slm bende bişey danışmak istiyorum ben aktara bel bölgemden incelmek istiyorum dedim,bana biberiye yağı verdi yarım çay bardağı suya 3 damla at sabahları aç karnına iç dedi ve mecitefendinin selülit kremini sür dedi? işe yararmı sizce 2 haftada hem incelmek hemde 4-5 kilo vermek istiyorum....
bu nasıl olacak yardııımmmmm
ya arkadaşlar size bişey sorabilr miyim özellikle tulibs ve azeri ye diğerleriniz yanlış anlamayın 2 saattir yağların nasılkullanıldığı öğrenmek için bütün sayfaları okudum we insanın bir sonuç çıkaramadım herkes farklı bişi sölemiş.ben bugün azerinin yazılarını okudum we sonra limon yagı susam yağı we biberiye yağı aldım bunları nasıl kullanıcam sanırım azeri hem içio hemde masaj yapıo bu yağlarla nasıl yaptığını merak ediorum 2 şekilde de nsaıl kullanıcam lütfen yardım edin delirmek üzereyim.şimdiden teşekkürlertatlicadiarzu
meltemcim azerinin hızına yetişmek çok zor en son hem biberiyeyi çay olarak demliyordu hemde limonla karıştırıp yemek sonrası içiyordu sanırım..
bende uyguluyorum bu tArifleri..egzersiz yapmadan önce fındık yağı+susam yağı+limon yağı+biberiye yağı+portakal yağı karışımımı vücuduma özellikle karın bölgeme sürüyorum daha sonra 15-20 dakika egzersiz yapıyorum.zaten yağlar uçucu olduğu için bi süre sonra kalmıyo.neyse spordan sonra duşa giriyorum duşta yosun sabunu ve kabak lifi ile sertçe ovalıyorum göbişimi.he bu arada spordan önce sürdüğün yağ karışımınıda masaj yaparak iyice yedir vücuduna.
yemekten sonrada bal+biberiye yağı+limon karışımı içiyorum bazen.1-2 saat sonrada çay olarak içiyorum biberiyeyi.yani tarif çok seç beğen uygula.bunun yanında metobolizma hızlandırıcı çay sarımsak bal+tarçın karışımıda var kullanılan..kafan çok karıştı dimi..yazarken benim başım döndü falla:bbo:
meltemcim azerinin hızına yetişmek çok zor en son hem biberiyeyi çay olarak demliyordu hemde limonla karıştırıp yemek sonrası içiyordu sanırım..
bende uyguluyorum bu tArifleri..egzersiz yapmadan önce fındık yağı+susam yağı+limon yağı+biberiye yağı+portakal yağı karışımımı vücuduma özellikle karın bölgeme sürüyorum daha sonra 15-20 dakika egzersiz yapıyorum.zaten yağlar uçucu olduğu için bi süre sonra kalmıyo.neyse spordan sonra duşa giriyorum duşta yosun sabunu ve kabak lifi ile sertçe ovalıyorum göbişimi.he bu arada spordan önce sürdüğün yağ karışımınıda masaj yaparak iyice yedir vücuduna.
yemekten sonrada bal+biberiye yağı+limon karışımı içiyorum bazen.1-2 saat sonrada çay olarak içiyorum biberiyeyi.yani tarif çok seç beğen uygula.bunun yanında metobolizma hızlandırıcı çay sarımsak bal+tarçın karışımıda var kullanılan..kafan çok karıştı dimi..yazarken benim başım döndü falla:bbo:
evet canım benimda başım döndü:bbo: tamam tarif bo ama sen bunlarda hangilerini tavsiye edersin sende hangileri etkili oldu yazar mısın acaba? mesela bal tarçın hala kullanıyo musun?
kızlar hepınze selamlar benım 4 aylık oğlum var emıyo ben bıberıye cayını ve yağını kullansam ona sütten gecermı bı zararı dokunurmu bılgınız varmı bu konuda
canım benım tam ölcuyu verırsen çok sevınırım neyı nasıl yapıyon ona gore bızde yapalım ben pek anlayamadımda şimdiden çok teşekkutler bende bunu bır başkasında duymuştum ama pek ınanmamıştım ama şimdi ınanıyom hemen koşup alcayız canım optum cevap beklıyom benı unutma sakın[/QUOT
tadı çok acı olduğundan sana şöyle yap diyemem deneme yanılma yoluyla kullanıyordum ben,2-3 damla ancaka.s
kızlar hepınze selamlar benım 4 aylık oğlum var emıyo ben bıberıye cayını ve yağını kullansam ona sütten gecermı bı zararı dokunurmu bılgınız varmı bu konuda
AZERİ canım banada açıklasansütten kestim bayadır yardımcı olursan sevinirima.s.
kızlar biberiyenin zayıflattığını bende duymuştum..şimdi tam ikna oldum..hemen kallkıkp kaynatıyorum...