olurr şimdi sen 90 kilodan 58 emi indin indiysen nasıl?:)
ya kızlar bana bi akıl verin noolur??
ben dün verdiğiniz listeyi aldım aktara gittim.aktardaki adam dediki burda yazılanlar hep aynı işlevdeki yağlardır.birinin diğerinden farkı yoktur bunca şeyi alıp boşuna para harcamayın yosun yağı özellikle selülittte çok yararlıdır ve inceltip toparlar.yosun yağının yanında susam yağı ve portakal yağı kullanabilirsiniz dedi..
aklım karıştı kızlar acaba aktarın dediği gibimi yapmalı??
sonuçta adam malını satmak için listedekilerin hepsini verebilirdi ama o beni uyardı ve bunları anlattı
yaw ben 1,64 boyunda yeni 79 idim 78 olmuş bir şahsı muhteremim bunu sölerken bile inanılmaz utanıorum.akapunktura gidip 60kilo olmuştum 2sene önce ama 2sene içinde tekrar geldi kilolar off of nasıl yardım etcen banaaa Allahımmmm inşallah veririm saol ilgin içinnnn:)
doğru diosun yasemin ama ben herşeye tutuorumda boğazımı şu tatlı meletine gelince takılıorum ya bu arada lıght cola cım canım inceledim crom kapsülünü uygun görünüo solgar ın 33 ytl imiş alırım ben bunu bugün inş. gerçi şu an oruç deilim özel günlerimdeyim merak ettiğim regl dönmeinde içilmesinin zararı varmıdır?
canımın içi seni çok sewdim lıgt cola cım yaw adını sölesende lıght cola falan demesem:) ben bugün aldıriim o şeyi babama ama bana tam adını yazarmısın solgarın olanı hayatım yarın sabah çeyrek kepek ekmeğine domates peynir başlıcam oruç deilim yaöğlen ne yesem aynısını yesem olurmu çünkü param bitti onuda evden getircem ramazan olduundan dışardada yiyemem çok utanıorummm