• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

walla canım eğer çekinmiyorsan bence kuaföre git derim.. hem temiz hem rahat oluyor hemde 10 dk da bitiriyorlar işi.. ben ilk başlarda biraz çekinmiştim ama şimdi çok rahatız. o ağda yaparken bi de bol muhabbet girio işin içine ohh hiç bişe anlamıosun :D

kuaför benim de aklımdan geçiyordu
geçenlerde kaşlarımı aldırmak için kuaföre gitmiştim
işte şakayla karışık anlattı bugün hiç bişi yiyemedim genital bölge ağda geldi bütün iştahım kaçtı falan bahsedince ben de fikrimi değiştirdim :)

h.sonu sipariş verirsen salı günü ulaşır elne canım bende c.tesi spariş vermiştim salı gelmişti.merak etme canım ben yapabiliyorsam herkes yapar :)

kızlar ben vivetin setini aldım ısıtma makinesi,2 adet kartuş,temizleme mendili, ağda bezi de var fiyatı da 27,5 tl her kozmetikçide var hemen hemen,siz niye netten alıyorsunuz ? benim aldığım dandik birşey mi acaba ?daha hiç kullanmadım..
bir de o dediğiniz sitedekine baktım da o kartuş ısındıktan sonra makineden çıkarılmadan direk makineyle beraber sürülüyor değil mi? bir de orda aşağıya doğru sürüyor videoda oysaki ben yukarı doğru sürmek daha mantıklı diye düşünmüştüm siz nasıl yapıyorsunuz? tüylerin çıkış yönü aşağı doğru olduğuna göre ağdayı yukarı doğru sürmek gerek değil mi?

ben bikini için konserve set aldım.siteden almamın nedenide depilissima dünyaca ünlü sir ağdadır ondan başka bi needeni yok canım.ben daha kartuş almadım ay başı alcam onuda..tüylerin çıkış yönünde sürüp ter çekmek daha mantıklı gibime geliyor

seniin dediğin şekilde yapılırsa tüyler kırılır ve canın acır...en iyisi aşağı doğru sürüp yukarı doğru çekmektir

magnlina canım bak istanbulda oturuyosun sanırım...eminöünde zaza han diye bir yer var kuaför malzemeleri satıyor..bende ordan almak isterdimde üşendim ondan siteden aldım..ağda malzemerinin en alası ordada var sitedekilerin aynısı eğer bakmak istersen ordanda bakabilirsin..

magnlina canım bak istanbulda oturuyosun sanırım...eminöünde zaza han diye bir yer var kuaför malzemeleri satıyor..bende ordan almak isterdimde üşendim ondan siteden aldım..ağda malzemerinin en alası ordada var sitedekilerin aynısı eğer bakmak istersen ordanda bakabilirsin..

hmm eminönünün neresinde canım ? mısır çarşısına yakın mı?

canım özel msj attım sana link verdim ordan incele telde var arayabilirsinde

kartuşu bacaklarında kullan ama tamam mı bkini bölgesinde zorlanırsın..sonra sir ağdaya küsersin acıdı diye:)ben konserve kullanıyorum bikini için daha koly oluyor

FB425149ZZ775_250.jpg

konserve ağdanın bu tür ağdalardan farkı ısıtma mekanizması mı
başka bi farkı var mı?

bu ağda şekerlidir ve tüyleri besliyor fakat sir ağda şekerszdir ve azalma yapar

iyi akşamlar kızlarrrrr celnurcumm nasılsınn ayy ben dün eminönündeydim keşke daha önce görseydim bu msjını dün uğrar bakardım canım özelden banada atarmısın buranın linkini olmazsa haftaya tekrar geiderim eminönüne alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canim benim bende bikini bolgesi icin istiorum agda bandi ufaklari almio cunku senin aldigin aliomu bikini bolgeesindeki ufak tuyleride canim
hayır canım benim aldığım roll on olduğu için bikini ve koltuk altı bölgesine uygulanmıyormuş ama hassas bölgeler için farklı çeşitleri varmış..benimki ağda bandı değil canım roll on şeklinde ısıtılıp bacağa sürülüyor ve bezle çekiliyor..

Son düzenleme:
kartuşu bacaklarında kullan ama tamam mı bkini bölgesinde zorlanırsın..sonra sir ağdaya küsersin acıdı diye:)ben konserve kullanıyorum bikini için daha koly oluyor
kolaylığı bir tek sürme olayında mı yani, ben beze sürsem ağdayı rollonumla sonra bikini ve koltuk altı bölgesine uygulasam nasıl olur;?

Son düzenleme:
benden sonra kimse uğramamış topiğe bi daha :) kızlar bacaklarımı aldım demin ne kadar pratik bişeymiş ya, canım acıycak falan yanıcam sanmıştım korkmuştum ama hiçbişey olmadı makinede ısıtılıp roll on ile ağda incecik sürülüyor kağıtlarla da çekiliyor acayip kolay ve hiç acımıyor..bu zamana kadar bacaklarımı makineyle, jiletle alıyodum şimdi o halime acıdım falla..sadece 27,5 tlye mal oldu bana, kartuşun çeyreğini bile kullanmadım ama ağda kağıdı yetmedi sadece..bir de temizleme yağı almıştım iyi ki onu da almışım..ayrıca fazladan 1 kartuş daha var içinde..

şimdi bunu öğrendim ; bikini ve koltuk altı için nasıl birşey alim sizce? onun için de makineli mi almak gerek?

Son düzenleme:
Back