- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
magnlina canım bak istanbulda oturuyosun sanırım...eminöünde zaza han diye bir yer var kuaför malzemeleri satıyor..bende ordan almak isterdimde üşendim ondan siteden aldım..ağda malzemerinin en alası ordada var sitedekilerin aynısı eğer bakmak istersen ordanda bakabilirsin..
saol canım =)canım özel msj attım sana link verdim ordan incele telde var arayabilirsinde
iyi akşamlar kızlarrrrr celnurcumm nasılsınn ayy ben dün eminönündeydim keşke daha önce görseydim bu msjını dün uğrar bakardım canım özelden banada atarmısın buranın linkini olmazsa haftaya tekrar geiderim eminönüne alkisalkisalkisalkisalkisalkismagnlina canım bak istanbulda oturuyosun sanırım...eminöünde zaza han diye bir yer var kuaför malzemeleri satıyor..bende ordan almak isterdimde üşendim ondan siteden aldım..ağda malzemerinin en alası ordada var sitedekilerin aynısı eğer bakmak istersen ordanda bakabilirsin..
saol canım =)
hayır canım benim aldığım roll on olduğu için bikini ve koltuk altı bölgesine uygulanmıyormuş ama hassas bölgeler için farklı çeşitleri varmış..benimki ağda bandı değil canım roll on şeklinde ısıtılıp bacağa sürülüyor ve bezle çekiliyor..canim benim bende bikini bolgesi icin istiorum agda bandi ufaklari almio cunku senin aldigin aliomu bikini bolgeesindeki ufak tuyleride canim
kolaylığı bir tek sürme olayında mı yani, ben beze sürsem ağdayı rollonumla sonra bikini ve koltuk altı bölgesine uygulasam nasıl olur;?kartuşu bacaklarında kullan ama tamam mı bkini bölgesinde zorlanırsın..sonra sir ağdaya küsersin acıdı diye:)ben konserve kullanıyorum bikini için daha koly oluyor