Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

yarım çay bardağı su çok az ben bir fincan suya 2-3 damlatıyorum bazen ama çoğunlukla 1 fincan biberiye çayına 2 damla biberiye yağı damlatıyorum içine biraz limon sıkıp öyle içiyorum
egzersiz olmadan incelme zor oluyor ben sabahları 12-13 dakika egzersiz bile yapmam etkisini hemen göstermeye başladı.

ya arkadaşlar size bişey sorabilr miyim özellikle tulibs ve azeri ye diğerleriniz yanlış anlamayın 2 saattir yağların nasılkullanıldığı öğrenmek için bütün sayfaları okudum we insanın bir sonuç çıkaramadım herkes farklı bişi sölemiş.ben bugün azerinin yazılarını okudum we sonra limon yagı susam yağı we biberiye yağı aldım bunları nasıl kullanıcam sanırım azeri hem içio hemde masaj yapıo bu yağlarla nasıl yaptığını merak ediorum 2 şekilde de nsaıl kullanıcam lütfen yardım edin delirmek üzereyim.şimdiden teşekkürlertatlicadiarzu

meltemcim azerinin hızına yetişmek çok zor en son hem biberiyeyi çay olarak demliyordu hemde limonla karıştırıp yemek sonrası içiyordu sanırım..

bende uyguluyorum bu tArifleri..egzersiz yapmadan önce fındık yağı+susam yağı+limon yağı+biberiye yağı+portakal yağı karışımımı vücuduma özellikle karın bölgeme sürüyorum daha sonra 15-20 dakika egzersiz yapıyorum.zaten yağlar uçucu olduğu için bi süre sonra kalmıyo.neyse spordan sonra duşa giriyorum duşta yosun sabunu ve kabak lifi ile sertçe ovalıyorum göbişimi.he bu arada spordan önce sürdüğün yağ karışımınıda masaj yaparak iyice yedir vücuduna.

yemekten sonrada bal+biberiye yağı+limon karışımı içiyorum bazen.1-2 saat sonrada çay olarak içiyorum biberiyeyi.yani tarif çok seç beğen uygula.bunun yanında metobolizma hızlandırıcı çay sarımsak bal+tarçın karışımıda var kullanılan..kafan çok karıştı dimi..yazarken benim başım döndü falla:bbo:

çok saol lightcola funcım walla bu sefer çok kararlıyımda başlarken hiç bi ekipmanım eksik olsun istemiorum.seni tebrik ediorum bu arada werdiğin kilolardan ötürü.inşallah bende weririm.benim şuanda fındık portakal yağım eksik onları en kısa zamanda tedarik edicem .bu arada bende spor yapıorum spordan önce o yağları sürüorum masajla emilimini sağlıorum sadece bu kadar mı?yani onu başka bişeyle sarıomuyum acaba benim sauna şortum war ama onun tuzu alerji yapıo hemde bu yağlar doğal bunları sürüp üstene pnu giysem daha mı ii olur yoksa hawa alması daha mı iidir.çok soru sordum canım kusura bakma .ama seni baya bi bilinçli gördüm bu konuda bu arada özel msjkar sanırım bozuk gitmio inşallah görürsün arkidişim bu mesajı .bu arada

İYİ BAYRAMLARa.s.

evet canım benimda başım döndü:bbo: tamam tarif bo ama sen bunlarda hangilerini tavsiye edersin sende hangileri etkili oldu yazar mısın acaba? mesela bal tarçın hala kullanıyo musun?

evet canım benimda başım döndü:bbo: tamam tarif bo ama sen bunlarda hangilerini tavsiye edersin sende hangileri etkili oldu yazar mısın acaba? mesela bal tarçın hala kullanıyo musun?

bütün tarifleri aynı anda kullanma 1 hafta uygula aynı katagoride olanları sonra diğerine geç böylece hem bıkmazsın hem midene zarar vermez yada ağır gelmez 3. sü de bünye alışıp tepkisiz kalmaz

ben mesela yeşil çayı hergün içiyorum 1 hafta içine funda yaprağı da eklitorum 1 hafta eklemiyorum sarımsak metabolizmayı çok güzel hızlandırıyor o zaman da metzbolizma hızlandırıcısını içmiyorum bu arada kanı sulandırdığı için regl döneminden en az 8 gün önce sarımsağı bırakman lazım vs kendine göre içecekleri ayarlayabilirsin
tabiiki sürülen yağların da faydası var birçok kişi kafasına göre karıştırıp uyguluyor tek bir tarif yok yani

senağlama ya arkadaşlar benim kilodan çok şişkinlikle ilgili bi sorunum var.şu iki gündür dahada fazla! sanki top yutmuşum gibi...bi öneriniz var mı?

canım benım tam ölcuyu verırsen çok sevınırım neyı nasıl yapıyon ona gore bızde yapalım ben pek anlayamadımda şimdiden çok teşekkutler bende bunu bır başkasında duymuştum ama pek ınanmamıştım ama şimdi ınanıyom hemen koşup alcayız canım optum cevap beklıyom benı unutma sakın

kızlar hepınze selamlar benım 4 aylık oğlum var emıyo ben bıberıye cayını ve yağını kullansam ona sütten gecermı bı zararı dokunurmu bılgınız varmı bu konuda

kızlar hepınze selamlar benım 4 aylık oğlum var emıyo ben bıberıye cayını ve yağını kullansam ona sütten gecermı bı zararı dokunurmu bılgınız varmı bu konuda

canım meraba hiç tavsiye etmem emziriyorsun daha onun yerine selahattin dönmezin elmalı tarçınlı çayını içebilirsin hem sütüğn artar hem sana kilo vermede3 yardımcı olur a.sbol su meyve ye bak ben sütüm olsun diye yedirdiler bol bol olan bana oldu unutma daha erken bebişine iyibak ha yürüyüşte var:teselli:a.s.

:1no2:bol bol su iç emzirerek de nasıl kilo verdiğine kendin bile şaşacaksın,bol bol emzir çabucak incela.s

AZERİ canım banada açıklasan sütten kestim bayadır yardımcı olursan sevinirima.s.

AZERİ canım banada açıklasan sütten kestim bayadır yardımcı olursan sevinirima.s.

sabahları güzelim ılık ballı suyun içine ılık olacak ama sıcak değil 3 damla limon ve bineriye yağının damlatıp içiyordum ve çok memnundum,yediklerimde gazla aşırıya kaçmıyordum,ama her şey yerdim,düzenli yürüyüş de yaparım ben,fakat bıkmaman alışkanlık haline getirmen gerek,yardım ettiğini göreceksina.s

sütten kesdiysen beşi bir yerde geçiyor ya o çayı da tavsiye ederim,vücuttaki ödemi atıyor iştahı da frenliyor

kızlar biberiyenin zayıflattığını bende duymuştum..şimdi tam ikna oldum..hemen kallkıkp kaynatıyorum...

kızkar bi de biberiye bizim sokakları da süsleyen bir bitkidir,eğer kendiniz çiçek açtığı vakit hem yapraklarında hem gövdesinden biraz toplayıp gölede kurutursanız daha kesin sonuçlar elde edersiniz
hem cilt hem saç hem beden için çok faydalı bir sıvı
bunlar sizlerea.s.

fisfisfisMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve sizden yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum
Forumda yazılan bütün mesajlarınızı okudum ve herşey için saolun. Benim kilomla bir problemim yok ama tabiri caizse armut göbegine sahibim ve çok şiş bir şekilde geziyorum sadece göbegimdeki yagları eritmem ve düz bir arna sahip olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…