aktardan aldığında bir şey yazıyor mu üzerindeben çok yazmıştım burada da. bende ilk 4 kilomu biberiye suyu ile verdim.aktarlarda hazır su şeklinde satılıyor ve 3/1 sulandırıp içiyosunuz.yağ parçalıyor ve mide bağırsak rahatlatıyor.ama ender saraça sorduğumda günde 1 bardaktan fazla içmeyin dedmişti.
aktardan aldığında bir şey yazıyor mu üzerinde
rengi koyu mu?
anlatsana canım:uhm:
azeri merhabalar . sen bibiriye çayını ve yağını kullanalı ne kadar oldu bide kilo verbildiysen ne kadar verdin yazarsan sevinirim
serapcım emder saraç hiç bir bitki çayını acı içilmemesini tavsiye ediyorAZERİ biberiye çayını nasıl demliyorsun. kaynatılmış suyun içine atıp bekletiyormusun. yoksa su ile kaynatıyormusun biberiyeyide.Şeniz
mecitefendi markası ile satılıyor biberiye suyu ve daha biçok bitkinin buhar yolu ile elde edilmiş özsuyu.1 litrelik şişelerde.şişe üğzerinde fayda vb.şeyler yazmıyor.mecitefendinin bitkisel suları ile ilgili bi broşürde vermişti aktar orada okudum ben.kıvamı bildiğin su gibi.tadı ise acımsı o nedenle sulandırılıyor.kekik suyu içti iseniz ona yakın tadı
serapcım emder saraç hiç bir bitki çayını acı içilmemesini tavsiye ediyor
ben termosta demliyorum,aynı gün içimi hoş ama sonraki gün acıyor o zaman da sulandırıyorum,kaynar suyla tabiia.sa.s
azericim bugün nihayet aktardan biberiye çayını yağını aldım ve iftardan sonra içmeye başlayacağım gelişmeleri yazarım:içelim:
elma sirkesini ne vakit alıyorsun azericim çünkü dün yemekten sonra bbiberiye yağını kullandım limon yağını almayı unuttuğum için limon sıktım ballı suya ayrıca limon yağını daha önce göbek için aldığımda banyo sularına katılır yazıyordu kafam karıştı , sahurdan önce yeşil çaylı funda yaprağını içtim ve sahurla birlikte biberiye çayını içtim böyle bile hepsi sıkıştırılmış gibi oldu
blackkozcum sen ne kadar süredir aç karnına alıorsun elma sirkesini:uhm:anlatsanaa.selma sirkesini sabahları ılık suya koyun aç karnına için
blackkozcum sen ne kadar süredir aç karnına alıorsun elma sirkesini:uhm:anlatsanaa.s
bitanem ben bir fincan suya 1 yemek kaşığı kadar elma sirlkesi koyuyorum yeterli oluyo sakın bilmişlik yaptığımı zannetmeyin ekolojik yaşam benim işim yani iş yerimdede bu bilgileri çok veriyorum istediğiniz soruya cevap verebilirim naturel ekolojik ürünler satan bir dükkan işletiyorum. sevgilera.s
blackoz cum merhaba ya banada bi yardımcı olsan diyom gülüm he:çok üzgünüm:
ben 57 kiloyum boyum 171.ama verdiğim kilolardan dolayı midemde sarkma oldu.oturunca pörtleyiveriyo çok rahatsız oluyorum.buna iyi gelecek bidemi toparlayıp sıkılaştıracak bitkisel bi yağ karışım falan biliyormusun acaba??:a015:
bitanem ben bir fincan suya 1 yemek kaşığı kadar elma sirlkesi koyuyorum yeterli oluyo sakın bilmişlik yaptığımı zannetmeyin ekolojik yaşam benim işim yani iş yerimdede bu bilgileri çok veriyorum istediğiniz soruya cevap verebilirim naturel ekolojik ürünler satan bir dükkan işletiyorum. sevgilera.s