sızce yagınımı bıtkısını mı kullanmalıyım
kilon azdır herhaldr biz de gram gram veriyoz zatiiiiNar ekşili sirkeli karışım nedir ne işe yarıyor acaba?yazarmısınız.
Ben diyet yapıyorum yeşil çay+zencefil+zeytin yaprağı+funda yaprağı kaynatıp içiyorum daha kilo veremedim.
hmmm bunu bilmiodum ii geliosa onuda aliim
mesela ben 1 bardağa 2çaykaşığı yeşil çay atıorum funda yaprağını ne kadar atıcam bu durumda?
eşit oranda yani funda yaprağından da 2 çay kaşığı atacaksın zaten 2 çay kaşığı eşittir 1 tatlı kaşığı
anladımmmm,benim de reglim bugün bitti abdest alıp yarın allahın izniyle oruç tutmaya başlayacağım,bu arada kilo verdin mi oruç başlayalı :uhm:a.s.a.s.
biberiye çayına ve yağına devam ediyorum 1 hafta sonra sanırım sonucun nasıl olduğunu görürüm
biberiye müthişbirşey eminim fark olacaktıra.sbaksana canım dün aktara gittim mecitefendinin funda suyu varmış biliyor musun?6 ytl,alsam mı diyom:uhm:
azeri aktardanmı alınacak o dediyin valla beni bilmiyorum ya biberiye toz falanmı nasıl kullnılıyor arkadaşım.
birşey soracağım sizlere 2 gündür yatar pozizyona geçince kısa bir süreliğine başım dönüyor acaba biberiye çayı veya biberiye yağı veya funda yaprağından kaynaklanıyor olabilir mi çünkü dün bu üçünü de kestim ve azalma oldu ama suçlu hangisi onu bulamadım henüz.
ben yemekten yaklaşık 3 saat sonra biberiye çayına 3 damla biberiye yağı damlatıp içine biraz limon sıkıp öyle içiyorsum, iftarda ise funda yapraklı yeşil çay içiyordum . size de benzer etkiler oldu mu paylaşırsanız sevinirim
sakın bir daha deneme,o tat biberiyenin değil kekik yağının:1no2:ağzının ,dilinin yanmadığına şükreta.sselam hanımlar ben biberiye ve kekik yağını şekere damlatıp denedim ama biberiyenin tadı çok kötü bir gün gitmedi tadı ağzımdan çayı daha hafifmi yağına göre sevgilerle
selam hanımlar ben biberiye ve kekik yağını şekere damlatıp denedim ama biberiyenin tadı çok kötü bir gün gitmedi tadı ağzımdan çayı daha hafifmi yağına göre sevgilerle