Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrrrrrrrrr ben geldim ya bişey sorucam bu bakımlıolmak taki set varya onu alayım hepsi içinde dedim ama onun vivolu 300gr ee bu depilissima titanyum ağdayı bu 300gr la kullanılabiliyormu acaba sanırım celnurun aldığı 800gr olandı bunu merak ettim sırnaşık şey
evet canım bede aynı düşünüyorum bacak ve koltuk altı dert değil benim için ben senin dediğinden alıcam haa birde bu kalıp ağda nasıl bişeyki ?:uhm:yok yafrum 800 grlık sir o makinaya sığmaz..şimdi bi set yapmışlar 110 tl ama kalıp ağda veriyorlar genital için ben yapamazdım onla konserve+sir al bacak koltuk altım yok demiştin sanki varsada kartuş al yeter bencce o sete gerek yok gibime geliyor
hoşbulduk canımm anladım tatlımneyse bu tablet olan da fena değilmiş aslında eğer dediğin gibi titanyum ağdayla aynıysa ondanda alabilirim sanırım onda zaman daha çok gidiyor eritmeyle heralde değilmi başka bir farkı yok o zaman?hoşgeldin izabella bende gördüm o seti onda konserve ağda ısıtamazsın o setin içine celnurunda dediği gibi tablet titanyum ağda koymuşlar tablet titanyumda konserve titanyum gibi uygulanıyor eritiyorsun sürüyorsun bezi yapıştırıp çekiyorsun tek dez avantajı 300 gr makine olması konseve ısıtmak istesen ısıtamazsın
şimdi ağda profösörü bu 110tl olan setmi sence daha iyi yoksa konserve ağdamı yani bu kalıp ağdanın tek farkı kırıp içine atıyosun ve elle çekiyon ağda bezine gerek yokmu o zamn ayy ben yene mi anlamadım nee:1shok::1shok:yok kız celnur herkes tablet kalıp ağda dedimi öyle sanıyo bende ilk öyle sanıyodum şimdi sein ağda titanyum pembe ağda dimi bu tablet titanyumda sadece onun tablet halinde hazırlanmış olanı hiçbir farkı yok birde kalıp titanyum var oda 1 kilo onu kırık cezveye atıyon tablet kırma derdi yok kırılmış şimdi diyelimki sürüp elle çekilen diye anlatılan azulen ve naturel ağda azulen yeşil naturel kahverengi güçlü ağdalar bunalrdad yine 3 şeit var konserve kalıp tablet 3 de aynı sürüyorsunu donuyor elle çekiyorsun :) Ağda profesörü pınaarrrrrr :)))))
yanii dediğin gibi aynı uygulama ben sandım o farklı senin kullandığın daha mantıklı evetyine aynı şey ama hadi kalıp ağdayı cezveye attın yine spatulaylan sürcen bezlen çekicenn..eee benm kullandığım daha temiz ısıtıcım var konservem var konserveyi ısıtıyorum işim bitiyor kapağıını kapatıp kaldırıyorum
ne kadar aptalım değilmi bir şeyi anlayamıyorum ben sandım bu tabletler farklı ağda bezine gerek yok sürüyosun donuyo elle çekiyosun falan sandım ne bilim bacım burda sizde gördüm ben sir ağda olayını dur iyice bir bakayım eğer bacaklarımada yaparsam bu seti almak daha mantıklıwalla anlamamışsın kaydirigubbakcemile3 bu 110 tl lik sette verilen disk tablet titanyum celnurun aldığı 800 gr konserve ağda idi aradaki fark ürünler aynı biri 800 gr biri 400 gr bu seti alırsan senin makinene 300 gr makien oalcak uygulamada fark olmayacak ısıtacaksın süreceksin bezi yapıştırıp çekecen
kız azul kartuş set almadan azaltıcı mı aldın:roflol:siride alsaydın bari
bende diyorum bu kız sakızla alıyordu eee sen bişiy alcam diyodun neydiki o ben karıştırdım sanırsamohaoldumsmile
ne bileyim celnur öyle yazınca bende şaşırdım gaza geldi sir ağda alacama alacam diyodun almadan solusyon aldın diye yazdım ne diycem sakızda kökünden alıyor ama sirle daha etkili olur hazır solusyonda aldın konserve titanyumda al onunla al aynı sakızla tek tek uğraşma ama istersen sakız gibi eline alıp elinlede yapabilirsin