- 4 Eylül 2007
- 3.612
- 0
- 40
biberiye çayı poşet çaymı odamı yeşil çay gibi?günde 1 kere yeterli olurmu?
:Roflol: hayır canım merak etme pahalı değil 2-3 milyonluk bişey....çiçek ne kadar güsel bi isim yaw walla tamam aktardan aliim onuda çok pahalı deildir heralde anam ev ot doldu annem beni öldürcek
yaw ağlamak istiorum şimdi aradım babamı crom kapsülü obezler için ve şeker hastaları için demiş eczacı vermemiş babamda almam dio off of başka çaresi yokmu tatlı iştahı kesmenin kascammı ben gene yaa
biliorum o ender saraç yazısını gördüm burda ama alıp almama konusunda kararsız kaldım şimdi naapsamki yaw bi akıl verin siz şimdi 58 kilosunuz alıosunuz dimi bu kapsülü ne zamandır kullanıosunuz?bi sorun yoksa bu deli eczacı nie öle dediki asında pek bişeyde bilmiolar bu konularda ama neyse ben belki biras daha ucuz alırım hevesiyle sordurdum babama ama neyse aliimii?
ben şu an sadece yeşil çay içiorum oda akşamları 1 bardak büyük amaa o bile ii gelio inanırmısınız:)
hmmm bunu bilmiodum ii geliosa onuda aliim
mesela ben 1 bardağa 2çaykaşığı yeşil çay atıorum funda yaprağını ne kadar atıcam bu durumda?
hap gibi yutuyordum ben biraz ezerek,metabolizma içihem sindirimi kolaylaştırıyor ondansarımsak noluo onu napıosunuz onuda sölermisinnnn
ben yeşil çayın içine 1 tatlı kaşığı funda yaprağı da atmaya başladım öyle içiyorum bu şekilde daha fazla vücuttaki suyu boşaltıyor