Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ağda yaptırırkende yaparkende herzaman en altlardan başlayın kuaför arkadaş söylemişti uyuştukça en acıyan bölgelere doğru gidildikçe acı azalır demişti.ben ağdayla alıyodum 2 senedir yada eldivenle ama 1 senedir yapamıyorum jiletle alıyorum şimdi yine başlıcamağdaya.bacaklarım için int sitesinden aldığım sir ağdayı ve kartuş yağ bezi hepsini kullanıyorum baccaklarımdan kollarımdan çok memnunum acaba özel bölge için demi alsam .bi yüz için olan var birde alt bölge için int sipariş verebilirim ama ikisini nasıl ayırt edicem onun adını bilnmmiyorum
azulcum nasılsın başlamışsın solusyona inşallah sendede etkili olur azaltır ben çok memnunum.
ben çok dengesizim o zaman ya benimde altlar hiç acımıyor üstler acıyor:roflol:
kızlar görümcem epilasyona gitti resmen bebek gibiyim diyor önceleri acıyodu diyo sonra anestezi kremi sürüp öyle gittim ve hiç acımadı dedi epilasyon içinde 15 gün öncesinden jiletle almak uzatmak gerekiyormuş tamamen temizlensin diye ist gidince bende gidicem epilasyona ölsem bile tertemiz ölücem yani
canım bakimliolmak.com sitesinden aldık azulda bende celnurda 10 tüp halinde 140 tl den 80 tl de şuan indirimde baya etkili ben 4 aydır kullanıyorum %20 gibi azalttı tüyleri başka güzel tarafıda eskiden ayda bir ağda yapardım şuan 1,5 aya çıktı 4 ay gibi kısa bir sürede çok iyi bence
Tüm vucut mu yaptırcaksın epilasyonu?
Bikini bölgesini tüyler koruyomuş mikroptan falan,
O nedenle lazer gibi şeyler yaptırmak zararlı diyolar,
Ne kadar doğru bilmiyorum da bir doktora danışıp yaptır istersen...boshayallersmile
evet azul oradaki kıllar mikroptan koruyor bana doktorum demişti..bende kafayı bozmuştum yaptırcaktım ama bu batıklar yüüznden doktora gidiyordum şu epilasyonuda sorayım dedim..yaptırma dedi zaten bi zzamn sorna tekrar çıkıyor dedi bi zaman dediğim tabi 3 4 sene sonra falan..
canım nerdden duyduysan yanlış öğrenmişsin hiçbir zaman jiletle alamayacaksın 6 ay sir ağda ile aldın 1 sefer jilet le aldın yine tekarar başa dönersin zamanla kıllar yine kalınlaşmaya başlar jiletyle almana gerek yok illa ağdacıya gitmen şart değil biz hep evde yapıyoruz daha rahat ve hiyjenik sir ağda setleri var hazır onlardan aldık sende al evde yap.
doru diyorsun azulcum hiçbirşey gereksiz deil..ben kıl var diiye şikayetçi deilim sadece azalsın istiyorum alırım onları her ay anlaşıyorum ben onlarla::):)
kız ppınar bişiy sorcam kız:)bu bacakların arka kısmını nasıl alıyorsun üst arka taraflar çok zor oluyor kartuşu eğmek lazım ya beceremiyorum onu ya