• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben eldiveni denedim bence agdaya gore az aciyor malum bolgede denedim ilk basta birazcik aciyor ama sonra geciyor ben bacaklarima bile agda vuramazken orayi eldivenle almaya kalktim dusunun ama eldiven pudrali idi hani su boyalarin icinden cikan varya onlardan simdi tekrar eldiven alicam almaya baslayacagim bence en iyisi bu biraz zaman aliyor ama saglikli

ben eldiveni denedim bence agdaya gore az aciyor malum bolgede denedim ilk basta birazcik aciyor ama sonra geciyor ben bacaklarima bile agda vuramazken orayi eldivenle almaya kalktim dusunun ama eldiven pudrali idi hani su boyalarin icinden cikan varya onlardan simdi tekrar eldiven alicam almaya baslayacagim bence en iyisi bu biraz zaman aliyor ama saglikli
eldivenle nasıl alıyorsunuz anlamadım?ağdayı tüylere sürüp eldivenle mi çekiyorsunuz?

hayır canım benim aldığım roll on olduğu için bikini ve koltuk altı bölgesine uygulanmıyormuş ama hassas bölgeler için farklı çeşitleri varmış..benimki ağda bandı değil canım roll on şeklinde ısıtılıp bacağa sürülüyor ve bezle çekiliyor..

gule gule kullan tatlimm rollon olunca tabi bikini bolgesini surerken aciyabilir bende dusunuyorumm agda bandindan baska biseye gecmek istiorum artik ufaklarida alsin istiorum

benden sonra kimse uğramamış topiğe bi daha :) kızlar bacaklarımı aldım demin ne kadar pratik bişeymiş ya, canım acıycak falan yanıcam sanmıştım korkmuştum ama hiçbişey olmadı makinede ısıtılıp roll on ile ağda incecik sürülüyor kağıtlarla da çekiliyor acayip kolay ve hiç acımıyor..bu zamana kadar bacaklarımı makineyle, jiletle alıyodum şimdi o halime acıdım falla..sadece 27,5 tlye mal oldu bana, kartuşun çeyreğini bile kullanmadım ama ağda kağıdı yetmedi sadece..bir de temizleme yağı almıştım iyi ki onu da almışım..ayrıca fazladan 1 kartuş daha var içinde..

şimdi bunu öğrendim ; bikini ve koltuk altı için nasıl birşey alim sizce? onun için de makineli mi almak gerek?

bende kartul ağda alcam bacak için en yakın zamanda kartuş ağdayı koltuk altın içinde kullanbilirsin..ama bikini bölgesinde biraz zorlanırsn tavsiyem orası içinde konserve ağda seti al depilissima titanyum kremsi pudralı olsun spatulayla sürüyosun bezle çekiyorsun çok rahat yapılıyor..

gule gule kullan tatlimm rollon olunca tabi bikini bolgesini surerken aciyabilir bende dusunuyorumm agda bandindan baska biseye gecmek istiorum artik ufaklarida alsin istiorum
saol canımıniçi :))
bende kartul ağda alcam bacak için en yakın zamanda kartuş ağdayı koltuk altın içinde kullanbilirsin..ama bikini bölgesinde biraz zorlanırsn tavsiyem orası içinde konserve ağda seti al depilissima titanyum kremsi pudralı olsun spatulayla sürüyosun bezle çekiyorsun çok rahat yapılıyor..
bezle çekmesem olur mu el ile de çekilebilir mi onlar bezle sanki acıtır gibi geliyo bana bir de sarkma yapar diyorlar bezle çekince ?
(benden sonra kimse uğramamış topiğe bi daha :) kızlar bacaklarımı aldım demin ne kadar pratik bişeymiş ya, canım acıycak falan yanıcam sanmıştım korkmuştum ama hiçbişey olmadı makinede ısıtılıp roll on ile ağda incecik sürülüyor kağıtlarla da çekiliyor acayip kolay ve hiç acımıyor..bu zamana kadar bacaklarımı makineyle, jiletle alıyodum şimdi o halime acıdım falla..sadece 27,5 tlye mal oldu bana, kartuşun çeyreğini bile kullanmadım ama ağda kağıdı yetmedi sadece..bir de temizleme yağı almıştım iyi ki onu da almışım..ayrıca fazladan 1 kartuş daha var içinde..

şimdi bunu öğrendim ; bikini ve koltuk altı için nasıl birşey alim sizce? onun için de makineli mi almak gerek?)

konserve setleri var onlardan alsan seni baya idare eder hem de eldivenden daha iyi..eldiveni kullanıyorsun kıllar azalmıyoo. ama konserve sir ağdada bir süre sonra tüyler azalıyo ve alırken zamanını fazla harcamıyorsun. konservelerin pudralıları var hem daha az acı veriyo bikini için çok daha iyi tahrişte olmuyo canım.. ben denedim ordan biliyorum.. :)
:uhm: hmm

ben siri sürüyorum 2 parmak kadr bezi yapıştırıyorum cart çekiyorum valla hiçte acımıyor

kizlar bugun o siteden biriyle gorustum kapida odeme imkanida varmis bana genital bolge icin konserve onerdi titanyum pudrali bide konserve isiticisi depisilima markasini onerdi sizler ne aldiniz

(benden sonra kimse uğramamış topiğe bi daha :) kızlar bacaklarımı aldım demin ne kadar pratik bişeymiş ya, canım acıycak falan yanıcam sanmıştım korkmuştum ama hiçbişey olmadı makinede ısıtılıp roll on ile ağda incecik sürülüyor kağıtlarla da çekiliyor acayip kolay ve hiç acımıyor..bu zamana kadar bacaklarımı makineyle, jiletle alıyodum şimdi o halime acıdım falla..sadece 27,5 tlye mal oldu bana, kartuşun çeyreğini bile kullanmadım ama ağda kağıdı yetmedi sadece..bir de temizleme yağı almıştım iyi ki onu da almışım..ayrıca fazladan 1 kartuş daha var içinde..

şimdi bunu öğrendim ; bikini ve koltuk altı için nasıl birşey alim sizce? onun için de makineli mi almak gerek?)

konserve setleri var onlardan alsan seni baya idare eder hem de eldivenden daha iyi..eldiveni kullanıyorsun kıllar azalmıyoo. ama konserve sir ağdada bir süre sonra tüyler azalıyo ve alırken zamanını fazla harcamıyorsun. konservelerin pudralıları var hem daha az acı veriyo bikini için çok daha iyi tahrişte olmuyo canım.. ben denedim ordan biliyorum.. :)

Hadi hayırlı olsun Pınarcım,

Canın acımayınca bu iş zevkli hale geliyo değil mi?
kaydirigubbakcemile5

Canım doğru söylemiş bende ilk önce www.bakimliolmak.com sitesinden kartuş sir ağda seti aldım kartuşla yapmayı denedim bikini bölgemide çok zor oldu yaptım ama baya canım acıdı uğraştım arkadaşlarım titanyum ağdayı kullanıyorlkarmış bende depilissimanın konserve ısıtıcısını aldım birde titanyum 800 gr konserve birde 1 litre yağ bezde aldım cıhaza konserveyi koyuyorum yarım saat sonra kıvamına geliyor supatula ile sürüyorum bezi üzerine koyup çekiyorum çok pratik bez kullanmak istemiyorum diyenler varsa yeşil tablet azulen ağda yada konserve azulen ağda alabilirler o bezsiz kullanım sürüyorsunu donuyor elle çekiyorsun hepsi. www.bakimliolmak.com sitesinde var.
canım benim bacak için aldığım vivet setin içinde azulenli olan da var rengi yeşil onu elle mi çekmek gerek ? bezle de kullanılabilir dimi bacak için kartuşlu olandan bahsediyorum tabii..

Canım doğru söylemiş bende ilk önce www.bakimliolmak.com sitesinden kartuş sir ağda seti aldım kartuşla yapmayı denedim bikini bölgemide çok zor oldu yaptım ama baya canım acıdı uğraştım arkadaşlarım titanyum ağdayı kullanıyorlkarmış bende depilissimanın konserve ısıtıcısını aldım birde titanyum 800 gr konserve birde 1 litre yağ bezde aldım cıhaza konserveyi koyuyorum yarım saat sonra kıvamına geliyor supatula ile sürüyorum bezi üzerine koyup çekiyorum çok pratik bez kullanmak istemiyorum diyenler varsa yeşil tablet azulen ağda yada konserve azulen ağda alabilirler o bezsiz kullanım sürüyorsunu donuyor elle çekiyorsun hepsi. www.bakimliolmak.com sitesinde var.

saolasinn canim benim aciklamalarin icin
bezsiz kullanim daha zor sanki dimi bezli daha rahat olur gibi geldi

benim ağdacım koltuk altı ve bikini bölgesini konserve agdayla alıyor bacak bir te kartusla koltuk altı ve bikini bölgesi iince hasas deri o yüzden kartus pişik yapabilir koltuk altınızı

kızlar bikini bölgemi evde kendim alıyorum çamsakızıyla,yarım saatimi almıyor,hiç acı filanda hissetmiyorum ama sir ağda denemek istiyorum,hangisini kullanabilirim,yardımcı olurmusunuz,acı problem değil,zaten ağdadan dolayı acı sorunum yok...

günaydın pınar naber:)sanırım ben lazere gitcem bi arkadaş söledi kafama yattı gibi bakalım kısmet

300 e yapılıyormuş bilmiyorum 12 mayısta cilt doktoruna gitcem bakalım yaptır sakıncası yok derse yaptırcam sir ağda iyi hoşta 10 günde bir yapıyorum şimdi iyide ilerde nasıl yapcam bi tatile gittiğimi düşünsem ne biliyim işte buaralar bu var kafamda ama haftaya alcam kartuş eğer yaptırısamda yengeme vercem konseve ağdayı

ya ne bileyim 10 günde bir yapıyorum hatta bugün yine yapcam çabuk uzuyor losyonu alcam bakalım sonra ne olcak azalmazsa kafayı yerim yaa

günaydın pınar naber:)sanırım ben lazere gitcem bi arkadaş söledi kafama yattı gibi bakalım kısmet

Canım Lazerle alınan tüyler genelde sonradan tekrar çıkıyomuş,

Hem gerçekten Pınar'ın dediği gibi pahalı diye duydum ben de,

Ha bir de başka yerleri bilmem de bikini bölgesinde tüy olması iyi diyolar,

Yani mikropları tutması için,

Yani tamamen yok etmek ne kadar doğru bilemiyorum,ama doktora sor mutlaka,

Öyle karar ver...

deli olcam 10 günde ağda yapılır mı azalsın istiyorum

Canım sen sire başlayalı ne kadar oldu,

Normalde bir ayda alınacak dereceye gelmesi lazım,

Yani benim sakızla öyle oluyo,

Bacaklarıma sir yapıyom onlar bir aydan da fazla zamanda uzuyo,

Sende niye öyle olduki?