Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

aktardan aldığında bir şey yazıyor mu üzerinde
rengi koyu mu?
anlatsana canım:uhm:

AZERİ biberiye çayını nasıl demliyorsun. kaynatılmış suyun içine atıp bekletiyormusun. yoksa su ile kaynatıyormusun biberiyeyide.Şeniz

aktardan aldığında bir şey yazıyor mu üzerinde
rengi koyu mu?
anlatsana canım:uhm:

mecitefendi markası ile satılıyor biberiye suyu ve daha biçok bitkinin buhar yolu ile elde edilmiş özsuyu.1 litrelik şişelerde.şişe üğzerinde fayda vb.şeyler yazmıyor.mecitefendinin bitkisel suları ile ilgili bi broşürde vermişti aktar orada okudum ben.kıvamı bildiğin su gibi.tadı ise acımsı o nedenle sulandırılıyor.kekik suyu içti iseniz ona yakın tadı

azeri merhabalar . sen bibiriye çayını ve yağını kullanalı ne kadar oldu bide kilo verbildiysen ne kadar verdin yazarsan sevinirim

azeri merhabalar . sen bibiriye çayını ve yağını kullanalı ne kadar oldu bide kilo verbildiysen ne kadar verdin yazarsan sevinirim

şimdi öğretmenim,ben biberiyeyi düzenli kullanalı 2 ay oldu 4 kilo verdim ama sıkı spor yaptığımdan yağlarım kasa dönüşmüş durumda,aynada sarkan hiç bir yerim kalmadığını görüyorum ve bacaklarım bir koşucunun bacakları gibi oldu,özellikle belim inceldi,kısacası 1 ay sonra etkisini görmeye başlıyorsun vücudun daha ince gözüküyor ve dar olan kıyafetlerini daha rahat giyebiliyorsun şaşırarak,mesela ben çok fazla kilo vermedim ama 2 beden inceldima.sa.s4 lkilo aslında 1 bedene eşittir ben 2 beden küçüldüm:dance::dance:tabi biberiyenin yanısıra yaptığım dünya şey var,muhakkak hepsi bir nebze sebep olmuıştur incelmeme

aslında istediim ölçilere kavuştum ama sanki biraz ayva göbeğim var gibi,aslında oruçken sıfır göbek oluyor ya da benim o kısımdaki derim mi kalın(bilmiyorum,,masaja ve yağlara devam ediyorum zannımca solgarın yağ yakıcısı da elma sirkesi de işe yarıyor

okul başlayalı spor yapamıyorum amma günlük 5 saat ayakta çene çalıyorum hemi de oruç ağızla,şimdi regl oldum 5 öğün diyetini yapmayı düşünüyorum
okul tenposuna alışayım,yürüyüşlere başlayacağım yeniden

AZERİ biberiye çayını nasıl demliyorsun. kaynatılmış suyun içine atıp bekletiyormusun. yoksa su ile kaynatıyormusun biberiyeyide.Şeniz
serapcım emder saraç hiç bir bitki çayını acı içilmemesini tavsiye ediyor
ben termosta demliyorum,aynı gün içimi hoş ama sonraki gün acıyor o zaman da sulandırıyorum,kaynar suyla tabiia.sa.s

tamam o zaman ,ben mecitefendinin selülit ve defne sabununu kullanıyorum
ona güvenim sonsuz bi alayım ,sağol güzelim cevabın için
aslında benimki de çok acı oluyor bir gün bekletince
peki onun yanısıra spor yaptın mı,yediklerine de dikkat etmişşsindir herhalde:uhm:

serapcım emder saraç hiç bir bitki çayını acı içilmemesini tavsiye ediyor
ben termosta demliyorum,aynı gün içimi hoş ama sonraki gün acıyor o zaman da sulandırıyorum,kaynar suyla tabiia.sa.s

gitmeden buldum seni. özledim beya. görüşemiyoruz.

şimdi şu biberiyeyi ben şöle yaptım doğrumu. suyu kaynatım.içine atttım biberiyeyi ve demlemeye bıraktım.

azericim bugün nihayet aktardan biberiye çayını yağını aldım ve iftardan sonra içmeye başlayacağım gelişmeleri yazarım:içelim:

tulibscim canım merhaba,vallah ben çok memnunum,hele bu ay çokk üşütmeme rağmen regl sancılarım olmadı,ayaklarımı çok üşütmüştüm özellikle dedim şimdi ben kıvır kıvır kıvranırım,ama hiç bir şey olmadı,hafif bel ağrısı o kadara.s

elma sirkesini ne vakit alıyorsun azericim çünkü dün yemekten sonra bbiberiye yağını kullandım limon yağını almayı unuttuğum için limon sıktım ballı suya ayrıca limon yağını daha önce göbek için aldığımda banyo sularına katılır yazıyordu kafam karıştı , sahurdan önce yeşil çaylı funda yaprağını içtim ve sahurla birlikte biberiye çayını içtim böyle bile hepsi sıkıştırılmış gibi oldu

a.s.
tulibs aslında önceleri aç karnına içiyordum,sonra aç karnına asit dokunur zamanla diye düşündüm:sm_confused:ve osmanlı kadınlarının 1 gün önceden hazırladıkları karışımı gün boyunca yemeklerden hemen sonra içtiklerini okudum ve şimdi yemeklerden sonra içiyorum,aslında nasıl sana dokunmuyorsa öyle yap,ama biberiyeyi ender saraç yemek sonrası diyor

blackkozcum sen ne kadar süredir aç karnına alıorsun elma sirkesini:uhm:anlatsanaa.s

bitanem ben bir fincan suya 1 yemek kaşığı kadar elma sirlkesi koyuyorum yeterli oluyo sakın bilmişlik yaptığımı zannetmeyin ekolojik yaşam benim işim yani iş yerimdede bu bilgileri çok veriyorum istediğiniz soruya cevap verebilirim naturel ekolojik ürünler satan bir dükkan işletiyorum. sevgilera.s

blackoz cum merhaba ya banada bi yardımcı olsan diyom gülüm he:çok üzgünüm:
ben 57 kiloyum boyum 171.ama verdiğim kilolardan dolayı midemde sarkma oldu.oturunca pörtleyiveriyo çok rahatsız oluyorum.buna iyi gelecek bidemi toparlayıp sıkılaştıracak bitkisel bi yağ karışım falan biliyormusun acaba??:a015:

al canım sana tarif. ben kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. yosun sabunuyla banyo yaptıktan sonra sürüyorum. haftada 3 kez yeterli.

yosun yağı + portakal yağı + çilek yağı + kayısı yağı + yasemin yağı + kantron yağı + susam yağı + avakado yağı hepsi karıştırılıyor. böylece vücut için ideal bir sıkılaştırıcı oluşuyor. karışımı uygulamadan önce yosun sabunu ile banyo yapmak öneriliyor.

sürekli ne kadar zaman kullanıyorsun arada bir ara veriyor musun?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…