Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ama çam sakızı şekerlidir ne azalma yapar ne de incelme..hiçbiyer batmıyorki...ama ben her ihtimale karşı altıma çarşaf seriyorum..bide ayna oluyor karşımda zaten odamda yapıyorum alt kısımları o şeklde görüyorum

valla benm annemle ablamda laf etti ama şimdi ne diyolar biliyomusun ay bizdemi bunla yapsak benmkiler şuan ince çıkıyolar ama hala 10 15 günde alıyorum ama zamanla azalcak bnm önümde zaten 1 yıl var ozmana kadr bitircem inş

selam kızlarrrrrrrrrrr ben geldim ya bişey sorucam bu bakımlıolmak taki set varya onu alayım hepsi içinde dedim ama onun vivolu 300gr ee bu depilissima titanyum ağdayı bu 300gr la kullanılabiliyormu acaba sanırım celnurun aldığı 800gr olandı bunu merak ettim sırnaşık şey

teşekkürler arkadaşlar.. az önce diğer bacağımı deneyim dedim aldım bayağısını ama gene cıvıdı ağda.. bende attım.. şimdi uzasınlar az daha ya sizin dediğiniz olaya bakaırm yada kuafför olayına bakarım.. iş başa düştü... ama yakın zamanda 110 tl verebilceğimi sanmıyorum ya kuaför olur yada sir ağda +bez bakarım öyle daha iyi olur en azından

yok yafrum 800 grlık sir o makinaya sığmaz..şimdi bi set yapmışlar 110 tl ama kalıp ağda veriyorlar genital için ben yapamazdım onla konserve+sir al bacak koltuk altım yok demiştin sanki varsada kartuş al yeter bencce o sete gerek yok gibime geliyor

evet canım bede aynı düşünüyorum bacak ve koltuk altı dert değil benim için ben senin dediğinden alıcam haa birde bu kalıp ağda nasıl bişeyki ?:uhm:

ya özel bi cezvesi varmış bu kalıp ağdanın ertiyormuşsun parçalara ayırıp sonra onu sürüyomuşun donuyomuş çekiyomuşun ellle...bende anlatılanlar kadr biliyorum ama yapamıcamı anlarım ben konserve iyi valla

hoşbulduk canımm anladım tatlımneyse bu tablet olan da fena değilmiş aslında eğer dediğin gibi titanyum ağdayla aynıysa ondanda alabilirim sanırım onda zaman daha çok gidiyor eritmeyle heralde değilmi başka bir farkı yok o zaman?

ben konserveye alıştım ya belki ondan bana zor gelir diye düşünüyorum tabi ondan almak isteyenler ondan alsın aklinialirimsmile

şimdi ağda profösörü bu 110tl olan setmi sence daha iyi yoksa konserve ağdamı yani bu kalıp ağdanın tek farkı kırıp içine atıyosun ve elle çekiyon ağda bezine gerek yokmu o zamn ayy ben yene mi anlamadım nee:1shok::1shok:

yine aynı şey ama hadi kalıp ağdayı cezveye attın yine spatulaylan sürcen bezlen çekicenn..eee benm kullandığım daha temiz ısıtıcım var konservem var konserveyi ısıtıyorum işim bitiyor kapağıını kapatıp kaldırıyorum

yanii dediğin gibi aynı uygulama ben sandım o farklı senin kullandığın daha mantıklı evet

Ayy dayanamadım ben de sipariş verdim tüy azaltıcı losyondan,

Bakalım Celnurcum beraber kullanıp yazarız fikirlerimizi...
zemuszemus

kız azul kartuş set almadan azaltıcı mı aldın:roflol:siride alsaydın bari

ne kadar aptalım değilmi bir şeyi anlayamıyorum ben sandım bu tabletler farklı ağda bezine gerek yok sürüyosun donuyo elle çekiyosun falan sandım ne bilim bacım burda sizde gördüm ben sir ağda olayını dur iyice bir bakayım eğer bacaklarımada yaparsam bu seti almak daha mantıklı

kız azul kartuş set almadan azaltıcı mı aldın:roflol:siride alsaydın bari

Ayy ne güldürdünüz beni ikiniz de,delikafadulden

Benim kartuş makinam var zaten,

Üç yıl önce almıştım,

O zaman böyle ucuz değildi makinalar,

Bi kuaföre getirtmiştim,

Hala kullanıyorum,bi sorunu yok çok şükür...
sengözlerimebaksanab

bende diyorum bu kız sakızla alıyordu eee sen bişiy alcam diyodun neydiki o ben karıştırdım sanırsamohaoldumsmile

bende diyorum bu kız sakızla alıyordu eee sen bişiy alcam diyodun neydiki o ben karıştırdım sanırsamohaoldumsmile

Canım bikiniyi evet sakızla alıyorum,

Bıyığıma kollarıma bacaklarıma sir yapıyorum ya onun için aldım losyonu da,

Bikiniye de kullanırım sonuçta o da kökünden alıyo...

Konserve ısıtıcı alıcam diyodum ben...

Ayy Pınar da sen de çok güldürdünüz beni valla...kaydirigubbakcemile3

ALLAH da sizi güldürsün emi.......
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

şu sakız işini bi türlü çözemdim geçen kalanları alayım dedim beceremedim ya

Sağol canım konserve titanyumum da var benim,sadece ısıtıcısı yok,tencerede ısıtıyorum şimdilik,

Makinasını alıcam işte inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…