Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

sızce yagınımı bıtkısını mı kullanmalıyım

ev kedisi arkadaşım ikiside olur yani.bitki olarak kullanırsan yemekten sonra demleme usulü yapıp içersin.yağını kullanırsanda azeri arkadaşımızı ndediği gibi ılık suyun içine limon yağı+biberiye yağı+bal katıp içebilirsin yemeklerden sonra..sana kalmış karar yani..

Nar ekşili sirkeli karışım nedir ne işe yarıyor acaba?yazarmısınız.
Ben diyet yapıyorum yeşil çay+zencefil+zeytin yaprağı+funda yaprağı kaynatıp içiyorum daha kilo veremedim.
kilon azdır herhaldr biz de gram gram veriyoz zatiiii
canım elma sirkesi karışımı var ya ona bal yerine nar ekşisi ekliyorsun,önceki sayfalarda var zaten ben çok ekşi olmasın diye bal da kattım biraz önceden 4 fincanlik hazırlıyotn sonra yemeklerden sonra içiyorsun afiyetle:içelim:

hmmm bunu bilmiodum ii geliosa onuda aliim
mesela ben 1 bardağa 2çaykaşığı yeşil çay atıorum funda yaprağını ne kadar atıcam bu durumda?

eşit oranda yani funda yaprağından da 2 çay kaşığı atacaksın zaten 2 çay kaşığı eşittir 1 tatlı kaşığı

benim mesanem delirdi 3 çay bardağı biberiye funda içtim 1 saat içinde 3 defa idrara çıktım,baya su toplamış vücudum arkadaşlar,iyi mi kötü mü bilmem,çok susatıyor

yok ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü kanı sulandırdığı için regl dönemim hemen geliyor ben de fazla oruç borcum olsun istemiyorum

biberiye çayına ve yağına devam ediyorum 1 hafta sonra sanırım sonucun nasıl olduğunu görürüm

anladımmmm,benim de reglim bugün bitti abdest alıp yarın allahın izniyle oruç tutmaya başlayacağım,bu arada kilo verdin mi oruç başlayalı :uhm:a.s.a.s.

maalesef tam tersi 1 kilo aldım pide yüzünden ve uzun zaman spor yapmadığım için

biberiye çayına ve yağına devam ediyorum 1 hafta sonra sanırım sonucun nasıl olduğunu görürüm

biberiye müthişbirşey eminim fark olacaktıra.sbaksana canım dün aktara gittim mecitefendinin funda suyu varmış biliyor musun?6 ytl,alsam mı diyom:uhm:

biberiye müthişbirşey eminim fark olacaktıra.sbaksana canım dün aktara gittim mecitefendinin funda suyu varmış biliyor musun?6 ytl,alsam mı diyom:uhm:

bence kesinlikle alma canım çünkü anladığım kadarı ile vücudunda yağ kalmadığı için yüzündeki yağlar erimeye başlamış insana güzelliği veren de yüzünün altındaki yağ tabakası canım

bi de keten yağı aldım,püsküüte soracam nasıl kullanıyor diye,sindirim sistemini güçlendiriyor be kabızlığı önlüyormuş

azeri aktardanmı alınacak o dediyin valla beni bilmiyorum ya biberiye toz falanmı nasıl kullnılıyor arkadaşım.

azeri aktardanmı alınacak o dediyin valla beni bilmiyorum ya biberiye toz falanmı nasıl kullnılıyor arkadaşım.

biberiye çayını ben aktardan aldım, koyu yeşil olmasına dikkat et, ince iğne gibi bir çeşit bitki tadı kötü değil rahatlıkla içebilirsin

birşey soracağım sizlere 2 gündür yatar pozizyona geçince kısa bir süreliğine başım dönüyor acaba biberiye çayı veya biberiye yağı veya funda yaprağından kaynaklanıyor olabilir mi çünkü dün bu üçünü de kestim ve azalma oldu ama suçlu hangisi onu bulamadım henüz.
ben yemekten yaklaşık 3 saat sonra biberiye çayına 3 damla biberiye yağı damlatıp içine biraz limon sıkıp öyle içiyorsum, iftarda ise funda yapraklı yeşil çay içiyordum . size de benzer etkiler oldu mu paylaşırsanız sevinirim

güzelim baş dönmesi bende hiç olmadı,bence ramazan orucundan olabilir,vücut yorgun düşmeye başladı,kolay değil o kadar saat aç durmak,benim okulda oluyor baş dönmesi yorgunluktana.s
tabii bünye meselesi,belki de olabilir:sm_confused:

selam hanımlar ben biberiye ve kekik yağını şekere damlatıp denedim ama biberiyenin tadı çok kötü bir gün gitmedi tadı ağzımdan çayı daha hafifmi yağına göre sevgilerle

selam hanımlar ben biberiye ve kekik yağını şekere damlatıp denedim ama biberiyenin tadı çok kötü bir gün gitmedi tadı ağzımdan çayı daha hafifmi yağına göre sevgilerle
sakın bir daha deneme,o tat biberiyenin değil kekik yağının:1no2:ağzının ,dilinin yanmadığına şükreta.s

her ikisinin de çayı daha hafif tabii ki,sen biberiyenin çayını iç güzelim,başka çaylarla da karıştırabilirsin,tadı acıdır da,2 fincandan fazla içmea.s

slm bende bişey danışmak istiyorum ben aktara bel bölgemden incelmek istiyorum dedim,bana biberiye yağı verdi yarım çay bardağı suya 3 damla at sabahları aç karnına iç dedi ve mecitefendinin selülit kremini sür dedi? işe yararmı sizce 2 haftada hem incelmek hemde 4-5 kilo vermek istiyorum....
bu nasıl olacak yardııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…