Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ya şu kuaför meselesi aklıma takıldı ama utanıyorum grcktn bide sevgilime bahsettim olumur oyl sey dedi nsl oranı buranı tanımadğn insana acacaksın dedi püfff

ya ben sürekli jiletle alıyorum başka türlü almaya hem üşeniyorum hemde çok acıtıyor diye cesaret edemiyorum aslında bugüne kadar hiç kuaförde aldırmayı düşünmemiştim gerçekten çok utanırım ama ykakında düğünümde var hem jiletle aldığım zaman kalın olarak çıkıyor annemin arkadaşı kuaför olmazsa cesaretimi toplayıp bi gitmeyi düşünüyorum nasıl olcak bilmiyorum ama bıktım artık valla yaa bilmiyorumkismile

Valla açıkcası ben de sizin gibi düşünüyorum,

Kadın dahi olsa insanın o kadar mahrem bi yerini başkasına açması gerçekten iyi bişey değil,

Evet günah da ayrıca,

Buna inanan ona göre tedbirini almalı bence,

Ha inanmıyosa sorun yok o zaman...
boshayallersmile

Son düzenleme:
arkadaşlar burayı genelde uzaktan takip ediyorum çok nadir bu bölüme yorum yazıyorum ama şu son 2 mesaja çok şaşırdım doğrusu..forumda dini konuları tartışmanın yasak olduğunu bilmiyor musunuz ? ben kimseyi savunmuyorum ,yaptıklarının doğru ya da yanlış olduğunu söylemiyorum yalnızca kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil..burda herkes birilerine sorular sorup tecrübeli insanlardan da cevap alıyor bu konuda..onların yazdıkları değil de , beni sizin yazdığınız 2 mesaj çok rahatsız etti doğrusu..birilerini yargılamaya çok meraklıysanız yeri burası değil..ben burda bu bölümü okurken sadece bu konunun ana başlığı ile ilgili sorumu sorup cevabımı almak istiyorum sizin yazdığınız şeyleri okumak ve burada da konu dışına çıkılmasını istemiyorummmm...

Son düzenleme:

Birincisi dini konuların konuşulmasının yasak olduğunu bilmiyordum,

Bilsem bile buraya dini bir konu eklemedim,görüşümü belirttim,

ıkincisi de kimsenin ismini verip de 'sen bilmiyomusun bu günah nasıl yaparsın' gibi bir söz söylemedim,

Kimseyi şahsen yargılamadım burda ben,

Herkesin kendi görüşü inanışıdır,

Ben de bi arkadaşın yazdığına katıldığımı ve aksini yapanları anlamakta zorlandığımı söyledim,

Sonuç itibarı ile fikrimi belirttim,kimseyi yargılama amacında ve kimseyi yargılama meraklısı değilim,

Madem bu kadar rahatsız olundu son iki mesajdan,yetkili arkadaşlar silebilirler....

Son düzenleme:
vallahi benide sizin bu msj nız rahatsız etti açıkcası kimse dinle ilgili tartışma yapmadı burda bende kuoföre gitmek asla istemiyorum ama herkesin yaptığına ve görüşüne saygım var sizede aynı şeyi tavsiye ederim kimse kimseyi yargılamadı burda arkadaş düşüncesini yazdı diğer bayanda öyle iyi okuyun bence

arkadaşım ben senden tavsiye falan istemedim sizin için caiz midir değil midir bunu asla merak etmedim..durup dururken dini niye karıştırıyosunuz ne alaka dedim..sen yazılanları düzgün okursan daha iyi olur kimse sizin fikrinizi merak etmiyor bu konuda kimse sormuyor acaba kuaföre göstersek caiz midir değil midir diye..konu başlığı açık bilmem anlatabildim mi..her konuda meseleyi dine bağlamayın..sorulan sorular ve verilmesi gereken cevaplar açık ve net..bu bölümü de bu konularla meşgul edip kapattırmayın lütfen..fikirlerinizi özelden atarsanız kimseye de rahatsızlık vermemiş olursunuz..

Yukardaki mesajlara dikkat ederseniz 'caiz ya da değil' diye bir ibare hatta 'caiz' kelimesinin kendisi bile geçmiyor,

Ayrıca burası özgür bi forum herkes istediği inandığı şeyi savunduğu şeyi yazmakta

serbest,hem istediğimiz şeyi özelden yazacaksak bu forumu bütün bu konuları neden açtılar acaba?

Neden bu kadar rahatsız olduğunuz anlayamiyorum açıkcası,

Konunun kapatılacağı derecede bi dini bilgi,yargılama,aşağılama falan olmadı,

Bunu neden bu kadar abarttınız gerçekten anlamıyorum,

Herneyse tamam yetkili arkadaş kimse gelsin baksın duruma,varsa bi durum silsinler mesajı,

Bu kadar büyütülecek ne var anlamadım yani...

öncelikle size kimse tavsiye falan vermedi burda siz neden bu kadar taktınız bu konuya anlamadım bende sizinle aynı fikirdeyim bana görede günah kuaförde açıp göstermek ama üstüne basa basa söylüyorum herkesin görüşü düşüncesi ben saygı duyuyorum bunu bu şekilde abartmanızı anlamış değilim kimse dinle ilgili detay yazmadı burda siz niye celallendiniz bu kadar ayrıca yazdıklarınıza dikkat edin ben gayet iyi okuyorum sizede aynı şeyi tavsiye ederim ve sizinle polemiğe hiç girmem.

kendinizle çelişiyorsunuz..evet 'caiz' kelimesi geçmedi onun yerine 'günah' kelimesi geçti soruyorum arada bir fark var mı yok..konu başlığı ne : Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz? ..konuyla alakalı olduğu sürece fikirlerinizi söylemenin sakıncası tabii ki yok ama siz öyle mi yapmışsınız kim kiminle ne yaşarsa yaşar bizi , sizi ilgilendirir mi ilgilendirmez..herkesin dini görüşü kendine ..ayrıca allah korusun o bölgeden rahatsızlansanız günah diye doktora da mı göstermiceksiniz bayan bile olsa ? unutmayın o insanlar da bu işten ekmek parası kazanıyorlar ayrıca, madem öyle bunun günah olduğunu kendi düşüncenizle yayarak ,insanları etkileyerek insanların ekmek parasıyla oynamak günah değil mi , işte bu en büyük günahlardan biri.... kendinizi haklı çıkarmak için bana laf yetiştirmenize ,kelime oyunları yapmanıza gerek yok..

Son düzenleme:
ya siz ne saçmalıyosunuz allah aşkına ben size sedece dedimki neden bukadar takıldınız herkesin düşüncesi kendine siz tuttunuz lastik gibi uzatıyosunuz yok doktor yok onlarda para kazanıyo bunun konuyla ne alakası var biz size sadece neden bukadar coştunuz dinle ilgili çok konuşan olmadı dedik kendisiyle çelişen sizsiniz lütfen bana cvp yazmayın hiç işim yok size laf yetiştirecek halim yok anlamışsınızdır heralde (buda size son cvpım)

Hiçbir yazdığımda çelişkili bir ibare yok bunu objektif olarak bakan herkes anlar,

Evet 'günah' kelimesini kullandım-ki bu benim inanışım ve görüşüm,

Ayet,hadis vb. bir alıntı yapıp ta dinimizce şu sebeplerden dolayı günahtır,caiz değildir gibi bir şey yazmadım,

Bu benim kişisel görüşümdür,inandığım şeydir,bu görüşe katılmayana inanmayana göre günah olmayabilir,

Kendi fikirlerimi görüşümü paylaşmak ile dini alıntılar yapıp günahtır yapamazsın edemezsin diye yazmak aynı şey değildir,

Ayrıca kimse ne kuaförleri ne doktorları eleştirdi burda,siz kendi kendinize durumu nerelere taşıdınız bravo yani..!

Lütfen kimsenin görüşüne fikrine inanışına müdahale etmeyin,hakkınız yok,saygı

duymanız gerekir,burası özgür bi forum,İzabella adlı arkadaşımız da size bunu yani

herkesin fikrine saygı duymanızı TAVSİYE ETTİ,kendi görüşünü paylaşmanızı DEĞİL...!

Kimse burda kendini haklı çıkarmak için size laf yetiştiriyo değil,ama siz olayı nerden nerelere taşıdınız,

Lütfen YETKİLİ ARKADAŞLAR buyrun değerlendirin

yazdıklarımızı,müdahele edin eğer bu arkadaşın dediği gibi bi durum varsa..

Lütfen rica ediyorum,biri şu konuya el atsın,kim kendini haklı çıkarmaya çalışıyor görsün
...

arkadaşlar lütfen tartışma ortamı yaratmayınız.herkesin görüşü kendine böyle devam ederse ceza alırsınız demedi demeyin.....

canımsın yaaa ben bukadar detaylı yazmak istemedim çünkü arkadaş la polemiğe girmek hiç istemiyorum benim tarzım hiç değil ağzına sağlık canım aynen katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar bikini bölgesinin degil bacagın bile bi başka bayanın dahi görmesi günahtır bende bu yüzden kuaföre gidip aldırmıyorum.... ki doktorla kuaför çok farklı konu nerelere gitmiş herkesin kendi inanışı ama bide gerçekler kimse kendi düşüncesini başka bi insana benimsettiremez... yada günahtır degildir diye söyleyemez günahın sana göre bana göresi olmaz. günahsa günahtır degilse degildir.... kafanıza göre yorum yapmayı günah işlersiniz :) :)

canımsın yaaa ben bukadar detaylı yazmak istemedim çünkü arkadaş la polemiğe girmek hiç istemiyorum benim tarzım hiç değil ağzına sağlık canım aynen katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Rica ederim ya gerçekleri yazdım sadece,

Bu kadar aşırı tepki verilmesini anlayamadım,aslında anladım,herkes de anladı da neyse boşver,boshayallersmile

Evet Pınarın da dediği gibi herkes farklı nedenlerden dolayı kuaförü tercih edebilir ya da etmeyebilir,herkesin hür iradesidir,

Herneyse dönelim konumuza....

Pınar naber,nerelerdesiniz,Celnur da sen de yoksunuz kaç gündür?

Bak biz nelerle uğraşıyoz gelip azcık yardım etseydiniz ya...
yerimseniben

Son düzenleme:
günaydın pınar azul pınar losyonun ilk seansı bitti şimdi bişiy sorcam..10 gün oldu zati ağda yapalı bu hafta bidaha ağda yapsam tekrardan mı sürcem losyonu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…