solusyon yakiomuu?bide aldiktan hemen sonrami surulcek?>
azul bakalım inş faydasını görürüz..bende daha başlamadım
Ya arkadaşlar bazılarınız eldivenle almayı tavsiye etmişler.
Bana eldiven ağdadan daha çok acıtır gibi geliyor.Bir de ben jiletle hallettiğim için sert çıkıyor eldivenle almayı denesem daha daha acıyacakmış gibi geliyor.Biraz bilgi verirseniz, çok acıyor mu acaba?
Bu sene kökten alma yöntemine geçiş yapmak istiyorum...Ne yapacağımı şaşırdım.Kuaföre gitseem utanıyorum ve çok acımasından korkuyorum...Detay verirseniz çok makbule geçecek..
Bende sana katılıyorum en iyi yöntem sir ağda tek tek elle çekmekle bitmez ben şöyle birşey tavsiye ediyorum ben 2 yıldır evde kendim sir ağda yapıyorum. Bezle bikini bölgesini çekip almayı ilk seferlerde beceremeyebilirsin belki. Şöyle yapabilirsin 1 sir ağdadad Depilissimadan şaşma ağdacılarda bu amrkayı kullanıyor Bi konserve ağda ısıtıcı makine al vivolun 800 gr ağda makinesi var bikini bölgesi için depilissimanın titanyum ağdası var ama bu sürüp bezi yapıştırıp bezle çekiyorsun sana önerim azulen tablet ağda al bu ağda şu şekilde kullanılıyor spatula ile sürüyorsun 4-5 sn içinde donuyor elle çekiyorsun bikini bölgesini bu şekilde halledebilirsin evde en iyisi hem tertemiz hijyenik mikrop kapma derdin yok bu bahsettiğim ürünler bakimliolmak.com sitesinde var ben ordan alıyorum malzemelerimi anlamadığın yerde yine yaz yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?