Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

al canım sana tarif. ben kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. yosun sabunuyla banyo yaptıktan sonra sürüyorum. haftada 3 kez yeterli.

yosun yağı + portakal yağı + çilek yağı + kayısı yağı + yasemin yağı + kantron yağı + susam yağı + avakado yağı hepsi karıştırılıyor. böylece vücut için ideal bir sıkılaştırıcı oluşuyor. karışımı uygulamadan önce yosun sabunu ile banyo yapmak öneriliyor.

canımmmmmmmmmmmmm Allah senden razı olsunn ya çok sevindim teşekkür ederim sana her birinden 1 şişe alıp bi şişeye döksem olur demi..
oley yosun sabunuda almıştım dün zatennnn çok sağol canımmm

bide şeyyy o yağları sürdükten sonra ne kadar kalacak üzerimde??yıkamam gerekiyor mu yoksa öylece bırakayımmı??

:1hug:a.s.

bitanem ben bir fincan suya 1 yemek kaşığı kadar elma sirlkesi koyuyorum yeterli oluyo sakın bilmişlik yaptığımı zannetmeyin ekolojik yaşam benim işim yani iş yerimdede bu bilgileri çok veriyorum istediğiniz soruya cevap verebilirim naturel ekolojik ürünler satan bir dükkan işletiyorum. sevgilera.s

yaw walla b,z, b,lg,lendirirsen çok sewinirim bende yeşil çay ve şu tarçınlı elmalı karabiberli çayı yapıp içmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalışıorum 1 kilo gitti ama benim bağırsaklar çalışmıo çok afedersiniz ayrıca ne yapmam gerekir ya hap alıorum yada sinameki çok sıkıldım artık zaten bağırsaklar çalışmadıı için kilo alıorum ya:KK43: bana neler önerebilirsiniz lütfen yardım edinn:a015::enbuyukkk:

canımmmmmmmmmmmmm Allah senden razı olsunn ya çok sevindim teşekkür ederim sana her birinden 1 şişe alıp bi şişeye döksem olur demi..
oley yosun sabunuda almıştım dün zatennnn çok sağol canımmm

bide şeyyy o yağları sürdükten sonra ne kadar kalacak üzerimde??yıkamam gerekiyor mu yoksa öylece bırakayımmı??

:1hug:a.s.

işine yaradıysa ne mutlu bana.....

canım hepsinden 1 şişe alıp bir kavanoza dök. ben ufak su şişeleri varya ona döktüm. ağzını sıkıca kapat işin bittikten sonra yağlar uçup gitmesin.

yağları sürdükten sonra yıkamana gerek yok belli bir süre sonra vucudunda kalan kısım uçup gidiyor zaten.

kullanmadan önce şişeyi azcık çalkala yağlar birbirinden ayrılmış oluyor.çalkalaki karışsınlar tekrar.

ben daha 3 kez uyguladım vucuduma ipek gibi oldu tenim. ve sıkılaştığını hissediyorum.:dance:

yaw walla b,z, b,lg,lendirirsen çok sewinirim bende yeşil çay ve şu tarçınlı elmalı karabiberli çayı yapıp içmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalışıorum 1 kilo gitti ama benim bağırsaklar çalışmıo çok afedersiniz ayrıca ne yapmam gerekir ya hap alıorum yada sinameki çok sıkıldım artık zaten bağırsaklar çalışmadıı için kilo alıorum ya:KK43: bana neler önerebilirsiniz lütfen yardım edinn:a015::enbuyukkk:

canım bendede aynı sorun vardı. bazen öyle oluyorki 6 veya 7 gün tuvalete çıkamadığımı biliyorum. çokda uzakta değil daha ramazanın başında oldum aynı. şimdi yavaş yavaş açılmaya başladı yine bağırsaklarım. yaptıklarımı söyleyeyim sana. aç karnına 1 kase şekersiz kayısı kompostosu içiyorum.(iftarda) iftarda mutlaka salataya yer veriyorum. yatmadan 1 meyve ve mutlaka 1 maden suyu içiyorum. bunları yapa yapa bağırsaklarım hareketlendi.
bide arkadaşım sinemakiyi hiç önermiyorum sana. çok zararlı bir bitki. kalın bağırsak duvarını incelterek bağırsak kanserine yol açıyor. bende zamanında çok kullandım sinemakiyi. bana bunu bitki çayları üreten bir fabrikada çalışan arkadaşım söyledi.nette araştır. kanser etkisini yazan bir sürü site var.hem şunun farkında değilmisin sinemakiyi içip bağırsakların boşaldıktan sonra daha çok kabız oluyorsun.daha uzun süre tuvalete gitmiyorsuna.s

işine yaradıysa ne mutlu bana.....

canım hepsinden 1 şişe alıp bir kavanoza dök. ben ufak su şişeleri varya ona döktüm. ağzını sıkıca kapat işin bittikten sonra yağlar uçup gitmesin.

yağları sürdükten sonra yıkamana gerek yok belli bir süre sonra vucudunda kalan kısım uçup gidiyor zaten.

kullanmadan önce şişeyi azcık çalkala yağlar birbirinden ayrılmış oluyor.çalkalaki karışsınlar tekrar.

ben daha 3 kez uyguladım vucuduma ipek gibi oldu tenim. ve sıkılaştığını hissediyorum.:dance:

oley oley yuppiii sonunda Sıkılaşacam heyoo:dance::dance:

canım ya bişey daha sorabilirmiyim sen bu yağların tamamına kaç para ödedin??
bu yağlar pahalımı ki daha önce hiç almadımda bilmiyorum:eek:

arkadaşım senin bahsettiğin elmalı karabiberli çay selahattin dönmezin demi?
bende içiyorum onu hem iftar hemde sahur sonrası..
gün içinde şişlik oluyo tuvalete çıkamıyorum afedersin ama yemeğimi yiyip onu içince tabiri caizse tüm depolar boşalıyor:Roflol:

yani işe yarayan bişey aslında..
ama sende yaramıyorsa akşam senin için bi ilaç adı verebilirim alışkanlık yapmıyor ve bağırsakları etkilemiyor.bu ilacı bi arkadaşıma spor hocası vermişti.güvenilir yani kaynak.bende bi kere denedim inan bana kuş gibi hafifleyecen..

şuan adı aklımda yok ve dışardayım ben eve gidince ilacın adına bakıp sana yazrım istersen..

öpüyorum canım..

canım tamamı 21,00ytl tuttu...

aa çok iyiymiş canım ya ben daha uçuk bi rakam bekliyordum açıkçası...
20 ytl ye harika bi sıkılaştırıcım olacak desene.dışardan o tanınmış markalara tonlarca para dökmekten iyidir:dance:

bu arada canım sen 20cc lik mi yoksa 50 cc lik mi aldın sen nasıl yaptıysan bende öyle yapayım arkadaşıma.s.

o ilacın adı becinus ise denedim hem alışkanlık yapıo işe yaramıo hemde acaip mide ağrıtıo başka bişeyse aliim artık herşeyi denicem o sinameki yide annem çok içer form çayı işe yaramadıında ama ben nadir içerim anneme söliimde içmesin yaw o çay evet dediim kişinin bu arada ve o çayıda çok sewdim ben ama 2 haftadır eriniorum yapamıorum pek:KK43:

cnm ben bugün funda yapraı we yesil cay aldım karıstırıp cay seklinde icmek icin biberiyede alcaktım unuttum kurutulmus seklinde war onlardan alsam olurmu we nasıl kullancam tsk ler

aa çok iyiymiş canım ya ben daha uçuk bi rakam bekliyordum açıkçası...
20 ytl ye harika bi sıkılaştırıcım olacak desene.dışardan o tanınmış markalara tonlarca para dökmekten iyidir:dance:

bu arada canım sen 20cc lik mi yoksa 50 cc lik mi aldın sen nasıl yaptıysan bende öyle yapayım arkadaşıma.s.

canım hiç dikkat etmedim cc sine. ama benim aldıklarımın daha ufak boylarını görmedim aktarcıda.daha büyük boylarınıda görmedim ki. ama benim aldığımdan daha ufak şişelerde olacaklarını zannetmiyorum. herhalde 20cc liktir. evde birde kakao yağım var. onun şişesi duruyor. istersen akşam bakıp yarın yazarım sana. ama dediğim gibi. benim aldığım şişelerden daha ufak boyların olacağını hiççç zannetmiyom.

o pahalı kozmetiklere çok para verdim. nivea nın sıkılaştırıcı kremlerini kullandım. ama hiç fayda etmedi valla. aylardır alamadığım sonucu bu yağlardan 3 kullanmada aldım valla.

o ilacın adı becinus ise denedim hem alışkanlık yapıo işe yaramıo hemde acaip mide ağrıtıo başka bişeyse aliim artık herşeyi denicem o sinameki yide annem çok içer form çayı işe yaramadıında ama ben nadir içerim anneme söliimde içmesin yaw o çay evet dediim kişinin bu arada ve o çayıda çok sewdim ben ama 2 haftadır eriniorum yapamıorum pek:KK43:

bekinus sende işe yaramadımı:1shok:aman allahım ben bir kez kullandım.ölüyom zannettim. başım döndü. bidem bulandı. eee artık bağırsaklarımda bir şey kalmadığından vucuttaki suyu dışarı atmaya başladı. tansiyonum düştü herhaldeki başım dönüyordu. ertesi gün ilacı hemen çöpe attım...

yaw işte ilk başlarda aynen öle oldu işe yarıo die devam ettim 1 kutuyu bitirdim ama baktım olcak gibi deil midemi sakatlicam arada bir zor durumda kalınca alıorum artık yoksa onada alışıo vücut işe yaramıo:KK43:((

cnm ben bugün funda yapraı we yesil cay aldım karıstırıp cay seklinde icmek icin biberiyede alcaktım unuttum kurutulmus seklinde war onlardan alsam olurmu we nasıl kullancam tsk ler

bende geçenlerde aldım biberiye çayı. benimkide kurutulmuş ama çok sararmamış. hafif sarımsı çoğunlukta yeşil ama.

demleme şeklini azeriden öğrendiğim şekilde yazayım sana. kaynatılmış suyun içene koyuyorsun biberiyeyi 10-15 dk demletip içiyorsun. 1 su bardağı için 1 tatlı kaşığı biberiye...
daha çok da demleyebilirsin. nette okudum. sıcak veya soğuk içilebilirmiş...

serapcım verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım,yağlarıma seninkilerden de ekleyeceğim,benimkiler bitmek üzere,masaj aleti aldım arkadaştan titretiyor,yağları sürüyorum sonra makineule titretiyorum 2 gün oldu böyle yapalı

blackoz cum merhaba ya banada bi yardımcı olsan diyom gülüm he:çok üzgünüm:
ben 57 kiloyum boyum 171.ama verdiğim kilolardan dolayı midemde sarkma oldu.oturunca pörtleyiveriyo çok rahatsız oluyorum.buna iyi gelecek bidemi toparlayıp sıkılaştıracak bitkisel bi yağ karışım falan biliyormusun acaba??:a015:

güzelim mekik çek akşam yatmadan en faydalısıdır her akşam yatmadan önce 20 mekik 3 günde farkı göreceksin ama üşünme

sabahları bi avuç kuru kayısı ye aç karnına ılık bir bardak su ve ya akşam 3 taze incie ılık bir bardak su üstüne en güzeli. fazla sinameki içme bağırsaklarını tembelleştirir

kıslar size bi tüyo bu yağları boş rollon şişesine koyup kullanın .yani bilyeli şişelere.ben onda kullanıorum hem az gidiyo hemde dökülme riski olmuyo

kıslar size bi tüyo bu yağları boş rollon şişesine koyup kullanın .yani bilyeli şişelere.ben onda kullanıorum hem az gidiyo hemde dökülme riski olmuyo

ben de yağları püskürtmeli şişe aldım ona koydum bu şekilde de israf olmuyor tabiii evde boşalan cam sil şişesi varsa o da olur . bu da başka bir alternatif

X