kızlar ya merhaba :) bende biberiyenin yağı da var çayı da var nasıl kullanmamı tavsıye edersiniz ..?
ıkı sene once mıgrenım için almıstım bıberıyeyı aktardakı adam yemeklerden yarım saat once ıcıldıgınde kuvvetlı yağ yakma ozellıgı var demişti..??
ozamanlar ihtiyacım olmadıgı ıcın onemsemem,iştim :)
eski bi konu ama ben yinede deneme için basladım, özelliklede çay olarak düzenli bi sekilde içmeye..4 gundur yapıyorum ve aslında işe yarıyacak gibi görunuyor şimdiden
Nasil kullaniyorsunuz bende bugun basladim kahvalti ve aksam yemeginden yarim saat once birtatli kasigi 200ml kaynamis suya diye biliyorum ama...
Merhaba nescaremen merak ettim sonuc nr oldu acaba ve biberiye cayina mi biberiye yagi damlatip iciyordun.. hala buralardaysan bilgilendirirsen sevinirim bende bugun aldim biberiye yagi ve tedirginim herhangi bi problem yaparmi diye ishal mide bulantisi vs gibi..bir tutam fincana atıp cay demler gibi demliyorum ve sonra 3 damla biberiye yağı atıp karıstıp içiyorum.. sabah ve aksama yemekelrden önce içiyorum hep.. ve inanılmaz 72 kilodan 69'a düştüm 1 haftada harika bu!! tabiki aynı zamanda yediklerime dikkat edip en azından hareketli olmakta cok önemli, yuruyus yapamagım zamanlar evde temızlık falan yapmaya calısıyorum zaman buldukca okuldan