• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

şu sakız işini bi türlü çözemdim geçen kalanları alayım dedim beceremedim ya

Canım aslında bi alışsan çok kolay çok pratik,

Sakızın yarısını çiğne biraz ama iyice cıvık olmasın,

Al işaret parmağına yapıştır biraz yayarak,

Sonra aynı ağdadaki gibi çıkış yönünün tersine çek ikişer ikişer,

Bak ilkinde az acır ama ikinci ve daha sonrasında inan hissetmiceksin,

Yanımda olsan da göstersem kız valla,

Önce kolunda ya da bacağında dene elini alıştır,

Sonra bikiniye dene tamam mı?

ya ben acı hissetmiyorum zatii:)ama yapamıyorum bidaha senin dediğin gibi denerim bakalım olcakmı

İyi hadi bakalım kolay gelsin,

Ben çıkıyorum ,

Hepinize tüysüz sağlıklı günler....
yerimseniben

Canım aslında bi alışsan çok kolay çok pratik,

Sakızın yarısını çiğne biraz ama iyice cıvık olmasın,

Al işaret parmağına yapıştır biraz yayarak,

Sonra aynı ağdadaki gibi çıkış yönünün tersine çek ikişer ikişer,

Bak ilkinde az acır ama ikinci ve daha sonrasında inan hissetmiceksin,

Yanımda olsan da göstersem kız valla,

Önce kolunda ya da bacağında dene elini alıştır,

Sonra bikiniye dene tamam mı?

canimcimm sekersiz sakizda yapisirmi olurmu rahat acaba?

canimcimm sekersiz sakizda yapisirmi olurmu rahat acaba?

Canım evet şekersiz sakız olacak,dediğim gibi çok fazla çiğnemeden alıp eline yapıştırırsan öyle cıvık cıvık olmaz

ve yapışmaz sağa sola yani...

Kolay gelsin...

Bıkını bÖlgesı ıÇın doktorların kulandıĞı eldıvenı alınıze geÇırın Çok gÜsel alıyoo ama bırazacıoo ve elınız terleyınce almak zorlaŞıyoo bıde

Ya sakız yöntemi çok çok iğrenç geliyor bana..
...Bence en iyisi epilatör ben ağda yapmaya çok tırsıyorum , cesaretim yok ama burdan cesaret aldım bir kere deneyeceğim. ((:
Epilötör kasık bölgeleri çok feci yapıyor , ama katlanıyorum genede ben ((:

Ya sakız yöntemi çok çok iğrenç geliyor bana..
...Bence en iyisi epilatör ben ağda yapmaya çok tırsıyorum , cesaretim yok ama burdan cesaret aldım bir kere deneyeceğim. ((:
Epilötör kasık bölgeleri çok feci yapıyor , ama katlanıyorum genede ben ((:

Bende ağdayı hiç sevmiyorum işin kolayı diyebilirsiniz ama :) King epilatör kullanıyorum bende :)

Burada ki herkes sir ağda kullanıyor , şu ana kadar hiç ağda denemedim.
..çünkü hem reklamlarda bile ağdanın acı ve tahriş yaptığını söylüyorlar , elime sürmüş bile değilim nasıl alacağım ki kasık bölgesini ((:
Yani.. , burdaki herkes çok güzel olduğunu söylüyor hani kuofere gitmişler memnun kalmışlar bende gitmek istiyorum utanıyorum biraz hem de annem ayıp diye gitmeme izin vermiyor ama gerçekten de epilatör le çok uğraşıyorsun cımbızla tek tek.. :/

ben 1 aydır sir ağda yapıyorum özel bölgemi çok rahatım ilk başlarda bende düşündüm kuaförü ama cesaret edemedim işte

bugunn agda yaptim yine sunu farkettim regle uc dort gun sonra yapinca asiri acimioo
bu arada benim henuz azalmadi iki haftada aliorumm

Aslında çok pratik bir kere denesen yaparsın epilatörle nereye kadar ben 2 senedir sir ağda yapıyorum bikini bölgemdeki kıllar %40 azaldı 1 ay 1 hafta da bir alıyorum illa ağdacıda şart değil bu dediğim sitede evde yapmanız için hazır setler var.

Pinacim ağdayı denedim lisedeyken annem sürükleyerek götürmüştü :) Yemin ettim o gün :) Epilatörümü çok seviyorum o yüzden :) Aşağı yukarı sağa sola bitti 10 dakikada :)

ağda bence daha çabuk çıkmasını ve daha sert olmasına yol açıyor tüy dökücüler daha sağlıklı
pardonn yanlış okudum galiba ben ağda yapmıyorum ama ilk defa sizden duydum böyle birşey siz denedinizmi nerden biliyosunuz ağdanın böyle yaptığını ben daha önce tüy dökücü krem kullanmıştım hiç memnun kalmadım sizin bahsettiğiniz olayı tüy dökücüler ve jilet yapıyor malesef:delphin::delphin:

Kızlar nerelerdesiniz?

Benim tüy azaltıcı solüsyon geldi,

Bakalım bir hafta sonra falan denicem,

Ay ne kadar ufacık bişeymiş bu,resimde kocaman gösteriyolar,

Ne kadar gidecek ki bu,20 tl bi de,

Neyse faydası olur inş...

kaydirigubbakcemile5

geldim azul ben 10 lu olanı aldım 80 tl lik..bende 1 hafta sonra kullanmya başlıcam..küçük ama yetiyor her ağda sonrası 1 şişe gidiyormuş..alıyorsun tüyleri sonra yağlanıyosun 1 2 saat sonra losyonu sabah akşam sürüyosun 5 6 gün kadr..bide kullandın ya buz dolabına koyuyprsun ertesi gün yine kllanıyosun

buarada sende 2 şişe var 2 ay yeter

geldim azul ben 10 lu olanı aldım 80 tl lik..bende 1 hafta sonra kullanmya başlıcam..küçük ama yetiyor her ağda sonrası 1 şişe gidiyormuş..alıyorsun tüyleri sonra yağlanıyosun 1 2 saat sonra losyonu sabah akşam sürüyosun 5 6 gün kadr..bide kullandın ya buz dolabına koyuyprsun ertesi gün yine kllanıyosun

buarada sende 2 şişe var 2 ay yeter

Evet canım üstünde yazıyo nasıl kullanılacağı,

Ama fiyatına göre çok az geldi bana valla,

Biraz pahalı yani,neyse idare ederiz bakalım napalım...
boshayallersmile

Ya Celnur ben neyi merak ediyorum biliyomusun,

Bu tüy azaltıcı kremleri kullanmayı bırakınca geri eski haline dönüyomuş kıllar,

Yani öyle duydum çoğu yerde,

Acaba bu solüsyon da öyle olmasın?
bilmiyorumkismile

Back