,inş.etkili olur...
boshayallersmile

Celnur senle aynı başladık hakkaten,ayarlasak bu kadar olmazdı heralde,

Bakalım hangimizinki daha erken azalcak
...boshayallersmile

kızlar görümcem epilasyona gitti resmen bebek gibiyim diyor önceleri acıyodu diyo sonra anestezi kremi sürüp öyle gittim ve hiç acımadı dedi epilasyon içinde 15 gün öncesinden jiletle almak uzatmak gerekiyormuş tamamen temizlensin diye ist gidince bende gidicem epilasyona ölsem bile tertemiz ölücem yani

kızlar görümcem epilasyona gitti resmen bebek gibiyim diyor önceleri acıyodu diyo sonra anestezi kremi sürüp öyle gittim ve hiç acımadı dedi epilasyon içinde 15 gün öncesinden jiletle almak uzatmak gerekiyormuş tamamen temizlensin diye ist gidince bende gidicem epilasyona ölsem bile tertemiz ölücem yani

Tüm vucut mu yaptırcaksın epilasyonu?

Bikini bölgesini tüyler koruyomuş mikroptan falan,

O nedenle lazer gibi şeyler yaptırmak zararlı diyolar,

Ne kadar doğru bilmiyorum da bir doktora danışıp yaptır istersen...
boshayallersmile

canım bakimliolmak.com sitesinden aldık azulda bende celnurda 10 tüp halinde 140 tl den 80 tl de şuan indirimde baya etkili ben 4 aydır kullanıyorum %20 gibi azalttı tüyleri başka güzel tarafıda eskiden ayda bir ağda yapardım şuan 1,5 aya çıktı 4 ay gibi kısa bir sürede çok iyi bence

sağol tatlım cevap verdiğin için, şimdi netten bakarım....

evet azul oradaki kıllar mikroptan koruyor bana doktorum demişti..bende kafayı bozmuştum yaptırcaktım ama bu batıklar yüüznden doktora gidiyordum şu epilasyonuda sorayım dedim..yaptırma dedi zaten bi zzamn sorna tekrar çıkıyor dedi bi zaman dediğim tabi 3 4 sene sonra falan..

Tüm vucut mu yaptırcaksın epilasyonu?

Bikini bölgesini tüyler koruyomuş mikroptan falan,

O nedenle lazer gibi şeyler yaptırmak zararlı diyolar,

Ne kadar doğru bilmiyorum da bir doktora danışıp yaptır istersen...
boshayallersmile

çalıştığı hastanedeki hemşirelerle 5 kişi hepsi gidiyor bir sakıncası olmaz heralde
bu arada tüm vucut değil gerek yok okadara bikini bölgesi yeeter bence ama anca 1 sene sonra olur ist 1 sene daha taşınma ihtimalim yok

evet azul oradaki kıllar mikroptan koruyor bana doktorum demişti..bende kafayı bozmuştum yaptırcaktım ama bu batıklar yüüznden doktora gidiyordum şu epilasyonuda sorayım dedim..yaptırma dedi zaten bi zzamn sorna tekrar çıkıyor dedi bi zaman dediğim tabi 3 4 sene sonra falan..

Yani mantıklı sonuçta,epilasyon yaptırınca o bölge devamlı mikroplara karşı açık
olacak,

Tüy kökleri açık kalıyo çünkü,

Aslında çok şikayet ediyoruz ama vücudumuzda hiçbir şey gereksiz değil bence...
CADIARZU

canım nerdden duyduysan yanlış öğrenmişsin hiçbir zaman jiletle alamayacaksın 6 ay sir ağda ile aldın 1 sefer jilet le aldın yine tekarar başa dönersin zamanla kıllar yine kalınlaşmaya başlar jiletyle almana gerek yok illa ağdacıya gitmen şart değil biz hep evde yapıyoruz daha rahat ve hiyjenik sir ağda setleri var hazır onlardan aldık sende al evde yap.

yanlış anladın cnm heralde epilasyona gitmeden önce jiletle alıyorsun demişti bana görümcem onu anlattım epilasyon yapan lar özellikle uyarmış sakın temizlenip gelmeyin biraz uzun olması gerekiyor demiş

doru diyorsun azulcum hiçbirşey gereksiz deil..ben kıl var diiye şikayetçi deilim sadece azalsın istiyorum alırım onları her ay anlaşıyorum ben onlarla::):)

kız ppınar bişiy sorcam kız:)bu bacakların arka kısmını nasıl alıyorsun üst arka taraflar çok zor oluyor kartuşu eğmek lazım ya beceremiyorum onu ya

kız ppınar bişiy sorcam kız:)bu bacakların arka kısmını nasıl alıyorsun üst arka taraflar çok zor oluyor kartuşu eğmek lazım ya beceremiyorum onu ya

Ben şekilden şekile giriyorum zaten bacakların arka tarafını alırken...sempatiksalakcinni

Pınarcım çok doğru diyosun valla aynen öyle...vereliniortak

aynen azul şekilden şekile giriyorum...jimlastikçi olcam yakında:):)neyse bidahakine pınar dediğin gibi yaparım

ah şu tüyler ah
arkadaşlar Smooth Away Epilasyon eldiveni diye bir ürün varmış, kullanlar menun mu acaba?

Back