Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

daha hiç içmeden biberiyenin tadının kötü olduğunu düşünmüştüm ama içilemeyecek bir tadı yok içine 3 damla biberiye yağı damlatıyorum ve biraz da limon sıkıyorum . bu şekilde günde 1 defa içiyorum yeterli olur mu çünkü yemekten önce de günde 1 defa funda yapraklı yeşil çay içiyorum.

sırnaşık şeysırnaşık şeykızlar günaydın ooo ne muhabetler kaçrmışım ben böyle dün yoktum kayınvalidemde kaldım vefalı gelinimdir

gülaycım bahsettiğim ilaç magnesie calcenie mi öle bişey senin dediğinden farklı akşam baktım aslında ama giremedim nete hemen çıktım evden kusura bakma ama sen yazdığım ismi eczacıya göster o anlar...genede kullanıp kullanmamak senin kararındır canım 1 ölçek koyuyosun 1 çay bardağı suya ve gece yatmadan içiyosun sabah bağırsakarın seri üretime geçiyo

ya kızlar bana bi akıl verin noolur??
ben dün verdiğiniz listeyi aldım aktara gittim.aktardaki adam dediki burda yazılanlar hep aynı işlevdeki yağlardır.birinin diğerinden farkı yoktur bunca şeyi alıp boşuna para harcamayın yosun yağı özellikle selülittte çok yararlıdır ve inceltip toparlar.yosun yağının yanında susam yağı ve portakal yağı kullanabilirsiniz dedi..

aklım karıştı kızlar acaba aktarın dediği gibimi yapmalı??

sonuçta adam malını satmak için listedekilerin hepsini verebilirdi ama o beni uyardı ve bunları anlattı

olurr şimdi sen 90 kilodan 58 emi indin indiysen nasıl?:)

evet arkadaşım ben 90 kilo idim şuan 57 kiloyum(umarım ramazan bitene kadar aynı kalırım)

58 idim fakat 57 olmuşum...

canım hikayem çok uzun 4 yıldır aynı kilomdayım aslında ben daha öncede dedim işin sırrı yemeklere konan yağın miktarında ve yatmadan 2 saat önce yemek yeme işini bitirmekte..
açıkçası bu kiloyu verirken öle çok sık spor yapmadım kısa süreli yürüyüşlerim oldu sadece.evde hareket halindeydim genelde hala da öyleyim.etrafı toplarım yer silerim bulaşıkları makinada değil elde yıkarım mesela sırf kalori harcamak için.bunlar çok ufak işe yararsız görünür aama çok etkili yatmadan 30 tane kadar mekik mesela oda çok etkili..ben böyle azar azar anlatırım sana arkadaşım

arkadaşım diyelimki 1 kilo yemek pişireceksin bu yemeğe 2 yemek kaşığı yağ koyma hakkın var.sna atavsiyem z.yağını tercih et daha sağlıklıdır..
sebze ve meyva porsiyonlarını iyi bilmen gerek.nette baktığın zaman heryerde farklı yazıyor pors. miktarları ben sana örnek vereyim bi kaç tane...

mesela sebzelerden havuç-bezelye gibi besinlerin 6 yemek kaşığı 1 porsiyona denk gelir..

barbunya kuru fasülye gibi yiyeceklerin ise 4 yemek kaşığı 1 pors. eder...

dolayısı ile biz tabağımıza bunu ölçmeden tepeleme yaparsak 5-6 pors. yemek yemiş oluruz e bu şekildede kilo veremeyiz...

emel ablanın yazdıklarını okursan eğer zayıflama topiğinde herşeyi ölçüp tartıp öyle yediğini yazar çokta doğru yapıyor onada diyetisyeni öyle demiş zaten..hani bi laf vardır ya;NE YEDİĞİNİZ DEĞİL NE KADAR YEDİĞİNİZ ÖNEMLİ" çok doğru canım tatlılar kurabiyeler şekerlemeler vücuda en zararlı besinler yani bizim zevk duygumuzu tatmin ederler sadece bedenimize hiç bir yararları yok sadece zararları var kan şekerini yükseltip daha çok yemmize nedne olurlar.elinden geldiğince tatlı besinlerden uzak dur...doğal mevye şekeri en güzelii..yani meyva tükett...ama yemekten 2 saat önce yada aç karna...meyve üstüne yemek yenir ama yemek üstüne meyve asla yenmez...

ya kızlar bana bi akıl verin noolur??
ben dün verdiğiniz listeyi aldım aktara gittim.aktardaki adam dediki burda yazılanlar hep aynı işlevdeki yağlardır.birinin diğerinden farkı yoktur bunca şeyi alıp boşuna para harcamayın yosun yağı özellikle selülittte çok yararlıdır ve inceltip toparlar.yosun yağının yanında susam yağı ve portakal yağı kullanabilirsiniz dedi..

aklım karıştı kızlar acaba aktarın dediği gibimi yapmalı??

sonuçta adam malını satmak için listedekilerin hepsini verebilirdi ama o beni uyardı ve bunları anlattı

valla bilemiyorum canım. ee tabi sonuçta katarcı bu işle uğraşıyo. ama ben vazgeçmem. bir tanesini bile bu karışım dışında bırakmam. çünkü çok iyi geldi bana. ben aynen devam etcem.

anlıyorum seni canım ben ilk olarak yosun yağı+portakal yağı+susam yağı ile işe başlayacağım banyo öncesi bide fındık yağı ile güzelce masaj yapıcam kilo vermemeden dolayı hafif çatlaklarım oldı.zaten derdim selülit değil sarkık midem benim sorunum yosun ve portakal yağıda çok iyi sıkıştırıcılarmış.. ben böle bi deniyim bakalım..

gülay kız nerdesin bakiim?? ben pc başında değildim bi süre eşimin yeğeni geldi de yemek koydum ona(oruçlu değil daha 10 yaşında)

neyse canım özel mesajlarımda b i sorun oldu galiba cevap yazamdı msana..anlat bakalım kilon kaç boyun kaç?nedne 20 kilo vermek istiyon?bugüne kadar zayıflamak adına neler yaptın??gün içinde ne yer ne içersin ?
önce bi bilelim ki ona göre tavsiyelerde bulanayım sana arkadaşım..valla bu kiloalrı varene kadar tam bi beslenme uzmanı oldumsırnaşık şey

bu işin kitabını yazarım diye ukalalık edecek kadar bilgi sahibi olduımsırnaşık şeylülülülülülü

yaw ben 1,64 boyunda yeni 79 idim 78 olmuş bir şahsı muhteremim bunu sölerken bile inanılmaz utanıorum.akapunktura gidip 60kilo olmuştum 2sene önce ama 2sene içinde tekrar geldi kilolar off of nasıl yardım etcen banaaa Allahımmmm inşallah veririm saol ilgin içinnnn:)

yaw ben 1,64 boyunda yeni 79 idim 78 olmuş bir şahsı muhteremim bunu sölerken bile inanılmaz utanıorum.akapunktura gidip 60kilo olmuştum 2sene önce ama 2sene içinde tekrar geldi kilolar off of nasıl yardım etcen banaaa Allahımmmm inşallah veririm saol ilgin içinnnn:)

55 kilo olman gerek en sağlıklısı o canım..tabi vücut tipin elmamı armutmu bilmiyorum yani yağ en çok nereklerinde depolanmış onuda söylermisin arkadaşım..toplamda yuvarlak hesapsırnaşık şey 20-22 kilo civarı vermen gerek.ayda 4 kilo verceğini düşünsek tabi 1-2 ayda duraksama dönemisi katsak işin içine 7-8 aynı alır canım bu kiloyu vermen.böylece bidaha eski kilona dönemzsen öbür türlüsü ise çok sağlıksız yani 20 kilo 2 aydada verilir aç kalınarak ama anında geri alırsın.....
bence bu ramazan da kendini tut sağlıklı beslen krom kapsülü alabilirsin aşırı tatlı isteğinde çok işine yarar.bayramdada dikkat etmen lazım ama...
bayram sonrası çok iyi motive olmuş şekilde başlarsın canım diyetinea.s.

krom kapsülü nedir, ne kadardır,markası nedir onu öğrenebilirmiyim?tatlı steğimi yok etsinde daha ne isterim yahu:) bu arada hiç kendimi 60ın altında görmedim inş. görürüm:)

ihtiyacın olanı bul diye ufak bi pencere var orda kilo kontrolünü tıkla.bulursun oırda.fiyatı 47 YTL .
eczanelerde de var.solgar markası ile satılıyor

doğru diosun yasemin ama ben herşeye tutuorumda boğazımı şu tatlı meletine gelince takılıorum ya bu arada lıght cola cım canım inceledim crom kapsülünü uygun görünüo solgar ın 33 ytl imiş alırım ben bunu bugün inş. gerçi şu an oruç deilim özel günlerimdeyim merak ettiğim regl dönmeinde içilmesinin zararı varmıdır?

doğru diosun yasemin ama ben herşeye tutuorumda boğazımı şu tatlı meletine gelince takılıorum ya bu arada lıght cola cım canım inceledim crom kapsülünü uygun görünüo solgar ın 33 ytl imiş alırım ben bunu bugün inş. gerçi şu an oruç deilim özel günlerimdeyim merak ettiğim regl dönmeinde içilmesinin zararı varmıdır?

hayır canım bi sakıncası yok hatta daha iyi bile olur.malum zamanalrda tatlı krizine girer çoğumuz bunun önüne krom kapsülü ie geçebilirsin. ve yasemincim haklısın canım az ye sık ye spor yap gibi bi sürü formülü var bu işin zaten bende bu şekilde 30 küsür kilo veren biriyim:nazar:

ve benim gibi zayıflamaya çalışan herkese yardımcı olmak istiyorum çünkü çok iyi anlıyorum kilo vermeye çalışanları.krom kapsülü yok bitkiler bilmeme neler yeterli değil zayıflamaya biliyorum ama en azından yardımcı oluyorlar zayıflama sürecini kısaltıyorlar..
biliyorsun diyet=sabır sabrın yoksa diyeti unutacak insan..

ehuehu çenem düştü hoşçakal canım

canımın içi seni çok sewdim lıgt cola cım yaw adını sölesende lıght cola falan demesem:) ben bugün aldıriim o şeyi babama ama bana tam adını yazarmısın solgarın olanı hayatım yarın sabah çeyrek kepek ekmeğine domates peynir başlıcam oruç deilim ya:KK66: öğlen ne yesem aynısını yesem olurmu çünkü param bitti onuda evden getircem ramazan olduundan dışardada yiyemem çok utanıorummm

canımın içi seni çok sewdim lıgt cola cım yaw adını sölesende lıght cola falan demesem:) ben bugün aldıriim o şeyi babama ama bana tam adını yazarmısın solgarın olanı hayatım yarın sabah çeyrek kepek ekmeğine domates peynir başlıcam oruç deilim ya:KK66: öğlen ne yesem aynısını yesem olurmu çünkü param bitti onuda evden getircem ramazan olduundan dışardada yiyemem çok utanıorummm

solgarın chromium picolinate gülay ilacın adı bu. bende kullanıyorum. yalnız şunu söylemek isterim sana kromu içtikten sonra spor yapmaya çalış. çalış değil mutlaka yap.daha çok faydasını göreceksin. vucudundaki kas kitlesi artacak ve daha çok yağ yakmaya başlayacaksın...mesela ben şuanda 58kiloyum ama önceden 58 kilodayken giydiğim kyafetler şu anda yine 58 kilo olmama rağmen bana bol oluyor.

çok duygulandım walla çok teşekkür ederim ama gayret edip vericem iş yerinde yemek çok sorun oluo artık geçistirmeye çalışcam utancımdanda hiçbişey yiyip içemiorum çok garip bi durum yarın sabah öğlen domates peynir az kepek ekmek başka çarem yok uygundur dimi?

canım uygundur tabi. yanında birazda meyve bulundur. nebileyim işte 1 elma. olmadı 1 salkım üzüm. neolursa.akşama sebze yemeği yersin. eğer sebze yemeği çok yağlıysa sadece sebzelerini ye.suyunu içme. böyle küçük ayrıntılar çok önemli. şimdi hazır regl sın ya sık sık da su iç. günde 2,5 lt su içmeye dikkat et. ramazandan sonrada suya devam yine.. bu arada bol bol yoğurt ye. yarım yağlı veya lıght olanları tercih et. yoğurt vucudu şekillendirmede yardımcı oluyor. özellikle bel çevresini inceltiyor. aklıma gelenler bunlar şimdilik.
soracağın soru olursa sakın erteleme. elimden geleni yaparım...

haaa bu arada biberiye çayıda iç. yağ yakıyor. bende başlayalı 4 gün falan oldu...

X