Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

valla azulcum bende bilmiyorum bırakınca geri çıkarmı?ama benm tek tesellim zaten sir ağdaya başladım üstüne bide bunu sürsem ikili etki yaratıp azaltırım diye düşünüyorumzemuszemus

solusyon yakiomuu?bide aldiktan hemen sonrami surulcek?>

Canım daha kullanmadım solüsyonu,

Ağdadan 3-6 sonra kullanılıyomuş...

Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon 10ml x2 adet: Tüyler kökünden alındıktan sonra kullanılan bitkisel bir solüsyondur. Depilasyon ve epilasyon sonrası kullanılır Tüy çıkışını geciktiren ve kıl köklerini zayıflatarak azaltan aktif madde olan Papapay Özünün yanı sıra Ananas özü, bitkisel maddeler ve nemlendiriciler içerir.

Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyonda iyi sonuç almak için ürünü kıl köküne ulaşması grekmektedir.Epilasyon sırasında kılların kökünden alınmaması üründen bekleninlen etkiyi gösterememesine neden olacaktır o yüzden epilasyon yöntemi olarak kılları kökünden alan sir ağda yöntemini tercih ettiğinizde en iyi sonucu alırsınız.

Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon seansları ağda sonrası başlanması tavsiye edilir.Ağda sonra 3-6 saat arası seanslara başlanır.Günde 2 seans olmak üzere ağda sonras 7-8 gün seanslara devam edilir.

Uygulanışı: Şişe açılmadan iyice çalkalanmalıdır. Açıldıktan sonraelinize bir miktar dökerek uygulanacak bölgeye yaydırılarak masaj yapılır.Uygulama yapıldıktan sonra en az 3 saat bölgeyi yıkamayın başka bir şey sürmeyin. Değmeyen yer kalmayacak şekilde normal ölçülerde dökülür ürünün fazla dökülmesi etkisini arttırmayacaktır.10 ml’lik bir şişe genital bölge için ortalama 5-6 seans yetmektedir.

Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon kullanıldığından itibaren bir hafta süre için nemlendiricikrem, losyon, koltukaltı deo, roll-on kullanılmaması önerilir.

Etkili bir sonuç alına bilmesi için ağda sonrası 7-8 gün uygulayacağınız seanslarınıza 3 ağda yapıp 3 defa tekrarlamalısınız. Yani, Ağda yapın 7-8 gün günde 2 defa uygulayın Sonra kıllarınınızın uzamasını bekleyin ideal sir ağda ortalama ayda bir yapılır sonra yine ağda yapın 7-8 gün tekrar uygulayın sonra bekleyin kıllarınız uzayınca tekrar ağda ve 7-8 gün uygulama istediğiniz sonuca varıp kıllarınızdan kurtulacaksınız.

azul bakalım inş faydasını görürüz..bende daha başlamadım

Ya arkadaşlar bazılarınız eldivenle almayı tavsiye etmişler.
Bana eldiven ağdadan daha çok acıtır gibi geliyor.Bir de ben jiletle hallettiğim için sert çıkıyor eldivenle almayı denesem daha daha acıyacakmış gibi geliyor.Biraz bilgi verirseniz, çok acıyor mu acaba?
Bu sene kökten alma yöntemine geçiş yapmak istiyorum...Ne yapacağımı şaşırdım.Kuaföre gitseem utanıyorum ve çok acımasından korkuyorum...Detay verirseniz çok makbule geçecek..

canım ilk başta ağdayla almaya başladığımda benim de çok acımıştı. ama ağdaya alışınca hem acısını daha az hissetmeye başlıcaksın hem de bir daha jilet sürmüceksin eminim. özellikle bikini bölgesi için acımasından korkuyosan 2 parmağının arasını az miktarda ağda alıp tek tek çekebilirsin. yerimseniben

Yardımcı olduğunuz için çoo.ook teşekkür ederim.Dediklerinizi en yakın zamanda uygulayacağım.Tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim tekrar...kaydirigubbakcemile3

eylulden once asla alamam agdayla diodumm hep jilet kullaniodum ama memnun deildim cok sukur agdaya alistimm artik bide azalmaya baslasa

kızlar bende bikini bölgesini yeni almaya başladım, önceden jiletle alıyordum oyüzden kalın çıkıyorlar...sir ağdayla denedim önce hem alamadım hemde çok acıdı, sonrasında makineyle teker teker bekleyerek ancak üst tarafın yarısına kadar alabildim.
acaba bu şekilde makineyle devam etsem alışana kadar sonra sir ağdaya geçebilirmiyim.makine kökleri zayıflatırmı yani.birde ağda kısa kılları almıyor malesef
kuaföre gidemem, kızlar ne yapayım bir akıl verin:çok üzgünüm:

makinayla kesinlikle alma kesinnlikle...ben bir kere aldım ve inanılmaz batıklar oldu..sonrasında soluğu doktorda aldım daha 1 aydır düzelmiş gibi ama halen içte kalanlar var canın acısada sirle almaya devam et sonra alışıcan zaten acı kalmıcak

bide ben şunu anlamıyorum makinanın acısına dayanıyorsun ama sire dayanamıyorsun..bende 1 aydır sir yapıyorum acısınada azalcak diye katlanıyorum..gerçi aşırı acımıyor

evet haklısın bende şaşırdım, normalde makine daha çok acıtır ama orayı çok acıtmadı ağda kadar
ağda kökten almadı napiyim koparttı acısıda yanıma kar kaldı. mesela koltuk altımı ilk aldığım zamanlar makineyle denedim acıdan kıvrandım, yapamadım...sonrasında ağda yaptım iyiki ağda yapmışım şimdi okadar acımıyor hemde kalan kıllar için makineyi tutabiliyorum oraya...
işte şimdide diyorumki batık olsassa eğer devam edeyim mi alışana kadar.makine kılları azaltmaz belki ama kökleri inceltir mi?

yok canım makina ne azaltır ne de inceltir..aynen kalır ama baka senin için diyorum bende yaptım makinayla ilkten pamuk gibi olmuştu aaaa ne güzel demiştim hep makinayla alırım ama uzamaya başlayınca bi de ne göreyim içeri doğru büyüyor..sonra onları çıkarmak için iğneyle deştim yara bere sonrasında kahverengi lekeler o kadr pişmanımki makineyle aldığım için..sir ağdaya geçtim hemen ama marketlerde satılanlardan deil kuaförlerde kullanılanlardan

saol celnur birdahakine ağda denerim tekrar...ben ipek sirli ağda kullanmıştım belki de ondan beceremedim. kökler çok sağlam olduğu için kıllar ya aynen kaldı yada koptu
bu kullandığın ağdayı int. mi sipariş veriyorsun canım. bende alayım bari, beze gerek var mı bunlarda nasıl kullanılıyor

burdan anlatayım ozman şimdi ilk başta senin kullandığın şekerli ağda ve malesef çoğaltır..benm kullandığım şekersizdir ve zmanala azalır ..resmini koyduğum sir pudralıdır o yüzden kırılma yapmaz evet canım bezle kullanılıyor..
ben bezi ufak ufak kesiyorum spatulayla sürüyorum yapıştırıp çekiyorum..çok kuvvetli bir ağdadır zamk gibi çekiyor:)

düşününce bile acıyor:))) zamk gibi diyince birden korktum :)
mesajını yeni gördüm, çok teşekkürler bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…