• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

senii varyyaaaaaaaa döverimmm kızzz dediklerine bak helekaydirigubbakcemile3

yaf gördüm görmezmyiyim ama ne bileyim işte bi an önce bitsin diyom

azalır merak etme sen sonğan sür tuz dök üstüne limon birazda eşşek siği tamamen kurtuluyorsun sempatiksalakcinni

Ayy ben de ciddi ciddi okuyorum,

Sonunu görünce anladım,:teytey:

alemsiniz yaaa......
:lepi:

Celnur daha dur hele üç ay olmuş,sen devam et kullanmaya,

Öyle hemen çıkar çıkmaz alırsan hemen on günde çıkar tabi,

Bekle şekerim az uzasınlar....
sositososito

ay azulcum şimdi önmli deil seneye kısmetse evlencem:)ozamanı düşünüyorum ben :)

Canım beklemek istemiyosan o zaman çıkar çıkmaz alıcan,

Tamam tertemiz olur ama ayda üç dört kere ağda yapmak da biraz sıkar,

Hem vaktin olacak mı bakalım,

Çalışmayacaksan tamam da çalışırsan vakit bulabilir miisn bilemiyorum...

Ayy ben gidiyorum artık hiç ders çalışamıyorum ya buraya girmekten
...:delphin:

aldık bakalım inş biraz olsun azalma yapar...tam olarak bana bidaha anlat şunu be pınar..

bugün ağda yapayım dedim bi bacağı temizledim hadi diğerine geçmeden bikini bölgesine çaktırmadan gireyim dedim ama mahvetti ağdayı.. diğer bacağıma başlarkende kaldı yapıştı bende sıpıtıp çöpe attım ya.. kaldı.. sonra kuaför aradım burdan iki tane biri iki bacak+bikini bölgesi 60 tl dedi diğeri de 45 tl.. şimdi kızlar daha araştırayım mı yoksa bu fiyat normal mi? bana fazla geldi biraz ??

alla alla bu ağdayı evde yapmak bu kadr zor mmu bende ilk defa yaptım ama hiç zorlanmadım...sadece boyun ağrısı oldu okdar:)

ah be canım ben daha yeni ağdaya başlıyorum bu 2. ağda maceram :)) ama baktım evde eziyet yani.. arkaları alamıyorum falan yapışıyo vs vs.. yardım edenimde yok :/ var da etmiyolar işte.. e sözlüyüm bi de..yaz sonuna doğru evlenme olasılığım var.. çalışıcam haftanın bir günü iznim olucak.. diyorum alıştırayım kendimi kuaföre en iyisi.. çok ta tuzlu yahu bunlar.. ama bakalım diğer bacağımı üşenmezsem kalan ağdayla almayı düşünüyorum fakat kuaför olayı bana lazım.. hep makineyle aldım fakat batık oldu yein yeni düzeldi malum bölge hep jilet zaten :S

saol yafrum bakalım yarın gelcek ağdamı yapcam sürmeye başlarım

yada en azından iki kez kuaöfe gideyim sonra kendim yapayım evlenince yine devam ederim.. biraz incelsinler hiç olmazsa diyorum böyle cidden zor olacak gibi

bak simeroncum bende seneye evlencem diye sir ağdaya başldım saolsun pınar yardımcı oldu almam gerekenleri söledi aldım kuaför mazlemelerinin aynısı şuan evimde var ve çokta rahat yapıyorum ben şimdi azalması için losyon aldım sir ağda zaten azaltıyor bide losyon sürcem dahada azaltcam evlenince rahat etmek istiorumzemuszemus

çam sakızı canım.. bilirsin zaten klasiktir.. rahat alıyorum aslında sorun yok ama arkaları falan görmem çok zor oluyo e yenide başladığım için halen batıklaırm mevcut.. o yüzden bi kuaför eli değse daha kolaylaşır gibi geliyo bana.. malum bölgeyi kendim hiiiiç alamam ağdayla zaten.. anca kuaförde.. anlamadan 10 dk da bitirirler en azından ay acıdı çekemedim olayı olmadan o kadarcık acıya katlanabilirim herhalde.. ama bir de ağda sonrası çok kızardı bacaklarım nokta nokta ve geçmiyolar :S

ay celnur alırım beceremem annemden bi dünya laf işitirim ya.. ben bi ara dedim sir mi alayım dedim daha iyi olur.. sirle evde alamzsın batar heryer alışık değilsin dedi bende gene klasik aldırdım napayım..

Back