(benden sonra kimse uğramamış topiğe bi daha :) kızlar bacaklarımı aldım demin ne kadar pratik bişeymiş ya, canım acıycak falan yanıcam sanmıştım korkmuştum ama hiçbişey olmadı makinede ısıtılıp roll on ile ağda incecik sürülüyor kağıtlarla da çekiliyor acayip kolay ve hiç acımıyor..bu zamana kadar bacaklarımı makineyle, jiletle alıyodum şimdi o halime acıdım falla..sadece 27,5 tlye mal oldu bana, kartuşun çeyreğini bile kullanmadım ama ağda kağıdı yetmedi sadece..bir de temizleme yağı almıştım iyi ki onu da almışım..ayrıca fazladan 1 kartuş daha var içinde..
şimdi bunu öğrendim ; bikini ve koltuk altı için nasıl birşey alim sizce? onun için de makineli mi almak gerek?)
konserve setleri var onlardan alsan seni baya idare eder hem de eldivenden daha iyi..eldiveni kullanıyorsun kıllar azalmıyoo. ama konserve sir ağdada bir süre sonra tüyler azalıyo ve alırken zamanını fazla harcamıyorsun. konservelerin pudralıları var hem daha az acı veriyo bikini için çok daha iyi tahrişte olmuyo canım.. ben denedim ordan biliyorum.. :)