- 31 Ağustos 2007
- 155
- 3
al canım sana tarif. ben kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. yosun sabunuyla banyo yaptıktan sonra sürüyorum. haftada 3 kez yeterli.
yosun yağı + portakal yağı + çilek yağı + kayısı yağı + yasemin yağı + kantron yağı + susam yağı + avakado yağı hepsi karıştırılıyor. böylece vücut için ideal bir sıkılaştırıcı oluşuyor. karışımı uygulamadan önce yosun sabunu ile banyo yapmak öneriliyor.
bitanem ben bir fincan suya 1 yemek kaşığı kadar elma sirlkesi koyuyorum yeterli oluyo sakın bilmişlik yaptığımı zannetmeyin ekolojik yaşam benim işim yani iş yerimdede bu bilgileri çok veriyorum istediğiniz soruya cevap verebilirim naturel ekolojik ürünler satan bir dükkan işletiyorum. sevgilera.s
canımmmmmmmmmmmmm Allah senden razı olsunn ya çok sevindim teşekkür ederim sana her birinden 1 şişe alıp bi şişeye döksem olur demi..
oley yosun sabunuda almıştım dün zatennnn çok sağol canımmm
bide şeyyy o yağları sürdükten sonra ne kadar kalacak üzerimde??yıkamam gerekiyor mu yoksa öylece bırakayımmı??
:1hug:a.s.
yaw walla b,z, b,lg,lendirirsen çok sewinirim bende yeşil çay ve şu tarçınlı elmalı karabiberli çayı yapıp içmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalışıorum 1 kilo gitti ama benim bağırsaklar çalışmıo çok afedersiniz ayrıca ne yapmam gerekir ya hap alıorum yada sinameki çok sıkıldım artık zaten bağırsaklar çalışmadıı için kilo alıorum yabana neler önerebilirsiniz lütfen yardım edinn:a015::enbuyukkk:
işine yaradıysa ne mutlu bana.....
canım hepsinden 1 şişe alıp bir kavanoza dök. ben ufak su şişeleri varya ona döktüm. ağzını sıkıca kapat işin bittikten sonra yağlar uçup gitmesin.
yağları sürdükten sonra yıkamana gerek yok belli bir süre sonra vucudunda kalan kısım uçup gidiyor zaten.
kullanmadan önce şişeyi azcık çalkala yağlar birbirinden ayrılmış oluyor.çalkalaki karışsınlar tekrar.
ben daha 3 kez uyguladım vucuduma ipek gibi oldu tenim. ve sıkılaştığını hissediyorum.:dance:
oley oley yuppiii sonunda Sıkılaşacam heyoo:dance::dance:
canım ya bişey daha sorabilirmiyim sen bu yağların tamamına kaç para ödedin??
bu yağlar pahalımı ki daha önce hiç almadımda bilmiyorum
yaw walla b,z, b,lg,lendirirsen çok sewinirim bende yeşil çay ve şu tarçınlı elmalı karabiberli çayı yapıp içmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalışıorum 1 kilo gitti ama benim bağırsaklar çalışmıo çok afedersiniz ayrıca ne yapmam gerekir ya hap alıorum yada sinameki çok sıkıldım artık zaten bağırsaklar çalışmadıı için kilo alıorum yabana neler önerebilirsiniz lütfen yardım edinn:a015::enbuyukkk:
canım tamamı 21,00ytl tuttu...
aa çok iyiymiş canım ya ben daha uçuk bi rakam bekliyordum açıkçası...
20 ytl ye harika bi sıkılaştırıcım olacak desene.dışardan o tanınmış markalara tonlarca para dökmekten iyidir:dance:
bu arada canım sen 20cc lik mi yoksa 50 cc lik mi aldın sen nasıl yaptıysan bende öyle yapayım arkadaşıma.s.
o ilacın adı becinus ise denedim hem alışkanlık yapıo işe yaramıo hemde acaip mide ağrıtıo başka bişeyse aliim artık herşeyi denicem o sinameki yide annem çok içer form çayı işe yaramadıında ama ben nadir içerim anneme söliimde içmesin yaw o çay evet dediim kişinin bu arada ve o çayıda çok sewdim ben ama 2 haftadır eriniorum yapamıorum pek
cnm ben bugün funda yapraı we yesil cay aldım karıstırıp cay seklinde icmek icin biberiyede alcaktım unuttum kurutulmus seklinde war onlardan alsam olurmu we nasıl kullancam tsk ler
blackoz cum merhaba ya banada bi yardımcı olsan diyom gülüm he:çok üzgünüm:
ben 57 kiloyum boyum 171.ama verdiğim kilolardan dolayı midemde sarkma oldu.oturunca pörtleyiveriyo çok rahatsız oluyorum.buna iyi gelecek bidemi toparlayıp sıkılaştıracak bitkisel bi yağ karışım falan biliyormusun acaba??:a015:
sürekli ne kadar zaman kullanıyorsun arada bir ara veriyor musun?:uhm:
kıslar size bi tüyo bu yağları boş rollon şişesine koyup kullanın .yani bilyeli şişelere.ben onda kullanıorum hem az gidiyo hemde dökülme riski olmuyo